Şimdi Ara

İnternetcafe xp ana makine win 7 masaları görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetcafe xp ana makine win 7 masaları görmüyor Bunu düzeltmek mümkün mü çözümü nedir yada Ana makine win 7 olduğu taktirde .. diğer xp masalar ana makineyi görür mü ? Bu sistemin ağını nasıl ayarlayacağım ?

    win 7 kurdugum yeni masa ana makineye bağlanabiliyor Ama ana makine o ağı görmüyor .. Acil yardım lütfen..



  • ağ isimleri aynı mı ? örnek: CAFE yazmalı eğer yazıyorsa ben hiç ilgilenmedim, ana makina win7 kurulu ise diğer makinalarada win7 kurun yada kullandığınız internet ağ ve kontrol programınızın server alamamasından kaynaklıda olabilir. Benden bukadar...
  • Şimdi ana makinede xp kurulu yeni pc aldım kafeme onlarda win 7 var ağ bağlantısı ve akınsoft client olayını yapamadım .. Nasıl akınsoftla birbirini görücek bunlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oscarcafe

    Şimdi ana makinede xp kurulu yeni pc aldım kafeme onlarda win 7 var ağ bağlantısı ve akınsoft client olayını yapamadım .. Nasıl akınsoftla birbirini görücek bunlar ?

    google gir ve sor sana yardım edecektir.İnternet kafe işleri ile ilgilenmediğim için sana yardımcı olamayacağım...
  • Neyse sağolasın sorunumu hallettim .. indirdiğimiz clienti kurmak tek başına yeterli olmuyormuş onun ayarlarını yapmak gerekiyormuş .. çok basit bir işlemm sonrasında ağ kablosu takılı ise otomatik alıyor. . . Ama Birşey daha var kurulum yaptıgım bir bilgisayarı diğer bütün bilgisayarlara aynısını acronis image ile atmak istiyorum şuanda harici hard diske acronis true image ile yedekliyorum .. Bunları nasıl en kolay ve hızlı .. diğer bütün pclere aktarabilirim .. ?

    Bununla ilgili resimli anlatım örnekleri paylaşırsanız sevnirim .. bu arada kurulumumn içinde win 7 işletim sistemi ve 27 tane oyun var .. o yüzden tek tek çok uğraştırır uzun bile sürse tek seferde her birine yüklemek nasıl olur .. bilen yol gösterebilecek kişiler yazsın lütfen.. İnternetcafem için lazım .. herkese şimdiden teşekkürler
    ..
  • Yok mu bu konuya çözüm veya bir öneri sunacak bilgili şahıs ? harici hard diske aldıgım acronis true image i Free dos olan pc lerin hepsine birden nasıl yüklerim ? Soru basit..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oscarcafe

    Yok mu bu konuya çözüm veya bir öneri sunacak bilgili şahıs ? harici hard diske aldıgım acronis true image i Free dos olan pc lerin hepsine birden nasıl yüklerim ? Soru basit..

    malesef öyle olmuyor kardeş. kurulu hali hazırda hdd yi acronis ile klonlayabilirsin mesela.. bir kere klanladığında iki hdd ye sahip olursun ikisini birden klonlayıp 4 sonrasında 8, 16, 32 şeklinde yapabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davutakcan -- 17 Nisan 2014; 16:41:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.