Şimdi Ara

İnternete yavaşlıyor sonra bağlantı kopuyor bir süre sonra tekrar geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kuzenin bilgisayarını formatladım bolca virüs vardı temizlendi ancak internete benimde kullandığım modemden bağlanmasına rağmen bir çok kısa bir süre sonra bağlantı yavaşlıyor sonra tamamen gidiyor erişilmiyor hatası veriyor ve sonrasında 5-10 dk sonra kendi kendine tekrar geliyor ve yine aynı işlem tekrarlanıyor. böyle bir döngüye sürekli giriyor.

    Bazı tavsiyeler vardı onlarıda uyguladım onlarda çözüm olmadı mesela Kullanılan wifi / özellikler/ yapılandır/güç yönetimi ayarları/ güç kazancı sağlamak için, bilgişsayar bu aygıtı kapatsın seçeneğinı (ki zaten kapalıydı.)

    ayrıca interneti wifi yerine kablo ile alacak olursamda çoğunlukla yavaş bağlanıyor sonra yine kısa bir süreliğine hızlanıyor yine yavaşlıyor yine buradada döngüye giriyor ama bağlantı kopmuyor kablo ile. ayrıca bende aztech wifi adapter var onuda denediğim zaman entegre wifi ile aynı sorunu veriyor. Buda ayrıca bir notto. aynı adapter bende sorunsuz çalışıyor.220nt

    Bu konuda yardım edebişlirseniz çok sevinirim.

    ayrıca biosu güncelleyeyim diyorum belki bir ihtimal oradandır ancak biosda güş ayarları ilede ilgilli olabilir ancak bios güç ayarlarını hiç kurcalamadım.

    Bu arada laptop hp pavlion 220nt







  • modem mi kapanıyor ?
  • hayır modemdde sorun yok. laptopun interneti yavaşlayıp duruyor sora yeniden hızlanıyor.
  • sorunu çözdüm. başka bir yerden öğrendim. cmd ekranında 5-6 tane farklı reset komutu girilerek çözülüyormuş. ben tüyoyu vermiş olayım kişinin emeğine haksızlık olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.