Şimdi Ara

Internetim akk ye girdi 3 mb. e dustu, fakat oyunlarda yukselme var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam, isin uzmanlarindan durumu aciklayici cevap gelirse minnettar kalirim, uzun suredir ps4 te bf4 fps oyunu oynuyorum 6 mb internet baglantim ile orta seviye bir oyuncuyum internetimden her zaman sikayet eden birisiyim, karsimdaki adamlar resmen ölmüyor ama ben cok kolay sekilde ölebiliyorum. Ay sonuna dogru akk astigim icin internet hizim 3 mb e dustu ve oyuna girdigimde bu sefer sanki ben ölmüyorum, cok kolay sekilde adamlari oldurebiliyorum. Bunun aciklamasi varmidir. Yani 6-7 mb hizla cok sikayet ettigim oyunu 3 mb hizla cok akici sekilde oynayabiliyorum. Burasi turkiye normaldir dedim kendi kendime ama yinede teknik acidan aydinlatacak bir cevaba ihtiyacim var. nedenini bilirsem arayip ttneti 3 mb e sabitletcem internetimi:) simdiden tsk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Ping problemi olabilir. Online oyunlarda en cok sikinti cikartan olaydir. Sizin adami gordugunuz ve ates ettiginiz anda adam orda degildir.Sizde kosuyorsunuz diyelim yada adamdan kaciyorsunuz o zamanda karsi tarafta ilerlemeniz takilarak gorunecegi icin daha kolay oluyorsunuzdur. Su anki ping durumunuzu test edin hiziniz yukseldikten sonra da bir test yaparsaniz durumu daha net anlarsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Ilginiz icin tsk ederim normal zamanlarda pingim 100 civarinda surekli ama bu sekilde test etmemistim aksama bi deniyim:) ama benim sorunum pingim dusmus olsa bile suan internet hizim yavasladi diye bu nasil oluyor acikcasi teknik bilgilere ihtiyacim var ona gore biseyler yapicam olmadi 3 mb e sabitlicem hattimi:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Aslina bakarsaniz bircok sebep olabilir karsilastiginiz durum icin modeminize uzakliginiz bile etkileyebilir oyun performasinizi kablosuz olarak baglaniyorsaniz eger. Etrafinizda cok fazla kullanilmayan bir kanal secin modem uzerinden bazen cok sik kullanilan kanallar sinyal kirliligine neden olabiliyor ayrica aginiza bagli bir baska cihaz varsa bu cihazlar uzerinden internete erisimde sorun olusturabilir hattinizin degerlerine bakin modeminiz uzerinden 6mbit ile belkide tam sinirdasinizdir baglanti kopmasi yasatmiyor olabilir ama bina ici tesisat degisimi gerekebilir. Butun bunlar size ping artisi olarak doner. 100 ping yurt ici olcum ise biraz fazla zaten birde yurtdisi olcum yapin oynadiginiz servera gore o zaman daha net birseyler soylenebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReSpAwN_22 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediginiz butun seyleri yaptim arastirdim dmz acmaktan kablolu baglantiya binanin cat 5 kablo tesisatina kadar yapilacak butun islemleri yaptim ama yinede 6 mb de yuksek ping ve oyunlarda rezillik yasiyorum onu kabul edip pes ettim artik:) benim sorum su hersey ayniyken internet hizim yari yariya akk dusunce suan oyun inanilmaz akici oldu bunun sebebini merak ediyorum yani internet hizi dusunce nasil boyle guzel bir baglanti aliyorum:)
    Degerli bilgilerin icin tekrar tsk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.