Şimdi Ara

İnternetten alışverişte yaşadığım banka tecrübesi içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanal marketten alışveriş yaptım. Sepet 513 tl tuttu. İş bankası onay kodu gönderdi oradada aynı tutar yazıyordu. Bende onayladım. Ardından provizyona 543 tl düştü. Bende noluyor deyip sanal marketi aradım. Onlarda bana sipariş tutarınında fazla provizyona düşürdüklerini böylece kiloyla tartılan ürünler gibi ürünlerde ekranda görülmeyeceğinden gerçek tutarı bankadan fazla çektiklerini söyledi.


    Bankayı aradıgımda bunun kendileriyle ilgili olmadıgını sanal marketin istediği miktarı çekebileceğini söyledi. Ben bunu ilk defa yaşadığımdan dehşete düştüm. Burada sanal marketin benden izinsiz fazla çekmesini saymıyorum , bankanın bize gönderdiği onay mesajının hiç bir anlam ifade etmediğini, alışveriş yaptıgınız portalın keyfi ne isterse onu çekebileceğini size anlatıyorum.


    Bankanın size yaptıgı tek teklif , bozuk plak gibi haberiniz dışında yapıldını düşünüyorsanız kartı iptal edelim aksi takdirde sorumluluk kabul etmiyoruz demesiydi.


    Bu yazıdan sonra sepeti tekrar kontrol edip neden sepet miktarından fazla para çekildiğine bakıcam ve MH'yi arıcam kafama yatmazsa.


    En son aradımda Fazla konulan provizyonun hepsi harcamalara düşmez sadece fiş miktarı kadar düşer gerisi iade edilir demeleriydi. ama hepsi harcamalara düşmüş.



    EDİT : Anladığım kadarıyla 0,8 kilo et aldım sepette ama tartılırken 0,88 kilo gelmiş.


    Tabi yukarda sölediğim gibi onaya gelen mesajda yazan para tutarının sizin tarafınızdan onaylanmasını hiç bir anlamaının olmadığını örenmiş oldum. Bu ülkede şaşırdımmı buna hayır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Nisan 2023; 21:22:42 >







  • sen de ön ödemeli kartla yap alış verişi fazla para çekemesinler.

    şimdi eti tarttıklarında 0,7kg olsaydı daha az para kesecekler miydi veya kalan parayı para üstü olarak iade edecekler miydi?

  • Banka kartı kullanıyorsun sanırım?

  • Tüm işlemler sanal kart üzerindne gerçekleşti ön ödemeli kart 1 saat sonra sıfırlanıo.


    @Booker DeWitt




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Nisan 2023; 22:40:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.