Şimdi Ara

İnternete bi türlü bağlanamıyor tam bağlancakken hat kopuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 1 haftadır internete bir türlü bağlanamıyorum dsl ışığı yanıp sönüyor tam bağlanıcakken sönüp tekrar başa dönüyor. TTNeti 5-6 kere aradım önce hızımı 2mbit'e düşürdüler sorunsuzca bağlandım. ondan sonra belki sorun splitterdandır diye tekrar aradım 8mbite çıkarttım yine bağlanmıyor aldığımdan beri 5-6 aydır 8mbit ile sorunsuz bağlanıyordum. önce altyapı çalışması var dediler sonra ev hattımın kaldırmadığını söylediler de apartmanda zaten 2-3 kişi internet kullanıyor benim dışımdakilerde çok aktif değil. nasıl düzeltirim bunu bi bilgisi olan var mı? yoksa napıcam birini çağırıp koca apartmanın telefon hattı mı değişçek? :S lütfen yardımcı olun!!



  • Hattın desteklemiyordur.TTneti arayıp hızını düşürtmeni öneririm.
  • Haklısın da bu zamana kadar hiç bi sorun yoktu birden noldu insan merak ediyor
  • O zaman bu zaman diye bir şey yok, kablo da eskir, splitter da bozulur, santralinizdeki yoğunluk giderek artar, port sayısı artar... Sebep çok, zamanla hız sorunu yaşayabiliyor aboneler tüm bu sebeplerden.

    Hep diyorum, en iyisi 1 limitsiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkness

    O zaman bu zaman diye bir şey yok, kablo da eskir, splitter da bozulur, santralinizdeki yoğunluk giderek artar, port sayısı artar... Sebep çok, zamanla hız sorunu yaşayabiliyor aboneler tüm bu sebeplerden.

    Hep diyorum, en iyisi 1 limitsiz

    en iyisi fiber tabiki her tarafta yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.