Şimdi Ara

İnternetim 2 dakikada bir kesiliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle bi konu var mı bilmiyorum, ya da benim yaşadığım gibi yaşayan, foruma baktım ama bulamadım benzer birşey o yüzden açıyorum. Bilgisayara format atalı 3-4 gün kadar birşey oldu. İlk iki gün bi sıkıntı olmadan kullanıyordum interneti ama dün başlayan ve bugün devam etmekte olan bir sıkıntım var. İnternetim 1-2 dakikada bir kesiliyor. Modemde felan herhangi bir değişiklik olmuyo. Hatta kesildiğini normalde anlamıyorsun ama birşey indirirken 800 kb ile bi süre devam ettikten sonra 0 oluyor. Torrent ile yaptığım indirmelerde de aynı şekilde birkaç dakika 800 kb civarında indirirken anlık kesilme oluyor 0 a düşüp tekrardan artıyor. Facebooktaki videolar 40-50 saniyeden sonra dolmuyor, Youtubedaki videolar atlamalı olarak doluyo. Yani atıyorum 10 dakikalık video. 1 dakikası direk doluyo, 1 dakika bekliyo sonra diğer 1 dakika da doluyo. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Zaten format sonrası birşeyleri eksik yapmış gibi hissediyorum, acaba driver felan mı yüklerken sorun çıktı. Umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu.







  • Arkadaşım benzer sorunu bende yaşıyorum bugün hat arıza için geldiler birşey bulamadılar.Bilhassa video ve indirmelerin çoğu gerçekleşmiyor.Benim sorunumda bu yazıda.İnşallah çözüm buluruz mozilla browser bile inmiyor bende.

    http://forum.donanimhaber.com/m_98489833/tm.htm
  • bende dsmart kullanıyorum. sırf bu problem yüzünden format atmayı düşünüyorum bilgisayara o derece. 2 gün önce düzgün çalışırken dün ve bugün böyle yapması çok sinir bozucu. bende indirmeye çalıştığım dosya en fazla 2 dakika boyunca indiriyor, sonra duruyo indirme. çıldırmak üzereyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mturan000

    bende dsmart kullanıyorum. sırf bu problem yüzünden format atmayı düşünüyorum bilgisayara o derece. 2 gün önce düzgün çalışırken dün ve bugün böyle yapması çok sinir bozucu. bende indirmeye çalıştığım dosya en fazla 2 dakika boyunca indiriyor, sonra duruyo indirme. çıldırmak üzereyim.

    Hiç format atma evde kardeşimin ve yeğenim laptoplarıylada denedim sonuç aynı farklı recovery imajlarıyla sistemimi tekrar yükledim değişen hiçbirşey yok.Hat hepten arızalansa bu kadar sinir olmazdım hat var ama video açmıyor sayfaya girmiyor indirme yapmıyor.Canı isteyince hızlıca giriyor.2 ay boyunca mükemmeldi nazar değdirdim.Olamaz böyle bir sorun akşam tekrar arayacağım hızı 10Mbps çıkartsınlar etki ediyormu diye bakacağım




  • Bende tam format atmaya hazırlanıyordum. Bİr kaç kişide aynı sorun olması özellikle son iki günde olması garip.
  • Arkadaslar bende de ayni sorun vardi.wireless te kopuyordu.dns degistirdikten sonra sikintim kalmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ado102

    Arkadaslar bende de ayni sorun vardi.wireless te kopuyordu.dns degistirdikten sonra sikintim kalmadi.

    bi denemekte fayda var. sonuç verir umarım. gerçi farklı bilgisayarlarda da aynı sıkıntı var. Abim de nete giriyor ancak video felan izleyemiyor.
  • Hocam butun cihazlarda 222 ile baslayan dns yapin sorun hallolur.benim hm pc de hem telefonda hemde smart tvde de kopuyordu.dns degistirince sorun kalmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsmart net kullanıyorum aynı sorun bendede var dnsle olacak düzelecek bir sorun değil çözebilen varmı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptopanda -- 18 Ekim 2014; 20:57:39 >
  • Modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koyun.
  • kesildiği belirli bir saat aralığı var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastMohikann

    kesildiği belirli bir saat aralığı var mı ?

    belli bir zamanı yok aşağı yukarı 4 5 gündür durum aynı aradığımızda bağlantıda sorun yok modemi açın kapatından başka bir şey diyen yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonezCrusher

    Modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koyun.

    Bunu açıklayabilirsen sevinirim DNS den hariç tüm modem verilerini genel den mi değiştereceğim yoksa diğer yapılandırma üzerinden mi çünkü 10 tane dns değiştirdim yurtdışı hepsinde aynı problem var mozilla bile inmiyor o derecede berbat bir durum.
  • Valla beyler bi anda çıktı bu sorun. Modemle felan alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genellikle dsmart kullananlarda var problem. Hemen hemen herkeste aynı zamanda başlamış. Ben akşam sağlam bir şekilde kullanırken sabah kalktığımda neti bu şekilde çalışır buldum. Yarın dsmartı arayıp bi konuşcam fırsat bulabilirsem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mturan000

    Valla beyler bi anda çıktı bu sorun. Modemle felan alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genellikle dsmart kullananlarda var problem. Hemen hemen herkeste aynı zamanda başlamış. Ben akşam sağlam bir şekilde kullanırken sabah kalktığımda neti bu şekilde çalışır buldum. Yarın dsmartı arayıp bi konuşcam fırsat bulabilirsem.

    Bende sıkıntı yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonezCrusher

    quote:

    Orijinalden alıntı: mturan000

    Valla beyler bi anda çıktı bu sorun. Modemle felan alakalı olduğunu düşünmüyorum. Genellikle dsmart kullananlarda var problem. Hemen hemen herkeste aynı zamanda başlamış. Ben akşam sağlam bir şekilde kullanırken sabah kalktığımda neti bu şekilde çalışır buldum. Yarın dsmartı arayıp bi konuşcam fırsat bulabilirsem.

    Bende sıkıntı yok.

    Doğrudur hocam bişe diyemem. Genellikle dedim zaten. Başka bir çözüm bulamadım ne yapayım :D Arayıp konuşmak kaldı bi.
  • internetim sürekli kesilmiyor fakat videolarda bir problem var sanırım. google dns lerine saldırı düzenlenmişti 2 gün önce onun etkisi mi yoksa başka birşey mi anlamadım. donanımhaber videolarını dahi açamıyorum. dizi sitelerindeki videolar da zar zor açılıyo. youtube videolarında da zaman zaman sıkıntı yaşıyorum. onun dışında internet çalışıyor. bu video etkisi nedir bilgisi olan var mı ?
    edit: dsmart kullanıyorum. dns ayarım 198 ile başlıyor farklı bi dns önerir misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadline -- 19 Ekim 2014; 21:50:17 >
  • Hiçbirşey indiremiyorum antivirüs programları bile download olmuyor.D smart kullanıp dns de sorun yaşamayan sorunsuz dns söyleyebilirmi en az 30 dns denedim hepsinde problem.Dns den değilse pc den dedim androidde bile donma var.D smart 3 ay dolmadı daha hemen iptal ettireceğim yoksa.Btk bildireceğim bu ne böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 21 Ekim 2014; 0:15:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.