Şimdi Ara

İnternetten Ek İş Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternetten Ek İş Yapmak İstiyorum fakat ne tür işler yapacağınız hakkında hiç bir fikriniz yoksa bu yazımızı okumalısınız.Sürekli olarak değişen internet kulanımındaki artış ve bir çok kişinin bütçesine yada ek gelire ihtiyacı olmasından dolayı internette yapabileceği iş yada işler hakkında yapılan araştırmaların ve oldukça fazla bizlere sorulan internette yapılabilecek güvenilir ek işi yapmak isteyenlere önerebileceğimiz istiyorum.Devamını Okuhttps://www.envercoban.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enver1635 -- 14 Temmuz 2019; 16:48:4 >



  • Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşlar yeni ve çok etkili ve kazançlı bir sistem daha önermek istiyorum sizlere. Bu sistem yeni ve türk sistemi ve ödemelerini yapan güvenilir bir site. T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti Ticarethane yetkililerini zora sokacak olmasından yola çıkarak bunu kazanca dönüştüren yasal bir sistem. Sistem ) 1 Mayıs 2015 tarihinde ticarethanelerin yaşayacağı dar boğazda ne gibi çözümler üretilir noktasından hareketle Ticarethane ile müşteri adaylarını buluşturmak amacıyla müşteri adaylarına bir teklifde bulunuyor ve diyor ki ; Gelin ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size bilgi sms leri gönderelim sizde bizden gelen her SMS , E-MAİL için gelir elde edin .Yani site diyorki sizlere hem bilgi verelim hemde Kazanç sunalım . Olay basit herşey zaten türkçe. İlk önce üyelik kaydını yapıp telefonunuza gelen doğrulama kodu ile sisteme giriş yapıyoruz ve para kazanmaya başlıyoruz. Sistemin içerisinde Kazanç olayı şu; Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesaba yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünki etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar .

    Üyelik için tıklayınız...




  • Sana önereceğim bu sistem ile artık sende çok az bir çaba ile internetten para
    kazanmaya başlayacaksın inşallah. Sana tavsiyem tüm önyargılarından kurtulmandır. Eğer önyargılarını
    kontrol edemezsen başarıya asla ama asla ulaşamazsın.
    Her neyse daha fazla lafı uzatmadan sana bu sistemin adresini vermek istiyorum.
    BURAYA TIKLAYARAK BU SİSTEME ULAŞABİLİRSİN!http://umys.org/?ref=utuna




  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar buradahttp://umys.org/?ref=utuna

    Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

    Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

    Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

    Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

    Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

    Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

    ücretsiz üye olabilirsiniz.....




  • EVET ARKADAŞLAR İNTERNETTEN PARA KAZANMAK ÇOK KOLAY SADECE VERDİGİM LİNKE TIKLIYARAK ÜYE OLUYORSUNUZ ANINDA 4$DOLAR BONUS VERİOR VE SİTE ÜYE OLDUKTAN SONRA LİNK VERİOR SENİN ADINA HER GETİRDİĞİN KİŞİ BAŞINA 0.50 CENT KAZANIORSUN VE 40 DOLAR OLUNCA PARA ÇEKEBİLİORSUN BEN GÜNLÜK 10 15$ DOLAR KAZANIORUM SİZDE ÜYE OLUN ZAHMETSİZCE PARANIZI KAZANIN VE ÇEKİN VE HER TÜRLÜ PARA ÇEKME İMKANI VARDIR HAYDİ ÜYE OLUN KAZANINNN...http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=679331
  • EVET ARKADAŞLAR İNTERNETTEN PARA KAZANMAK ÇOK KOLAY SADECE VERDİGİM LİNKE TIKLIYARAK ÜYE OLUYORSUNUZ ANINDA 4$DOLAR BONUS VERİOR VE SİTE ÜYE OLDUKTAN SONRA LİNK VERİOR SENİN ADINA HER GETİRDİĞİN KİŞİ BAŞINA 0.50 CENT KAZANIORSUN VE 40 DOLAR OLUNCA PARA ÇEKEBİLİORSUN BEN GÜNLÜK 10 15$ DOLAR KAZANIORUM SİZDE ÜYE OLUN ZAHMETSİZCE PARANIZI KAZANIN VE ÇEKİN VE HER TÜRLÜ PARA ÇEKME İMKANI VARDIR HAYDİ ÜYE OLUN KAZANINNN...http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=679331
  • Merhaba Arkadaşlar.Öncelikle şirketi tanıtayım.
    Kairos Planet, bilgi teknoloji şirketidir ve İsviçreli büyük şirketlerin isteğiyle kurulmuştur. Şirketlerin verilerini yani datalarını saklıyor. Otomobil üreticisi Nissan Motors’un dataları gibi..Bu dataları şirketin sunucusunda şifrelenmiş biçimde saklanıyor ve en önemlisi, şifrelerin anahtar kodları tüm dünyadaki partnerlerimizin bilgisayarlarına dağıtılıyor.Kullanılmayan boş disk alanlarını yani GB larını Kairos’a sunuyorlar ve bunun karşılığında da Kairos GÜNLÜK KİRA ÖDÜYOR !
    Kairos Planet, İsviçreli yatırımcılar tarafından kuruldu ve şirketin resmi kayıtları ve genel merkezi, tüm Avrupa ya, daha doğrusu tüm dünyada uygulandığı için, İngiltere Londra da tescil edilip kuruldu.

    (Cloud) bulut teknolojisini sağlam bir şekilde araştırın.Araştırın ki sektörün büyüklüğünü GOOGLE,INTEL,MICROSOFT,TTNET,SUPERONLINE gibi bir çok büyük şirketin bu hizmeti verdiğini görün.
    Sektörün büyüklüğünü ve bulut bilişimde ki güvenlik zafiyetini zaten araştırırken göreceksiniz.
    Bu kadar büyük şirketler elbette güvenlik önlemi alıyor müşterileri için fakat burada GÜVENLİK için KAIROS TECHNOLOGIES şirketi devreye giriyor.
    Kurmuş olduğu alt yapı ve algoritma sayesinde güvenliği %100 e değil %1.000.000 a çıkarıyor. Bundan dolayıdır ki DHL / Almanya , Nissan Motor / Japonya , Dunlop / İngiltere , Besra Altın Madenleri / Yeni Zelanda , Dagrsol Yazılım (Artemcom) / Ukrayna 'dır. ve bu tarz birçok büyük şirket dataları Kairos Güvencesinde.

    Ne yapmam gerekiyor? :
    Yapmamız gereken üye olup yatırım yaptıktan sonra kairosun panelinden programı indirip gerekli alanı kairosa veriyoruz.Günlük 10 saat açık kalması gerekiyor.Program çalışırken siz yine bilgisayarda günlük işlerinize devam ediyorsunuz kasma yapmıyor.
    Çalışırken bilgisayarı yormadığı için kapatma ihtiyacı duymuyorum.Dilerseniz 10 saatten sonra kapatabilirsiniz.10 Saatte tam kira alırsınız .10 saatten az çalıstırırsanız ne kadar çalıştırmış iseniz okadar kira bedelini yinede alırsınız.
    Yatırım Planı Paketleri :

    Yani hangi paketten girerseniz girin 2.5 katını geri alıcaksınız.5 ayda amorti ediyor.7 ay kar.
    Bunlar bilgisayarınızın çalışması ile alacağınız miktarlar.Birde sizin çalışmanızla ek gelir elde edebilirsiniz onuda biraz açıklamaya çalısıyım.
    Kariyer Kazanç Planı :
    Kairos Planet’e hangi paket ile başlarsanız başlayın; ilk 2 basamagınızdan size primler ödenir.

    1.Basamak primi: %15 prim alırsınız
    2.Basamak primi: %10 prim alırsınız

    Assistant Kariyeri: 3 farklı referans kaydınız ile ilk 2 basamağınızdan 3 kişi GÜMÜŞ PAKET ile başlarsa-paket yükseltirse siz ; Assistant Kariyerine yükselirsiniz. Sonsuz derinlikten %3 exra prim alırsınız.
    Manager Kariyeri: 3 farklı referans kaydınızın her hangi derinliginde 3 kişi Assistant Kariyerine ulaştığı zaman; Manager Kariyerine yükselirsiniz.Sonsuz derinlikten %5 exra prim alırsınız.
    Senior Manager: Herhangi 1 kolunuzda 1 kişi Manager Kariyerine ulaştığı zaman; Senior Manager Kariyerine yükselirsiniz.Sonsuz derinlikten %7 exra prim alırsınız.
    Master: 3 farklı referans kaydınızın her hangi derinliginde 3 kişi Manager Kariyerine ulaştığı zaman; Master Kariyerine yükselirsiniz.Sonsuz derinlikten %10 exra prim alırsınız
    Senior Master: 6 farklı referans kaydınızı Maneger kariyerine taşıdığınızda.Siz Senior Master olursunuz. Sonsuz derinlikten %12 extra prim alırsınız.
    Executive: 6 farklı referans kaydınızı Master kariyerine taşıdığınızda.Siz Executive olursunuz. Sonsuz derinlikten %15 extra prim alırsınız.
    Founder Executive: 6 farklı referans kaydınızın içerisinde 3 Master kariyeri ve 3 Executive kariyerine sahip takım arkadaşınız olduğunda.Siz Founder Executive olursunuz. Sonsuz derinlikten %17 extra prim alırsınız.
    Consul: Doğrudan sizinle çalışan 6 Executive kariyerine sahip takım arkadaşınız olduğunda.Siz Consul kariyerinde olursunuz. Sonsuz derinlikten %17 extra prim alırsınız.
    Founder Consul: Doğrudan sizinle çalışan 3 Consul ve 3 Executive kariyerine sahip takım arkadaşınız olduğunda.Siz Founder Consul kariyerinde olursunuz. Sonsuz derinlikten %20 extra prim alırsınız.
    Ambassador: Doğrudan sizinle çalışan 6 Consul kariyerine sahip takım arkadaşınız olduğunda.Siz Ambassador kariyerinde olursunuz. Sonsuz derinlikten %25 extra prim alırsınız.
    Founder Ambassador: 6 farklı referans kaydınızın içerisinde 3 Consul kariyeri ve 3 Ambassador kariyerine sahip takım arkadaşınız olduğunda.Siz Founder Ambassador olursunuz. Sonsuz derinlikten %27 extra prim alırsınız.
    CHEF AMBASSADOR: Doğrudan sizinle çalışan 6 Ambassador kariyerine sahip takım arkadaşınız olduğunda.Siz Ambassador kariyerinde olursunuz. Sonsuz derinlikten %30 extra prim alırsınız.
    Portekiz’de Greaves Motorsport’un KAIROS Technologies güvencesi altında gerçekleşen yarış 28 büyük spor kanalın’da yayınlandı .

    Üye olursanız bundan sonrasını daha detaylı konuşuruz.Referans linkimi veriyorum.

    BİLGİ İÇİN:
    Web Sitesi:www.furkanozkan.com
    Facebook:https://www.facebook.com/huseyinfurkanozkan44
    Tel: 0506 771 88 12 (WhatsApp-Facetime-skype)
    Öncelikle web sitemi inceleyin sonrasında aklınıza takılan sorularınız için hiç çekinmeden arayabilrisiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hayırlı Günler...
    ÜCRETSİZ ÖN KAYID ADRESİ:https://cabinet.kairosplanet.com/register/#b7af75
    Üye olarakda sistemi daha detaylı inceleyebilirsiniz.




  • İnternetten Ek İş İmkanları Nelerdir? İlgili detaylı makale,
    http://gokyuzuellerinde.com/genel/internetten-ek-is-imkanlari.html
  • Referans Linkim:http://milkabank.com/register.php?ref=13399

    MilkaBank, internet üzerinden online oynanan para kazandıran oyunlar arasında yerini almaktadır. Çiftlik geliri oyunu üzerinden tavuklar ve ineklerle oynanan oyun bu kez sadece inekler üzerinden yürütülmektedir. Birçok oyun oyuna başladığınızda sadece size bir item almanız kadar kredi verir. MilkaBank size oyuna kayıt olduğunuz an itibariyle 1500 altın veriyor. Bu altın ile tam 6 tane Milka inek alabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun sürekli kazandırıyor ve sürekli profiliniz gelişiyor. Oyun sadece inek üzerine kurulu. İneklerden ürettiklerinizi Milka Doları parasına çevirip devam ediyorsunuz.

    BİRLİK SİSTEMİ : Oyun içerisinde kendi birliğinizi oluşturabilir ve oluşturduğunuz birliklerden ekip halinde gelir elde edebilirsiniz.

    BONUSLAR : Rakipleri arasında en iyi bonus sistemine sahip diyebiliriz. her 2 saatte 1 kez 20 altın ve günde 5 farklı alandan 20'şer altın kazanabiliyorsunuz. Bonusu bol diyebiliriz.
    Para Yatırma Yöntemleri : En yoğun kullanılan yöntemler olarak kabul ettiğimiz MilkaBank ödeme yöntemleri, Banka Havalesi/EFT, Papara, Kredi Kartı(Son Teklif) ve İninal 'dır.
    Para Çekme Yöntemleri : Oyundan gelir elde etmeye başladığınızda Havala/EFT yöntemlerini kullanarak minimum 20 TL para çekme talebinde bulunabiliyorsunuz.

    MilkaBank Referans Sistemi

    Her oyunda olduğu gibi MilkaBank referans sistemi konusunda biraz daha ön plandadır. Oyuna dahil ettiğiniz arkadaşlarınızın kazancından %10 kazanırsınız. Ayrıca oyun içerisinde sürekli referans yarışmaları düzenlenerek neredeyse her hafta 300 TL ve 40.000 Milka Doları üyelere dağıtıyor.

    MilkaBank Güvenilir mi?

    Oyun Londra merkezli EBI INCORPORATION LTD şirketi güvencesiyle karşımıza çıkıyor. Oyunun Türkiye'de ki yönetimi ise Ukash İnternet Hizmetleri Limited Şirketi bünyesindedir. Çiftlik Geliri oyunu ile kardeş olan Milkabank güvenilir mi diye soracak olursanız, şüphesiz Türkiye'nin en kaliteli oyunları arasındadır. Herhangi bir finansal sıkıntısı bulunmayan şirketin önü açık. Milkabank giriş adresinden oyuna doğrudan kayıt olabilirsiniz.

    Referans Linkim:http://milkabank.com/register.php?ref=13399


    http://milkabank.com/register.php?ref=13399




  • https://uzmanlarindan.com üzerinden
    çeviri işleri için teklif verebilirsiniz
    tamirat işleri için
    özeldersler için
    nakliye
    boya badana ve daha fazlası için teklif verebilirsiniz. Denemekte fayda var . Teklifte alabilirsiniz bu arada :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluviaggiatore -- 3 Ekim 2017; 21:47:1 >
  • http://parakazanici.blogspot.com.tr/2018/02/internetten-para-kazanmann-yolar.html Bu yazıda gerçekten en güzel para kazanma yöntemlerini buldum herkese tavsiye ederim.
  • Reklâm izleyerek günlük ortalama 50 dolar kazanıyorum vereceğim linkten sizde kolayca yapabilirsiniz.http://unmoney.host/2886695190405/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Sohbetmatik.com sitesini ziyaret ettinizmi ?

    Türkiye'nin en büyük mobil sohbet sitesidir bilginize.

    www.sohbetmatik.com
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konu adı altında benim daha yeni baslamama rahmet çok hızlı bir şekilde para kazanbildigim bir site sizlerde gönül rahatlığıyla tavsiye ederim bende çok aradım böyle bir kazanç kaynağı umarım dizinde işinize yarar buyrun.

    http://tsamoney.club/5256140193475/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba Block Ekosistemine katılarak 1.5 2 ay gibi bir sürede bitcoin kazanma fırsatı olan bir algoritmayı anlatacağım size.

    Bu algoritmaya dahil olduğunuz zaman herhangi bir blocktan olabilir sisteme giren kişiler ve vakıf hesabının kendi hesap açmasıyla sürekli oluşan döngüde block atlayarak para kazanabilirsiniz.Bitcoin hazır düşükken bu sistem şuan elimizde ki bir nimet

    Sisteme girişler

    Block-2 0.002 BTC (40 TL)
    Block-3 0.004 BTC (80 TL)
    Block-4 0.008 BTC (160 TL)
    Block-5 0.016 BTC (320 TL)
    Block-6 0.032 BTC (640 TL)
    Block-7 0.064 BTC (1280 TL)

    Bloklar böyle uzayıp gidiyor herhangi bir blocktan girip yerinizi almanız mümkündür. Sistem harika 2 ay önce girdiğim blocklardan bir üst bloğa atladı ve % 100 kazandım.Ve ayrıca sisteme her dahil ettiğiniz insandan da % 25 kazanç sağlamaktasınız arkadaşlar

    SORUSU OLAN ARKADAŞLAR ÖZELDEN YA DA KONUYA YAZARAK SORABİLİRLER YA DA TELEFON NUMARAMI İSTEYEBİLİRLER HERKESE İYİ KAZANÇLAR

    İnternetten Ek İş Yapmak İstiyorum


    Linkim :http://cryptocurrencyblockchain.tech/register.php?sponsor=beykozlu254




  • Clixsense ile mümkün olan durum.
    Bu site sayesinde 12 ayda 1300$ a ulaştım.
    Ben sadece anket yaparım çok vaktim yok diyenler için ayda 30$-50$ kazanılan, site üzerinden erişim sağlanan Figure Eight platformu üzerinden mikro işler yaparak 200-300$ arasına rahatlıkla kazanılabilen bir site burası. Tabi üye olayım dolarlar akmaya başlasın gibi bir şey söz konusu değil. Sistemi kavramak biraz vakit alıyor. Sponsorluk konusu da burada devreye giriyor, acemilik evresini kolayca atlatmak için tecrübeli bir sponsor gerekli, yoksa süreç uzayabilir. Daily Checklist ve Task Bonusu ile kazancınızın %26 sı kadar bonus alıyorsunuz. Üye olanlar site içinden iletişime geçerse bilgi ve deneyimlerimi paylaşıyorum.

    Üyelik için: https://www.clixsense.com/?12570664

    Para Çekimlerim (Withdrawals)
    İnternetten Ek İş Yapmak İstiyorum

    Günlük - Aylık - Toplam Kazanç için ss aldığım bir örnek
    İnternetten Ek İş Yapmak İstiyorum

    Tasklar için örnek
    İnternetten Ek İş Yapmak İstiyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.