Şimdi Ara

İnternetten Bahis Sitelerinin Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Aranıza yeni katıldım ve sizlere yardım etmeye çalışacağım.
    Çok güvenli sitelerde muhakkak görmüşsünüzdür şu kişinin kuponunu 482 kişi oynadı, 329 katını kazandırdı! Bunlar sonuna kadar yalandır ve sizin paranızı emmek için bir tuzaktır. Site size ödeme yapma konusunda gayet güvenli olabilir. Binlerce üyesi olabilir ama bu konuda cidden sizi dolandırmaya çalışıyorlar. Bu arada düşünün; sizce iddaa oynatıp para kazanan bir firma böyle bir reklamı içtenlikle yapar mı? Eğer yaparsa zarara geçmeyi hedefliyordur.
    Ben internetten iddaayı bir kaç kez o çok güvenilen, son 20 kuponun 20 sini de tutturmuş profillerden oynadım. Adamlar sizi kandırmak için öyle tuzak yapıyor ki, 3 liralık kuponla 5000TL kazanacağınızı vaadediyor. Oynadıktan sonra baktım, adamın oynadığı kuponla maçın sonucu arasında dağlar kadar fark var ki... Ardından bunla da kalmıyorlar, o kuponları silip yerine tutmuş süsü vererek başka kuponları koyuyorlar. Sizden ricam, bana güvenmeseniz bile lütfen bunu yapın: O sitelerdeki profillere erişin ve oynadıkları kuponların ekran görüntüsünü alın. Ardından maçın sonucu belli olduktan sonra kuponun nasıl birden yok olduğunu ve yerine başka tutmuş bir kupon geldiğini görün.
    Benden bu kadar, yardım isterseniz veya sorunuz olursa burdayım. Bu konudan veya özelden mesaj atabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • gunaydin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa bir bardak su verelim hele bir soluklansın.
  • Teşekkürler ama 6 lira için strese girecek değilim.

    Sadece bu tür kuponların tutup tutmadığını merak edenler için yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkT35 -- 4 Mayıs 2017; 21:1:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o kuponlara pek inanmıyorum..yani ne zaman oynasam hep yatmıştır.zaten 1 günde 30 kupon yapıyor 29u yatıyor ve yatan kuponlarıda sayfasından siliyor..fazla takılmamak lazım.ilgi çekmek oynama oranını yükseltmek için ellerinden geleni yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alayı yalan kuponlar. o kuponları paylaşanlara bak hergün en az 10bin tl lik farklı kuponlar yapiyorlar. en iyisi yurtdışı idda dan hergün ufak ufak almak marsbet veya marsbetpro tercih edin ufak ufak kazanın öyle öyle birikip büyüyor tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.