Şimdi Ara

İnternetten aldığım üründen fazla geldi ne yapmalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yakın zamanda internetten bir ürün aldım ve aldığım üründen 1 adet fazla geldi ve çokta ucuz bir ürün değil 4 basamaklı bir fiyatı var sizce bu ürünü geri yollamalı mıyım yollamazsam benim başıma bir sorun açar mı bu konu hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim.




  • Faturada ne yazıyor 1 mi 2 mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • McCarty kullanıcısına yanıt

    2 farklı kutuda 2 farklı fatura basılmış olarak gelmiş ve 1 tane yazıyor ikisinde de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 12 Ekim 2022; 0:33:54 >
  • Hata yapılabilir siz e düşen parasını vermediğiniz bir ürün için firma ile iletisime geçip iade etmek için kargo kod u vs yada bilgilendirme yapmanız şart art niyetli olmayın ! Durust olun fazla gönderilen ürün ile ilgili siz e dava açılıp icra yolu ile bile alabilirler kısacası hakkınız olmayan ücretini vermediginiz bir ürünü doğal olarak fazla geldiğini belirtip iade etmeniz sizin açınızdan en mantiklisi olacaktir saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 12 Ekim 2022; 1:59:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu soruyu sormaktan dahi utanmanız gerekiyor, bu birincisi. Fatura kesildiği taktirde, belli bir yasal süreç içerisinde itiraz etmezseniz borçluluğunuzu resmi olarak kabul etmişsiniz demektir. İlk ürünün ödemesini yaptınız, onun hesabını kapattınız fakat ikinci gelen ürüne, kesilen faturaya ait ödeme makbuzunu iletmezseniz sökkkke sökkke alırlar. Yazık bu arada yüzünüz kızarmıyorsa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tst- kullanıcısına yanıt

    Soruyorum çünkü bazı insanlar göndermeme hakkın var yasa gereği diyorlar ben zaten direk alıp saklayıp satıcam demedim sadece sordum ilk kez başıma geliyor ve internette bu konu hakkında hiç bir bilgi yok

  • kendi açımdan değerlendireyim sizi bilemem tabii birincisi etik açısından doğru bulmam, vicdanım da bunu kabul etmez. ayrıca dini yönden de bunu doğru bulmam.


    bunu gönderen de insan sonuçta hata yapabiliyor benzer durumda 2-3 sefer kalmıştım kargolar karışmıştı. en son hatırladığım jbl'in kulaklıgı gelmişti bi an afalladıktan sonra farkettim ki faturada alakasız birinin ismi yazıyor ama kargo etiketinde benım bilgilerim yazıyor. istesem umrumda olmaz haber bile etmezdim. bulunma ihtimali Sıfır. bu arada aynı firma bile değildi tamamen kargo sırasında etiketlerin karışmasından dolayı yaşanan bir durumdu. sonra firmayı aradım önce onlarda anlam veremedi:) bir daha aradım konustum kargoyu bekleyen kişiye ulaştılar doğrulattılar vs vs sonra kargoyu verdim gönderdim öyle halletmiştim.


    Size gelen ürün sonradan sıkıntı çıkarır mı bilemem stok kontrolü yapılıyorsa ki bence yapılıyordur ürün takibi olabilir. birden fazla ürün gönderilmesinden dolayı ürünün size kalması sizi haklı yapmaz.

    kısaca vereceğiniz karar sizi sonradan pişman etmesin haliyle doğru kararı siz vereceksiniz :)





  • Bilgilendirme için yazıyorum birinin başına gelirse diye avukat bir arkadaşla görüştüm konu hakkında merak ettiğim için bu tarz durumlar kargoların başına çok geldiğinden ve üründe küçük olmadığından küçük suç yani basit hırsızlığa giriyormuş haberiniz olsun. Hemen beni yargılamayın sadece merakımdan bu konuyu açtım internette hiç bir yerde bu konu hakkında bişey yok ondan merak edip açtım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 12 Ekim 2022; 14:23:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.