Şimdi Ara

Internette Anlık Net Kopmaları Yaşıyorum Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TTnet kullanıcısıyım ve komşumla beraber kullanıyoruz,Counter Strike 1.6 oyuncusuyum. Karşı tarafta ki komşum nete girince oyundan düşüyorum,denemediğim kalmadı,port değiştirdim,virüs taramasından geçirdim,yapmadığım kalmadı.oyunda hemen retry connection çekince geri bağlanıyo yani kopma saliselik bi kopma.neden olabilir ve çözümü nedir yardım edebilen olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • komşuna giden hatta bir sorun vardır. muhtemelen kabloda ufak bir açıktır bunun nedeni. bu açık yer sağa sola temas ederse sinyali keser. iyisi mi komşuna giden sinyal kalitesine baktır.
  • Bir iki gündür bendede böyle kopmalar var
  • çok normal bir durum , 1 mbiti iki kişi kullanıyoruz, karşı taraf nete girince takılmaya ve kopmaya başlıyor oyun.o yüzden diğer kişinin netten çıkmasını beklemek zorunda kalıyorum

    çözümü daha yüksek band genişliği, örneğin 8 mbitte iken bu tür sorunlar çok az oluyordu. yani karşı taraf nete girince en fazla olan bazen pingin 20 den 50 ye felan çıkması oluyodu ama bağlantıda takılma veya kopma olmuyor.

    boşuna kendini yorma, senin tek çözümün karşı taraftakine net limiter gibi bağlantı sınırlayıcı programlar yüklemen, tabi karşı taraf kabul ederse netinni yavaşlamasını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.