Şimdi Ara

İnternet yavaşlama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıkcası forumda daha nce sorulmuşmu die aramadım ama sorum şöyle;

    Windowsu yeni kurduğum zaman internet tıkır tıkır çalışıyorken gğn geçtikçe ağırlaşmasının sebebi nedir? İE7 ve OPERA kullanıyorum. Anti-vir olarakta Kaspersky kurulu. Bununla birlikte yeni formatlandığı zamanla, şimdiki arasında hızda çok büyük fark var. Kasperskiyle her hafta rutin olarak taram ve her gün güncellemede yapıyorum. Cevap yazabilirseniz sevinirim.

    İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler...



  • Sıfır temiz kurulumda hızın kaç? birde kullanıma bağlı olarak geçen süre sonucunda hızın kaç kb/sn olarak ölçüyorsun.Bunları değerlendirmek lazım.Kimi kullanıcılarda hüsnü kuruntu halini aldı sağolsun TT bu duruma girmeye sebep!Aynı şekilde KIS 2010 kullanıyorum nette öyle bahsettiğin gibi değişim hissetmedim 6 yıldır ADSL kullanıyorum genel arıza,hat kopması,deniz aşırı kablo kopması,TT kendinden kaynaklı (bugün olduğu gibi) yavaşlıklar ve arızalar sebepleri dışında öyle düşünmedim.
  • Vallahi hiç denemedim. İlk kurduğumda bağlantı hızına bakmak aklıma gelmedi. Ama dediğin gibi bundan sonraki ilk formatta bu testi yapıcam. Çünkü ben çok net şekilde bu farkı hissediyorum. Birde ilk format zamanı online oyunlardan hiç atmıyor ama şimdi 1 saat içinde 2-3 kere oyundan atıyor. Oyuna tekrar bağlanmaya çalışmakta inanılmaz vakit alıyor. Yani bağlanıyor yazısı çıktıktan sonra çay koyup gelebiliyorum. Acaba windows a format atmadan kayıtlı belleği temizlemenin bir yolu varmı. Sanki birisi bir klasör söylemişti daha önce Windows şişiyorsa bunu sil hızlanır diye. Yani internetin yavaşlığı windowsun şişmesindende olabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.