Şimdi Ara

internetim sınırlandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaslar danısmak istedigim bir konu var. simdi ben bir universite agından internete baglanıyorum. son birkac gundur universite agı internette cesitli islemleri yapmama izin vermemeye basladı. izin vermemek derken soyle oluyor mesela skype nin sitesine girip kurulum programını indirmeye calısıyorum %99 da falan taklııyor daha inmiyor baska program indirme sitelerinden de inmiyor sanırım onlar da direk skype ye yonlendiriyorlar o yuzden. her turlu tarayıcıda farklı bilgisayarlarda denedim yine inmiyor. universite dısında sorun yok. bi arkadastan istedm setup programını msn den attı bana kurdum bu sefer de online olamıyorum sign in de sorun yasıyor baglanamıyor. belli sitelerde sorun yasıyor downloadlarda ozellikle.

    bi de youtube var tabii. eskiden youtubeye hosts dosyasını degistirip ya da dns ayarlarını yapıp girebilirken simdi onlar da yemiyor ancak proxy ile girebiliyorum.

    bunların yanında torrent sıkıntısı basgosterdi. torrent sitesine giriyor, download a basıyorum yukleniyor da kalıyor daha tık yok. bekliyorum bekliyorum bi sey olmuyor. proxy ile girdim oyle girince torrent dosyasını yukleyebildim ama bu sefer utorrent hic indiremiyor. flashget indiriyormus gibi duruyor cok guzel sonuna kadar geliyoruz %99 larda takılıyor indirme hızı 0 kb ye dusuyor oyle kalıyor.
    bunu nasıl cozumleyecegim fikri olan var mı? en azından torrent olayını nasıl cozecegim?siteden dosyayı proxy ile indiriyorum ama asıl torrent programları indiremiyor. onda da proxy gibi bi sey kullanmanın yolu yok mu? ya da bu sınırlamayı nasıl en kokten kaldırabilirim? daral geldi kac gundur hayat cekilmiyor lazım bi sey oluyor -en basitinden skype- basıyorum downloada bisey olmuyor sinir oldum.







  • Üniversite internet sağlayan birim bilgi işlem diyelim bence oraya bir güvenlik önlemi kurmuşlar, bir proxy yada websence tarzı programda olabilir, donanımda olabilir. bunları aşıpta download edebileceğinizi düşünmüyorum. sadece sizin PC de olsa sorun anlayabilirim ancak diğer arkadaşlarda da böyle oluyor diyorsunuz. bence boşuna uğraşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.