Şimdi Ara

İnternetimde her dakika kopma yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetimde 1 dakika aralıklarla 2-3 saniye kopmalar oluyor. Sorunu online oyun oynarken yaşıyorum. 3 online oyunda denedim lag sorunu falan yok ama 1 dakika aralıklarla 2-3 saniye karakterler donuyor sonra tekrar eski haline dönüyor. Windows 8 kullanıyorum. Arka planda çalışan bir uygulamanın yapabileceğini düşündüm format attım ama işe yaramadı yine aynı sonuç. Daha sonra Windows 8'in yanına Windows 7 kurdum. Sadece ekran kartı driverlarını ve kablosuz ağ driverını yükleyip oyuna girim ama sonuç değişmedi yine aynı . Sizce neden oluyor ?



  • donanım ve yazılımda sorun olmadığına göre internet sağlayınca problem olabilir. kullandığın firmayı arayıp sorman gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Risk Budur

    donanım ve yazılımda sorun olmadığına göre internet sağlayınca problem olabilir. kullandığın firmayı arayıp sorman gerekiyor.

    Her dakikada bir tekrarladığı için internet sağlayıcısından kaynaklandığını düşünmüyotdum ama başkada çarem yok galiba. Bugün telefon bağlantısını kesip deneyecem olmazsa akşama ttneti arayacam. cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.