Şimdi Ara

İnternetten film izlerken geri sarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba İnternetten film izlerken video donuyor ve bi kaç saniye sonra biraz geri sarıp devam ediyor bunu sürekli yapıyor ama. Bende ekran kartı driverımı güncelledim. bütün tarayıcılarda denedim ve flash playerları yukledim ama sonuc değişmedi. Burda çok sorunumu çözdüler böyle bi sorunla karşılasıp çözem oldumu yardım edebilirmisiniz?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabrix

    Merhaba İnternetten film izlerken video donuyor ve bi kaç saniye sonra biraz geri sarıp devam ediyor bunu sürekli yapıyor ama. Bende ekran kartı driverımı güncelledim. bütün tarayıcılarda denedim ve flash playerları yukledim ama sonuc değişmedi. Burda çok sorunumu çözdüler böyle bi sorunla karşılasıp çözem oldumu yardım edebilirmisiniz?

    İnternet bağlantın yavaşladığı zamanlarda (kota aşımı gibi) izlemiş olduğun film sitesindeki player aynı yerde takılı kalmamak için 3-5 saniye daha önce önbelleğin aldığı görüntüye dönderiyor...,


    Farklı sitelerden film izle player farklı olunca durum değişir ama donma problemin kotadan dolayı sıkıntı çekmeye devam edersin.




  • laptoptan izliyince aynı modeme bağlanıp bu sorunu yapmıyor aynı sitelerden izliyorum sorun bilgisayarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.