Şimdi Ara

Internet uzerinden siparis

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar BMW'nin internet uzerinden kapora karsiligi arac olusturma ve geldigi zaman liste fiyatindan alma imkani ilgimi cekti.

    Surec ile ilgili bilgisi olan, hatta mumkunse deneyimlemis arkadaslar konu hakkinda yorum yapabilirler mi acaba?


    konular icinde aradim bulamadim bu arada, eger varsa konu silinebilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar. Aşağıdaki konu size biraz bilgi verebilir. Sistem kağıt üzerinde ideal. Istediginiz arabayı oluşturup beklemeye başlıyorsunuz. Geldiğindeki fiyat geçerli ve elden para/aksesuar gibi dolandırıcılık yok. Sıkıntı çoğunlukla tahmini teslimat süresine uyulmaması. En az birkaç aylık gecikmeler sıradan hale gelmiş. Örnegin bugünlerde arabasını bekleyen 3 kasa meraklıları için belirsiz bir öteleme yapılmış. Ben gecen sonbaharda yeni kasa x1 aldım. Hem yeni bir model olması hem de düzgün bir st.ile ilişkim olduğu için çok kısa sürede teslim aldım. Bekleme süreci sizi yormayacaksa sipariş verebilirsiniz. Değismediyse 100 bin TL. ön ödeme alıyorlar. Selametler.


    https://forum.donanimhaber.com/sifir-bmw-ne-kadar-beklerim--152846106




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 2 Haziran 2023; 8:55:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    Cevanizi henuz gordum. Yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler. Soyle bir dusundugum zaman hava parasi odemede hemen 0 arac bulunamadigi zamanlarda kullanilabilecek temiz bir yontem.


    Siz st tanidiginizdan bahsetmissiniz. Internet uzerinden siparis verince st tanidik olmasinin ne gibi bir avantaji oluyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basarrrr kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Bizim tanıdığımız st. olmasının, aldığımız kasanın ilk defa piyasaya giriyor olmasi nedeniyle büyük yardımı oldu.Sayesinde rezervasyon sayfası aktif olur olmaz siparişi geçtik ve çok kısa sürede teslim aldık. İlave olarak da arabanın üretim/transfer süreci, takas aşaması ve yazılım güncelleme nedeniyle oluşan geç teslimat döneminde ikame araba sağlanması hususlarında ilgisini hiç eksik etmedi. Müşterilerinin telefonlarını bile açmayan insanların olduğunu okuyunca çok şanslı olduğumuzu görebiliyorum. Maalesef Land Rover tarafına geçtiğinden yollarımız ayrıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 9 Temmuz 2023; 19:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.