Şimdi Ara

İnternetten Gerçekten Para Kazanmak !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
7
Favori
47.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim merak ettiğim 100 lerce link dolaşıyor internetten para kazanma yöntemleri diye neden alayında aynı kopya şeyler var. konular kopya-yazılar kopya görseller kopya? Hangisine bakarsanız bakın aynı şeyler.
    Bir siteye giren hemen daha 1 kuruş bile kazanmadan kendine ref bulmak için hemen link atar buaray üye olun diye resimleride internetten bulup kopyalar. kazançlar falan hep kopyadır?
    Arkadaşlar özgün düşünmeye farklı düşünmeye başlamadığınız sürece kusura bakmayında kimse bu bahsedilen sistemlerle benim kadar kazanamaz.
    AL BUDA AYLIK KAZANÇLARIMIN YARISI

     İnternetten  Gerçekten Para Kazanmak !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ağca -- 28 Mayıs 2014; 0:00:05 >




  • Dosya = dosyaalardan gelen kazanç (dosya sayısı değil)

    Referal= bana referal olanların kazandıkları paranın 100'de 20'si

    rferal site= linkleri paylaştığım blog sitesinden gelen kazanç
  • editedit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemebenderim -- 9 Kasım 2015; 18:20:14 >
  • internetten para kazanma yollarını farklı açılardan ele alan ve yol gösteren yararlı bir emek. aklınıza gellen ve gelmeyen bir çok para kazanma yöntemlerini içinde barındırıyor. incelemenizin faydalı olacağını düşünüyorumwww.internetveparakazan.com
    bol kazançlar....
  • Arkadaşlar okadar yazmıssınız ama kimse dogru dürüst bişe yazmamıs. Gerçekte önemli olan bişeler öğrene bilmek, biyerden başlaya bilmek bunun içinde okuyup uygulamak lazım. İste sizlere yararlı bir kaç site öneriyim birde burdaki makaleleri okuyun.


    Linkler;

    İnternetten Para Kazan
    Netten Para Kazan
    İnternetten Para Kazanma Yolları




  • quote:

    Orijinalden alıntı: meko5561

    Arkadaşlar okadar yazmıssınız ama kimse dogru dürüst bişe yazmamıs. Gerçekte önemli olan bişeler öğrene bilmek, biyerden başlaya bilmek bunun içinde okuyup uygulamak lazım. İste sizlere yararlı bir kaç site öneriyim birde burdaki makaleleri okuyun.


    Linkler;

    İnternetten Para Kazan
    Netten Para Kazan
    İnternetten Para Kazanma Yolları





    Hocam doğrudürüstten kastınız nedir ? günde bu forumdan 15 20 kişiye kendi çalıştığım sistem ile ilgili direk ben yardımcı oluyorum. Kimseye bişey satmaya yada ücretli üye yapmayada çalışmıyorum.
    Şimdi soruyorum internetten para kazanma konulu makaleler neden birbirinin aynısı?
    Neden hep falanca kişi şukadar azanmış sizde kazanabilirsiniz şeklinde neden benim kazandığım bu kadar nasıl kazandığımı bana sorun demiyor kimse?

    Ben direk şunu diyorum. Arkadaş ben ayda 3000 dolardan fazla kazanıyorum. Falanca kişi kazanıyor değil ben kazanıyorum.
    çalıştığım sistem bu referal linkim bu. Gelin kazanmak isterseniz üye olun banada aklınıza takılan herşeyi sorun diyorum.
    2 yılımı bu makelelere yazılara ayırdım. bu bahsi geçen işlerin alayını ama ALAYINI deneyerek tecrübe ederek gördüm. Bir kısmı para tuzağı bir kısmı ise tamamen yalan dolan. Clixsense gibi örneğin. Yada e ticaret siteleri gibi.
    ALLAH için bırakın başkalarına para kazandırayı kendiniz kazanın biraz.




  • arkadaşlar takım sitemiz vs. bir göz atarsanız memnun olurum internet sitemiz buradaki gibidirhttp://clixsenceileparakazan.blogspot.com.tr/
  • Merhaba arkadaşlar. Şuan günde 12-15$ arası kazancımın olduğu reklam tıkla izle kazan sitesinden bahsetmek istiyorum. Tabiki bu para hemen değil 4-5 ay içerisinde günde 10 dk ayırarak bu seviyeye geldi. Bu sitelerin tamamı bu şekildedir zaten. Fazla bir yatırım yapmadan kazanmak istiyorsanız bu süre bu kadar uzar. Ben de bu siteye 80$ yatırım yaptım(golden üyelik için).Başka hiç bir kuruş yatırımım olmadı. Ama bu parayı haydi haydi çıkardım ve 128,18$ olarak paypal hesabıma anında yatırıldı.Yani 128,18$-80$ =48,18$ kazandım ve kazanmaya devam ediyorum. Çektiğim para 146,17 $ dı ama kesintiden sonra 128,18 e indi. Şimdi 1400 kiralık referansım var ve dediğim gibi günlük 12-15$ arası kazancım var. Bu kazancın 20$ ını haftlık 100 referans kiralamaya geri kalanını ise referans sürelerini uzatmak için kullanıyorum. Hedef 2000 kiralık referans ve günlük 20-25$ arası kazanç. Kiralık referansım 2000 e ulaşınca referans kiralamayacağım için sadece referans süresi uzatmada kullanacağım para haftalık 100 referans için 27$ hadi bilemedin 200 ref uzatma için 54$ olur. Geri kalan para da haftalık tahmini üç aşağı beş yukarı 140$-54$=86$ olur. 4-5 ay sabrederek günde 10 dk kamı ayırdığım bu siteden şimdi meyveleri topluyorum. Site 2011 yılından beri faaliyette ve anlık ödeme yapıyor ve güvenilir bir site . Cashouta bastığınızda anında para paypal veya payza hesabınızda. Eğer sabredebilirseniz günde 10 dk ayırarak 4-5 ay sonra bu paraları sizde kazanabilirsiniz. Bu ptc sitelerinin tamamı bu şekildedir. Anında para kazanmanız biraz zor. 4-5 ay sabır şart. Ama günde 10 dk ayırmayı herkez yapabilir diye düşünüyorum. Nereye 10dk ayırmıyoruzki? Benim bu sitede hiç direk referansımda yok arkadaşlar. Bu para tamamen referans kiralamadan gelen para. Ödeme kanıtınıda isteyen arkadaşa verebilirim. Eğer verdiğim linkten referansım olarak kayıt olursanız bana da kazandırmış olursunuz bende sizlere müteşekkir olurum. Sizlerde arkadaşlarınıza eşinize dostunuza kendi kayıt olma linkinizi verip kaydettirirseniz onun tıklamalarından sizlerde kazanabilirsiniz. Sorusu ve daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar mesaj atarlarsa cevap veririm.
    Siteyehttp://adf.ly/pVon4 adresinden ulaşabilirsiniz. Dediğim gibi isterseniz bu adresten üye olun hiç bir zorlama yapmıyorum. Üye olup tıklama yaparsanız da yapmazsanızda canınız sağolsun.
    Not: Normal üyelere günlük 20-30 reklam veriliyor. Bu reklamları hergün 10 dk nizi ayırarak tıklamanız gerekir ki bu paraları kazanabilesiniz. Golden üye olursanız(80$ yatırım yaparsanız) 0.01$ lık reklamlardan 8 adet toplamda da 50-60 civarında reklam çıkmakta. İşin sonunda para olduğu için biraz sabrederseniz kesin para kazanırsınız. Sonuçta site sağlam ve ödemesini kesin yapıyor ve daha senelerce yapacak gibi duruyor...

    Detaylı Açıklama:
    üyelik için register e basıp
    kullanıcı adı
    şifre
    mail
    doğum yılını girip çıkan yazıyı boşluğa girdikten sonra kaydınız tamamlanır bundan sonra
    login den kullanıcı adını ve şifreyi girip view ads ye basın ve orada çıkan reklamlara tıklayın ve sürenin bitmesini bekleyin. hesabınıza 0.001$ eklendiğini göreceksiniz.Fixed Advertisements olan reklamların 1 tanesi 0.01$ değerinde. bu şekilde hergün reklamları 10 dk nızı ayırarak tıklamaya devam edin.(Reklamların tamamını tıklayın ki paranız yüksek olsun)
    5-10 gün sonra hesabınızda 0,2$ dan fazla para olacak bu para ile referans kiralayın. kiralama işlemi için rent referals kısmını kullanın. biriktirdiğiniz paralar ilebir kaç ay sürekli referans kiralayın paypal hesabınıza para çekmeyin. refenans sayınız 200 adedi bulduğunda 80$ ile golden üye olun. Bu şekilde yine referans kiralamaya devam edin. Süreleri bitmeye 8-9 gün kalan referansların referans sürelerini uzatın. Bu şekilde devam ederseniz 4-5 ay sonra referansınız 1200-1400 seviyesine gelecektir ve günlük referanslar size 12-15$ kazandıracaktır. Bundan sonra yavaş yavaş para çekmeye başlayabilirsiniz. Başta zaten verdiğiniz 80$ ı kurtarıp üzerine para kazanırsınız.. Bu şekilde ister 2000 referansa kadar gidin böylece günlük referanslar size 20-25$ civarında kazandırsın isterseniz 1000-1500 civarında bırakın referans sürelerini uzatın(referans sürelerini uzatma için sol menüde rented'e bastığınızda kiraladığınız referansları ve tıklamalarını görebilirsiniz. Burada kutucuğu işaretleyip aşağıdan 30 günlük kiralamayı seçerek referansın süresini 30 gün uzatın). Ben 1400 ref yapana kadar hiç referansların tıklamayanlarını değiştirme ihtiyacı duymadım. Şu anda da duymuyorum. 15 gün geçince sistem zaten tıklamayan kiralık referansı ücretsiz olarak değiştiriyor zaten. Şuan halen kazanıyorum ve kiralık referanslarımı arttımaya devam ediyorum. Dediğim gibi ben 2000 e kadar devam edeceğim. Siz isterseniz upgrade kısmından 750$ vererek ultimate olup referans sayınızı 4000 e de çıkarabilirsiniz. 4000 referans tahmini günlük aksilik olmazsa 40-50$ kazandırır. Sistem çok basit ve kazandırıyor. Kaybedecek bir şeyiniz bence yok. Ben günde 10 dk mi ayırdım şu an günde ortalama referanslar 13$ para kazandırıyor. Golden için verdiğim parayı çıkardım üstede para kazandım. Günde 10 dk den hiç te kaybım olmadı. Sizlerde siteme üye olup bence deneyin kaybatmezsiniz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_1999 -- 16 Haziran 2014; 20:03:02 >




  • Arkadaşlar napolyon u tavsiye ederim.Ben buradan kazanıyorum.Site güvenilir.yaklaşık 10 yıl önce temelleri atılmış bir proje(önceki adı süperteklifti). Bugüne yurt içi ve yurt dışı üyelerine toplamda 342,000 tl ödeme yapmış. ben de kullanıyorum sistemde bir sorun yok.Gelen anketleri yaparak,reklam maillerii okuyarak,fırsatları değerlendirerek,bilgi yarışmalarına katılarak vs. "nap" biriktiriyosunuz.Bu naplar 100000 olunca banka hesabınıza 100 tl olacak şekilde yatıyor. Tabi siz bu napları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz örneğin TRENDYOL dan alışveriş yapabilirsiniz veya milli piyango bileti alabilirsiniz tamamen size kalmış.
    paranın hızlı bir biçimde birikmesi için sitede aktif zaman geçirmeniz önemli.Çünkü bazen kısa süreli yarışmalar oluyor:örneğin bu yılın oscarını kim alacak şeklinde bir tahmin yarışması vardı.Tahmini doğru olan kişilere ödül puan,sinema bileti vs. vermişlerdi.Bunun gibi çok yarışma oluyor.Zaten site sosyallik ve eğlence üzerine kurulmuş.
    Puanları hızlı bir şekilde biriktirmek ve daha çabuk kazanmak için size gelen reklam maillerini facebook,twitter vs. gibi aktf sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.Ben bunun çok faydasını gördüm.Özellikle üye sayısı fazla olan gruplarda paylaşırsanız geri dönüşü daha çok olur.Ama dediğim gibi mail adresinizi sürekli takip edin,anketleri kaçırmayın ,sitede aktif olun,her konuda fikir beyan edin bu sayede daha çabuk kazanırsınız.
    Sanırım insanların aklındaki en büyük soru ödeme alabilir miyim konusu.O konuda rahat olun arkadaşlar.Şurada Garanti Bankasına yapılmış ödeme dekontları var.Bakıp inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin herkese..
    <<<<www.napolyon.com/odeme-dekontlari




  • Adamın biri çıkıyor,internetten binlerce dolar kazanıyorum sizde kazanabilirsiniz diyor,sonrada saçma sapan eğitim setini millete kakalamaya çalışıyor.kim yer bunları?yiyenler çok tabii.madem internetten binlerce dolar kazanıyorsun eğitim seti satmaya niye çalışıyorsun?
  • Kişisel e ticaret sitenizin olmasını istemez misiniz?

    10larca kategori 100lerce marka ve 150 bin çeşit ürün olan bir e ticaret sitesinden bahsediyorum.

    Hepsiburada gibi bir siteye rakip degiliz ama en kısa zamanda olacağız ! Çünkü giderek büyüyen satın alma gücümüz sayesinde ürünleri çok uygun fiyata satacağız!!!

    Bilgi almak isteyen olursa pm atsın aytıntılarıyla cevaplarım her sorusunu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BİRAZ UĞRAŞ VEREREK EMEK SARFEDEREK EN GÜZEL PARALARI KAZANMANIZA YOL AÇACAK SİTELERİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM .. KENDİNİZ ÜYE OLURSANIZ BAZI REKLAMLAR AÇIK OLMAYACAKDIR .. BENİM VERDİĞİM LİNK İLE ÜYE OLURSANIZ 4 YERİNE 7 REKLAM İLE DAHA ÇOK KAZANMANIZ SAĞLANACAKDIR ..
    BU SİTELER GÜVENLİ OLUP BU İŞLERLE UĞRAŞANLARIN FAVORİ SİTELERİDİR BENİMDE OLDUĞU GİBİ.
    AKLINIZA TAKILAN BİR SORU OLURSA BANA MESAJ YOLUYLA ULAŞABİLİRSİNİZ..

    NEOBUX.COM:http://www.neobux.com/?r=mustiakdmr
    NEATCLİX:http://neatclix.com/?ref=mustiakdmr
    CLIXSENSE :http://www.clixsense.com/?6679789
    TRBUX.NET :http://www.trbux.net/?ref=mustiakdmr
    OJOOO.COM:http://wad.ojooo.com/register.php?ref=mustiakdmr
    FUSEBUX.COM:http://www.fusebux.com/index.php?r=mustiakdmr
    PROBUX.COM:http://www.probux.com/?r=mustiakdmr
    ZAPBUX:http://www.zapbux.com/index.php?r=mustiakdmr
    CLEARBUX:http://www.clearbux.com/?ref=mustiakdmr


    VERDİĞİM SİTELER TAMAMEN GUNCELDİR..

    BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM..




  • İnternetten Para Kazanmak Gerçekten Mümkün mü ?

    Türkiyede İnternetten para kazanmanın doğru olmadığını söyleyen bir çok insan önyargıyla yaklaşmaktadırlar. Kendilerine hak veriyorum günümüz şartlarına göre para kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Kimse çalışmadan para kazanamaz işte bu yüzden internetten para kazanmanın zor olduğunu düşünüyor sunuz. Sizlere kendim tecrübe edindiğim fikirleri paylaşacağim.

    İnternetten para kazanmak doğrudur arkadaşlar satış ortaklığı işini ben yapabilirim diyorsan çok rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. Bu konu hakkında zamanında çok araştırmalar yaptım her geçen günde internetten para kazanmanın doğru olduğuna inanmaya başladım. Yurt dışında bu işi yapan binlerce insan var çok güçlü miktarlarda para kazanabiliyorlar. Nasıl mı ? Satış Ortaklığı sistemi sayesinde ingilizcesi Affilate Marketing olan bu sistem Türkiye'de yeni yeni meyvesini vermeye başladı ve bu sisteme destek veren bir çok ünlü şirketler bulunmaktadır. Hepsiburada, Markafoni, Teknosa vb gibi bir çok ünlü siteler destek vermektedir. Bu işi yapabilmek için şirket kurmanız gerekmez evinizdeki odanız sizin ofisiniz oluyor ve günde 1-2 saat düzenli çalışmayla para kazanabiliyoruz. Xticarette Aldığınız komisyon %50 - %75 civarlarında en iyi komisyon derecesidir. Çok iyi bir şekilde günlük 150-200 TL kazanabilirsiniz. Bu sadece tahmini bir rakam sizin çalışmanız ne kadar düzenliyse paranızda bir o kadar yüksek gelecektir bundan emin olabilirsiniz. Zaten ilerleyen zamanlarda kazançlarınız otomatikleşip siz gezerken, uyurken, spor yaparken para kazanabileceksiniz.

    Sizlere internetten para kazanmak ile ilgili bir örnekten bahsedeceğim. Diyelim ki internetten para kazanmak doğru değil şimdi şöyle düşünelim bir şirket ürünü hakkında reklam yapmak istiyor ve bunun için yüzlerce çalışanı olması lazım. Yüzlerce kişiye maaş vermesinden tutalım içinde yemek parası evine gidebilmesi için yol parasını birlikte vermek zorundadır. Buda şu anlama geliyor o kadar çalışana verilen paralar şirketin daha fazla para kazanmasına bir engel olarak meydana gelmektedir. Şirketler bunun için İnternette ürününü tanıtarak hem para verme derdinden kurtulmuş olup hemde ürünlerinin biz satış ortaklığı yapan kişiler sayesinde daha çabuk satıp ve çok miktarda kazanç sağlıyorlar. Bu sistem bizim için daha avantajlı evden erkenden çıkıp işe gitme gibi derdimiz yok, az çalışıp çok kazanma şansımız var, istediğimiz zaman internet başına geçip sitenizi veya bloğunuzu kontrol edip geriye kalan bütün zamanınızı gezerek,spor yaparak, geçirebilirsiniz.
    Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız... http://evdeykenparakazanmak.blogspot.com.tr/ veyahttp://www.xticaret.com/xticaret/?1267_68642




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizayhan


    Merhaba arkadaşlar bu yazıyı bu saatte yazıyorsam ve sizde bu yazıyı gerçekten okuyorsanız ciddi anlamda para kazanmayı düşşünüyorsunuz demektir. yaklaşık olarak 2 -3 sene aralıklı olarak bu işi araştırdım. Gerçekten internet üzerinden para kazanılır mı diye.2,5 ay ladar önce tekrar araştırdım ama kararlı olarak araştırdım. bu işi yapan kişilere ulaştım , bilgi aldım.

    Oldukça da güzel bilgiler aldım. piyasa da birçok eğitim setleri var bunları da araştırdım ama almadan içeriğini görmeden tam olarak anlayamıyorsunuz. Bende artık karar verdim bi tanesini almaya ve goomass için karar kıldım. Peki nedir goomass

    Arkadaşlar piyasada ki bütün eğitim setlerinin en iyisi içerisinde 6 tane konu anlatımı ve 6 tane bonus var. en güzel de bedava web sitesi kurma rehberi. Seo rehberi var seo: arama motorlarında sitenizi nasıl üst sıralara taşımanız gerektiğini anlatan eşsiz bir kitap bu kitabı tek basına almaya kalksanız 70 tl verirsiniz ama buda goomass eğitim setinde hediye.

    Ben bu seti alalı 2,5 ay oldu devamlı olarak 1.5 aydır yapıyorum ve gerçekten kazanmaya basladım. Bu işi yapmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Herkese şaka olarak yalan olarak geliyor ama işin aslı öyle değil para gelince tatlı oluyor ve daha fazla kazanmak için herşeyi yapmaya başlıyorsunuz. size piyasada sunacağım tek eğitim seti.

    bana ulaşabilirsiniz yardımcı olurum herkese

    Eğitim setini incelemek isterseniz buraya tıklamanız yeterli

    Goomass ile para kazanıldığı su götürmez bir gerçek fakat para kazanmaya başlayasıya kadarki süreçte kaybedilen paralar ise dikkate alınmayacak ölçüde değil. Şimdi bana şunu söyler misiniz: 3 kazanmak için 5 kaybetmek mantıklı mı?




  • Netlioo sitesi yerel bir sitedir arkadaşlar. sosyal medyadan (facebook,twiter gibi) paylaşacağınız reklamlar için size puan veriyor ve verilen puanı paraya çevirebiliyorsunuz. siteyi incelemenizde yarar var. ayrıca anlaşmalı olduğu sitelerden yapacağız alışverişlerle belirli komisyonlarda kazanç sağlayabiliyorsunuz. kayıt olmak isteyen referans numarasıyla kayıt olabiliyor arkadaşlar. isteyenler için referans nohttps://netlioo.com/register/fthy48

    ayrıca ptcircle sitesi ile günde 1 tl kazandırabilen bir site. sayfada kanıtları da var .üye olmak isteyenler için referans no:http://www.ptcircle.com/?ref=blues48




  • GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti
    Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.

    İnternetten para kazanma yolları içersinde en etkili, dünyada en popüler ve en çok kazandıran sistemlerinden biri olan online satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) ile her gün yüzlerce dolar kazanmak ve bunu kısa bir süre içersinde otomatikleştirebilirsiniz. Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.

    İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız? İnterneti kullanarak gün boyu çalışmak zorunda olmayacağınız, sadece istediğiniz zaman çalışacağınız bir işin patronu olabilir ve hayallerinizin de ötesinde para kazanabilirsiniz. Dünyada milyonlarca insan internet üzerinden ayda binlerce dolar kazanıyor. Sizde bu kişilerin arasına katılarak internetten para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

    GooMass Kiti size internetten para kazanma yolları içersinde başarısını tüm dünyada kanıtlamış en iyi sistemleri, programları, stratejileri ve ihtiyaç duyacağınız tüm kaynakları sunar. GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım arayüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur:

    EĞİTİMLER

    Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)

    Dünyanın en popüler para kazanma sistemi affiliate marketing milyonlarca insana internet üzerinden para kazanma fırsatı sunuyor. Kanıtladığı başarılı sistemi ile Amazon, eBay, Clickbank, WallMart gibi birçok alışveriş ağına hizmet eden, satış ortaklığı ile komisyon kazanma programına dayanan bu sistem Türkiyede de yerini almaya başladı. Affiliate marketing eğitim rehberi size satış ortaklığı sistemini Adan Zye anlatarak bu sistemde nasıl başarılı olacağınızı gösteriyor.

    ClickBank Eğitimi

    %75e varan yüksek komisyonlar kazanabileceğiniz 110.000in üzerinde aktif satış ortağına ve 70.000 dijital ürüne sahip dünyanın en popüler ve güvenilir satış ortaklığı sistemi. 1998de kurulan Clickbank, güvenli bir şekilde günde 27.000 den fazla dijital ürün satışı gerçekleştirerek dünyada her 3 saniyede bir satış işlemi yapmakta. 200 den fazla ülkeye hizmet etmekte olan ClickBank internette devamlı yüksek trafik alan lider satış ortaklığı platformudur. Clickbank kitabı, satış ortaklığı.

    Amazon Associates

    Elektronik ürünlerden giyime, kitaplardan arabalara kadar her ürünün satıldığı dünyanın en popüler alışveriş ağlarından biri olan Amazon.com tüm ürünlerini Amazon Associates Satış ortaklığı programı ile sizlere sunuyor. Ziyaretçilerinin tam güvenini kazanmasıyla yüksek bir dönüşüm oranına sahip olan Amazon.com satış ortaklarına güçlü ve zengin bir teknik yapı sunuyor. Türkiyede ilk ve tek olan Amazon Associates Eğitim Rehberi sizi tüm yönleriyle Amazon satış ortaklığı programı ile tanıştırırarak size en başarılı satış tekniklerini ve stratejilerini öğretiyor.

    Xticaret Satış Ortaklığı

    Türkiyenin yeni satış ortaklığı ağı Xticaret e-kitap ve yazılım gibi dijital ürünlerden yüksek komisyonlar kazanma fırsatını sunuyor. Xticaret eğitim e-kitabı binlerce satış ortağı ile birçok ürünün pazarlanmasına aracılık eden Xticaret Türkçe satış ortaklığına programlarına giriş yapmak ve başarılı olmak için eşsiz bir kaynak. Bu kitap ile Xticaret.com ile satış ortaklığında başarılı olmanın tekniklerini öğreneceksiniz.

    SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)

    İnternetin trafiğini yöneten arama motorlarında ilk sıralara çıkmak için sadece yazılar ve görseller yetmez. SEO ile sitenizin aramalarda üst sıralarda yer almasını sağlayabilir ve bu sayede satışlarınızı katlayabilirsiniz. On-Page faktörlerden anahtar kelime seçimine, içerik optimizasyonundan website yapı planlamasına, LSI sisteminden algoritmalara kadar SEOnun tüm elementlerini içeren dev bir kaynak; SEO rehberimiz sayesinde hem organik sonuçlarda yükselecek, hem de sitenize daha fazla trafik kazandırarak satışlarınızı arttıracaksınız.

    Google Adwords Eğitimi

    Googleın ücretli reklamcılık ağı Adwords ile dakikalar içinde müşteriler kazanmaya ve satış yapmaya başlayın. Bütçeniz ne olursa olsun Googleın reklamcılık ağında reklamlarınızı görüntüleyebilir, müşterilerinizle ürünlerinizi uygun fiyatlara bir araya getirebilirsiniz. Fakat göründüğü kadar kolay olmayan Adwordsü tam performansıyla kullanmak için bilgiye ve deneyime ihtiyacınız var. Adwords eğitim kitabımız ile size söylenmeyen bilgileri edinebilir ve gerekli deneyimi kısa zamanda kazanarak bir Adwords uzmanı olabilirsiniz.

    VIDEO Eğitim Seti

    Görsel eğitimin algılama, anlama, hafızada biriktirme ve uygulama süreçlerinin en önemli pozitif pekiştiricileinden biri olduğu doğrusundan yola çıkarak hazırladığımız videolar ile başarıya giden yolunuzu ve sürecinizi oldukça kısaltacaksınız. GooMass kiti ile edineceğiniz videolar sayesinde kısa sürede satış ortaklığına adapte olacağınıza, etkili kampanyalar, güçlü siteler oluşturacağınıza ve hedef satış sayfalarınızın ziyaretçi sayısını arttıracağınıza inanıyoruz.

    Yazılım Arayüzü

    GooMass bir e-kitap (PDF) değil, bir yazılımdır. GooMass Eğitim Seti birçok sebepten dolayı bir yazılım ara yüzüyle sunulması planlanarak GooMass, internet etkileşimli bir masaüstü yazılımı haline getirildi. Bu sayede GooMass Eğitim Seti, içeriklerine sürekli yeni bilgiler eklenerek her zaman kolaylıkla güncellenebilir bir araç olmuştur. Ayrıca GooMass yazılımı, içeriklerine sadece GooMassı satın alanların ulaşabileceği bir online kimlik denetimi sistemine sahiptir.

    Tüm bu eğitimlere ve GooMassın diğer özel bonuslarına sahip olarak GooMass İnternetten Para kazanma Kiti ile sadece interneti kullanarak yüksek bir gelir elde edebilirsiniz. GooMassı bugün edinin, kazanmaya hemen başlayın.

    Goomass Eğitim Kitini Hemen İndirmek İçin Tıklayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4AA9EC2B -- 1 Mart 2016; 23:41:08 >




  • Arkadaşlar netlioo sitesinden bugün ilk ödememi aldım.
    Netlioo sitesi yerel bir sitedir arkadaşlar. sosyal medyadan (facebook,twiter gibi) paylaşacağınız reklamlar için size puan veriyor ve verilen puanı paraya çevirebiliyorsunuz. siteyi incelemenizde yarar var. ayrıca anlaşmalı olduğu sitelerden yapacağız alışverişlerle belirli komisyonlarda kazanç sağlayabiliyorsunuz. kayıt olmak isteyen referans numarasıyla kayıt olabiliyor. isteyenler için referans nohttps://netlioo.com/register/fthy48

    ayrıca ptcircle sitesi ile günde 1 tl kazandırabilen bir site. sayfada kanıtları da var .üye olmak isteyenler için referans no:http://www.ptcircle.com/?ref=blues48
     İnternetten  Gerçekten Para Kazanmak !!!




  • Günde 1586$'a kadar kazanma imkanı olan sistemi incelemek ve girmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki adrese girin ve günde 1586$ kazanma imkanına sahip olun...
    http://adf.ly/smP18
    bu adrese girin ve nasıl kazanacağınızı inceleyin aklınıza yatarsa girin ve kazanın...
  • İnternetten gerçekten para kazanabileceğiniz yollardan biride PTC siteledir ve bu PTC siteleri tıkla-kazan metoduyla kazandırır. Çok fazla PTC sitesi vardır ama en iyisi ve güvenebileceğiniz Neobux'dur.. Arkadaşlar ben Neobuxa yeni başladım ama daha ilk aydan 150$ kazandım. Şimdi size neobux hakkında biraz daha bilgi vermek istiyorum..

    Nedir NEOBUX?

    Neobux anında ödeme yapan bir tıkla-kazan sitesidir.

    Peki neden NEOBUX?

    Çünkü oldukça yeni bir site olmasına rağmen hızlı ve güvenilir bir ödeme sistemi geliştiren neobux diğer ptc (tıkla-kazan) siteleri arasında sivrilmeyi başarmış bir site olarak karşımıza çıkmakta.

    Neobux sayesinde tıklayıp görüntülediğiniz her reklam karşılığı size ödeme yapar. Bu ödeme, 0.001 dolar gibi çok küçük bir rakamdır. Ancak, eğer siz alt üye (referal / referans) bulabilirseniz, kazancınız çok daha artacaktır.

    SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?

    Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında ödemesidir.Yanlış duymadınız anında ödeme.

    Gold üyelik için açıklama:

    NeoBux diğer sitelere benzer olarak reklamlara tıklama başına 1 cent veriyor. Ama iş alt üyelerinizin yaptığı tıklamalara gelince aldığınız para 0,5 cent oluyor. Eğer golden üye olursanız ki bu ayrıcalıklı üye olmak anlamına geliyor bu sayede alt üyelerinizin kazançları da 1 cente yükseliyor. Bunun ücreti de yıllık 90$. Golden üyelik alarak kazancınızı ikiye katlamanız mümkün.

    Standart üyeler için açıklama:

    Neobux'ta günlük standart üyeler için 4 adet reklam çıkmaktadır. Siz, günde 4 reklama tıklayarak ve referans gösterdiğiniz her alt üye için extra para kazanmaya başlayacaksınız. Örnek sizin referans linkinizden 10 arkadaşınız neobux'a üye olsun onlarında günde 4 linke tıkladıklarını varsayarsak, sizin günlük kazancınız ($0.004 + 10 x $0.004 = 0.044) edecektir.

    Peki nasıl referans bulacağım?
    Bu aslında sizin biraz yaratacılığınıza kalmış bişey olsada neobux sitesi önceden bu durumu düşünmüş ve referans satın alma yada referans kiralama (rent) olayını geliştirmiştir.

    Bu durumda ilk iki kiralama 20 dolar karşılığında (premiumlar için $20) 100 adet rented referals sahibi olacaksınız.100 adet referansınız da 1 ay sonunda yatırdığınız parayı fazlasıyla çıkaracaktır...


    ÜYELİK İÇİN LİNK:http://www.neobux.com/?r=ilbayosman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilbayosman -- 16 Ekim 2014; 17:35:25 >




  • Günde 1586$'a kadar kazanma imkanı olan sistemi incelemek ve girmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki adrese girin ve günde 1586$ kazanma imkanına sahip olun...
    http://adf.ly/smP18
    bu adrese girin ve nasıl kazanacağınızı inceleyin aklınıza yatarsa girin ve kazanın...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.