Şimdi Ara

İnternetten Para kazanma 2017 / Ödeme Kanıtları ( Güncelleniyor...) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
4
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • internetten para kazanabilceğiniz güzel bir çiftlik oyunu, saatlik 5-50, günlük 20-50 arasında bonus veriyor. Tıkla kayıt ol.http://keciler.net/?i=3084

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye 2 Keçi Özel Saatlik VE Günlük Bonus Yatirimlarda 3 kati Gerçek Para Kazanmanin En Güzel Yolu Bu Firsati Kaçırma Sende Üye Olhttp://keciler.net/?i=3949

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MErhaba ,
    Arkadaşlar valla benim çok uzun zamandır yaptığım araştırmalar incelemeler ile en düzgün çalışanı ve arka planda da bir o kadar güvenli olanı DETAY MAXİNET , hem geliri çok iyi hem uğraşması az hem de güvenli , buraya üye olduktan sonra diğer herşeye vaktiniz kalır ve ayda net olarak (yatırım maliyetini bile düşseniz temiz 250 lira kalır hiçbirşey yapmadan , hesaplamalarım buradan %32 lik bir gelir edilebileceğini gösteriyor tabi bu hiçbir çaba sarf etmeden sadece bilgisayarı alıp açmakla diğer taraftan biraz da uğraşırsanız çok daha fazla kazanılabilir tabi bu dediğim gibi uğraşarak ama yok ben alayım hanım evde bunu açsın ve aylık 250 tl kazansın derseniz en rahatı ,artı yönde başka birçok şey var ama detaylıca incelemeniz gerek bence bi girip pasif üyelik açın herhangibir bedel olmadan, sonrasında da inceleyip karar verin gene de kafanıza takılan bir soru olursa bana ulaşabilirsiniz ,
    Her yönüyle tanıdığım bir firma pasif üye olup tanımakta fayda var
    Üye olurken gireceğiniz ref kodu 4V2HDH




  • İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN KOLAY YOLU
    İnternetten para kazanmanın en kolay yollarından biri eğer özel bir yeteneğiniz yok ise satış ortaklığıdır. Yöntemleri aslında çok basittir. Satış ortaklığı platformlarına üye olarak pazarlayacağınız ürünlerin satış linkini alarak internette forumlarda, bloglarda, sosyal medya hesaplarında bu ürünlerin reklamını yapıyoruz.
    En başta yavaş para kazanıyoruz. Ama püf noktalarını biraz okuyarak biraz da kendiniz keşfederek bu kazancı artırıyoruz. Dünyada büyük bir hızla büyüyen bu sektörün yıllık hacmi 15 milyar $.
    Sistemi kurduktan sonra zaten değirmen dönmeye başlıyor. Özet olarak aşağıdaki adımlarla parayı kazanıyoruz:
    1-)Satış ortaklığına aracı olan bir ağa üye oluyorsunuz Xticaret veya Clickmerkez
    2-)Bu Sitelerden Satış ortağı olup hakkında bilgilendirici makaleler yazacağınız bir ürün buluyorsunuz.
    3-)Ücretli bir site veya ücretsiz bir blog ediniyorsunuz. Bu arada site adınızın konunuzla alakalı olmasına dikkat edin.
    4-)Satış ortağı olduğunuz ürün ile alakalı makaleler yazmaya başlıyorsunuz.
    5-) Yazdığınız makaleleri sitenize ekliyor ve Xticaret ve Clickmerkez’den almış olduğunuz takip kodunu yazınızın içerisine uygun yerlere yerleştiriyorsunuz.
    6-)Sitenize ziyaretçi çekmek için makale sitelerine hazırlamış olduğunuz yazıların sonunda kendi blog adresini ekliyorsunuz.
    Eğer ağır bir işiniz yok ise bu işi yaparak maaşınızla birlikte ek ücret kazanabilirsiniz. Ya da bir işiniz yoksa bunu bir meslek olarak yapabilirsiniz. Attığınız taş kolunuzu hiç mi hiç yormayacak.
    Bu üstteki işlemler için bazı e-kitaplar ve sitedeki bilgilendirmeler size yardımcı olabilir. Benim okuduğum birkaçının linkini size veriyorum. Aslında yapılan işlemleri daha detaylı olarak anlatıyorlar. Bu işi yaparken daha da büyümek daha fazla para kazanmak için inceleyebilirsiniz.

    www.goomass.com

    www.parakazanmak.net/

    www.xticaret.com

    www.websitesikurmak.net

    www.yazitorstarter.net

    http://netpay.supersite2.myorderbox.com/




  • Arkadaşlar öncelikle benzerlerini bilmeyenler için kısaca açıklayayım, site karşılıklı yardımlaşma topluluğudur. Yardım sağlama ve verme üzerine kuruludur. Herhangi bir havuz hesabı yoktur. Aylık %50 büyüme veriyor ve referans bonusu da %5'tir.

    Eylül ayında sahte hesaplarla saldırı düzenlendi sisteme. Binlerce sahte hesap ile ödeme yapmamak üzere talepler açıldı. Bu olunca insanlar panikle çekim talepleri açtılar, yeni yatırımcılarda tabi ki yatırım taleplerini iptal ettiler ancak hemen önlem alındı ve bu tıkanmadan dolayı bir oylama sunuldu. Tüm yatırımcıların oylarıyla bir yeni başlangıç yapıldı ancak kimsenin mağdur olmaması için anaparasını almayanların anaparaları hesaplarına eklendi. Sistem 25.09.2017 tarihinde bu yeni sıfır ayarında haliyle yeniden başlayacak. Bu şekilde 2 sene gitmiş bir sistem ve saldırı olmasaydı daha gidecekti. Bu yeni başlangıç güzel bir fırsat.

    Davet etme bonusu olarak, davetlilerinizin yardımlarından %5 oranında bonus kazanabiliyorsunuz. İlk yardım ve davetli bonusları 15 gün sonra aktif hale geliyor. Sizin yardımlarınızda da ilk yapacağınız yardımda paranız 1 aylık donduruluyor, daha sonra yardım alma aracılığıyla çekim yapabiliyorsunuz. Karlar haftada iki kere hesaplanıp ekleniyor hesabınıza. İlk yardımdan sonraki yardımlarınızda 1 aylık dodurma süresi de kalkıyor, istediğiniz zaman o zamana kadar eklenen kar ile birlikte çekim talebi yapabiliyorsunuz.

    İşlemler bitcoin ile yapılmaktadır. İşlem sonrası işleminizin hash kodunu ekliyorsunuz, sitenin bitcoin ağı ile entegrasyonu var sanırım ve işlem blockchain de 3 onay alınca otomatik onaylanıyor.

    Şimdi gelelim bazı arkadaşların soracağı bu MMM çakması mı sorusuna. Ben yaklaşık bir senedir MMM turkey üyesiydim. Daha sonra arkadaşım bu siteden bahsetti bana. Site 2016'dan beri var dedi. Ben girince benzerlik nedeniyle scam mi diye düşündüm ancak bu arada MMM'den beni soğutan bir olay oldu ki, benim ocak ödemelerim yapılmazken bazılarının şubat ödemeleri almaları beni açıkçası hem düşündürdü hem soğuttu. Bu nedenle deneme olarak bir miktarla, bu siteye girdim. Ve gayet başarılı işlediğini gördüm. Konuyu daha önce açacaktım ama ödemeleri alıp yayınlama kararı aldım.

    MMM'den farklı olarak tüm ülkelerdeki üyeler tek site üzerinden işlem yaptığı için bana daha çekici geldi. Ayrıca burada bir aylık aktif üye olduktan sonra üyelerin talepleri üzerine başlatılan anketlere katılarak eklenmesi veya değişmesini istediğiniz konularda fikrinizi paylaşabiliyorsunuz ki bunu gerçekten sevdim. Yani MMM'de yapılan bir anlık herkesin dondurulmuş mavrolarının kafalarına göre aktif edilmesi gibi olaylar burda üyelere sorularak yapılıyor.

    Örneğin birilerinin isteği ile başlanılan türkçe dil seçeneği, üyelerden çevirmenlik yapmak isteyen gönüllüler aracılığıyla geçenlerde siteye eklendi. Daha sonra Fransızca ve Rusça için başvurular yapılmış, yardımcı olmak isteyenler bunlara katılabiliyor.

    Not Arkadaşlar sisteme linkten kayıt oluyorsunuz sonra gmail adresinize onay geliyor ona tıklıyorsunuz üyeliğiniz tamamlanmış oluyor daha sonra hesaplar kısmından bitcoin adresinizi giriyorsunuz tamam diyorsunuz daha sonra yardım sağlam istiyoruma tıklıyorsunuz ne kadar yardım sağlayacaksınız yazıyorsunuz 10 20 30 40 dolar diye gitmekte daha sonra eşleşme gelince size hangi hesaba bitcoin atmak istediğinizi söylüyor altta çıkıyor zaten göster deyince göreceksiniz hesaba atıyorsunuz bitcoin tx kodunu giriyorsunuz onaylanıyor daha sonra 1 ay bekliyorsunuz % 50 kar elde ediyorsunuz istediğiniz gibi parayı çekebilirsiniz size kalmış herkese iyi kazançlar diliyorum

    Üyelik Linki :http://www.mastershare.net/register/rWJOUtVwcef

    İnternetten Para kazanma 2017 / Ödeme Kanıtları ( Güncelleniyor...)


    İnternetten Para kazanma 2017 / Ödeme Kanıtları ( Güncelleniyor...)




  • Arkadaşlar cep telefonunundan bir saatte 0,40 kuruş 24 saatte 9,6 tl kazanabilirsiniz. ve ayrıca uygulama üzerinden uçak bileti, otobüs bileti ve trafik yol yardım sigortası satarak kazanç sağlayabilirsiniz. ayrıca uygulama üzerinde kendi ekibinizi kurabilir, kendi ekibinle birlikte kazanç sağlayabilirsiniz. yapman gereken sadece android yada ios işletim sistemli telefonun varsa uygulamayı indirmek ve 1 hafta süreyle uygulamayı denemek, uygulamayı kazançlı görürsen hemen aktif üye olmak.tüm detaylı bilgiyehttps://mobilons.blogspot.com.tr/ buradan ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar İnterntten en kolay para kazanma şekli Nammaney ile reklam izleyerek kazanıyorsunuz

    Sizde kazanamak istiyorsanızhttps://nammoney.club/8468752561880/ tıklayın linke girin ve kayıt açın kazanamaya başlayın hepinize bol kazançlar
  • internet üzerinden para kazanmanın en kolay ve az zaman harcayarak yapılan en iyi yöntemlerini aşağıda sıraladım. genel olarak anket ve kripto para kazandıran siteler oluyor bunlar ama bazı sanal para veya dolar veren/verdiğini iddia eden siteleri ve anket sitelerini deneyimlediğim ve scam/sahte olduklarını öğrendiğim için sizinle paylaşmak istedim. para kazandığım siteleri de sıraladım..
    önce uzak durmanız gereken siteler ki bu sitelerin oyun mantığı şu belirli saatlerde kullanıcılara token/jeton/vuruş hediye ediyor ve buralardan çıkacak dolar/bitcoin/ethereum/litecoin veriyor. tabii ki ilk anlarda çok güzel kazanıyorsunuz ve oynamaya devam ediyorsunuz ki sitede daha çok kalıp onlara daha çok reklam geliri sağlayabilesiniz diye ki bazı araştırmalarımda da sizin sitede kalmanız onlara monera miningi yaptırdığını okudum. kısacası bu scam/tuzak/kandırıkçı sitelerden uzak durun emeğinize yazık gözlemlediğim kadarıyla asla %100 seviyesine ulaşıp ödülleri kazanamıyorsunuz..

    btcheat.io ---> bitcoin kazandıran bir site ilk başlarda çok kolay kazanmaya başlıyorsunuz ama sonrası hüsran. artık hiç kazanamıyorsunuz ve bu sonsuza dek sürüyor.
    ethcombo.com ---> aynı terane ( sözde ethereum kazandırıyor )
    ltcmania.com ---> aynı terane ( sözde litecoin kazandırıyor )
    lootbits.io ---> aynı terane ( youtube'ta kazandıklarını söyleyenler var ama ben yerli/yabancı sitelerde yaptığım araştırmalarda bunu göremedim)
    lottbull.com ---> aynı terane (burda bitcoin değil 100$ kazanıyorsunuz.. yersen!!)
    blocksmash.io ---> aynı terane (burda bitcoin değil 100$ kazanıyorsunuz.. yersen!!)
    ***btcsmash.io ---> bundan çok ümitliydim iş yerimden birisi iki defa çektiğini söyledi ancak ben maalesef 1 yıl oynamanın ardından %93 seviyesinde kaldım ve son 40 gündür yaklaşık 5000 kutu açmama rağmen tek bir satoshi çıkmadı ve artık sildim ve bunu da kara listeye aldım.

    bu tarz sitelerin dışında belki de en net en temiz şekilde para kazanacağınız siteler anket yaparak kazanacağınız sitelerdir. bunlar güvenli ve internette parayı çektiğini söyleyen kişilere rastlayabilirsiniz. bunlardan güvendiklerimi sıralayacak olursam:

    --->ödeme yapıyor---> anket başına dolar kazanacağınız sitenin ref'li linkihttps://www.ysense.com/?rb=72287798 (aynı zamanda bu sitede oyun oynayarak ve görevleri tamamlayarak da dolar kazanabiliyorsunuz) dövizin halini düşünürsek harika bir seçenek. bilgisayar veya mobil üzerinden üye olunarak anket başına dolar kazanacağınız sitedir.aynı zamanda bu sitede oyun oynayarak veya görevleri tamamlayarak da dolar kazanabiliyorsunuz. sitedeki püf noktalar şunlar: verdiğiniz tüm bilgileri doğru girin, site içinde karışıklık olunca anketten atabiliyorlar. ilk başlarda sizi denemek için anketten bilerek de atabiliyorlar bazen ama siz sabırla denemeye devam edin. anket başında size ''sizin veya bir yakınınızın şu şu şu sektörlerde çalışmışlığı var mıdır'' tarzında soruları olacak. her zaman hiçbiri seçeneğini seçin. yakın zamanda telefon, araba, televizyon vs alacak mısınız sorularına her zaman evet diyin çünkü anketin amacı bu zaten. tlf tv gibi şeyleri almak için bütçeniz nedir diye sorarlarsa da yüksek seviyede fiyat girin çünkü ucuz ürünlerin anketi pek yapılmaz. ayrıca dikkatli olmanız gereken bir nokta var: bazen ankette seçenekleri rastgele işaretlediğimizden adamlar yukarıda not olarak ''şu soru için şu seçeneği işaretleyin'' diyerek anket doğrulukk testi yapıyor. buna dikkat etmelisiniz. vereceğim ref'li link üzerinden üye olursanız bu ve benzeri sorunlarınıza yardımcı olmaya çalışırım.https://www.ysense.com/?rb=72287798

    --->ödeme yapıyor---> anket başına euro kazanacağınız site bilgisayar üzerinden veya uygulamasını indirerek mobilden anket doldurarak euro kazanabileceğiniz bir site.üstteki dolar kazandıran anket sitesindeki püf noktalar burası için de geçerlidir. herhangi bir şekilde para yatırmıyorsunuz.siteye şuradan
    https://panel.marketagent.com/Register/Account/NewRegistration/tr?RefUID=2840066

    üye olup bilgilerinizi doldurduktan sonra profil genişletme kısmından kendinizle ilgili bilgiler verip size uygun anketleri de karşınıza çıktığında çözerseniz hesabınıza euro eklendiğini göreceksiniz.(bazen biraz sürebiliyor eklenmesi) [ üye olurken referans kısmı çıkarsa mail adresimi girmeniz bana da kazandıracak şimdiden teşekkür ederim (quaqen@gmail.com) ]

    --->ödeme yapıyor---> anket başına türk lirası kazanabileceğiniz sitewww.havucum.com ( çerez parası veya uzun süre oynayıp biraz birikim yapabilirsiniz) yinewww.anketburda.com gibi tl kazandıran siteler de mevcut ama bence döviz kazandıranlara odaklanmak daha kazançlı olur.

    --->ödeme yapıyor---> saat başı satoshi/(bitconin'in kuruşu)kazanacağınız sitenin ref'li linki https://freebitco.in/?op=signup_page&r=37260082
    saat başı satoshi/(bitconin'in kuruşu) kazanacağınız sitedir. aynı zamanda site içinde bahis oynayarak da kazancınızı arttırabilirsiniz veya siteye bitcoin yükleyerek belirli oranda kâr alabiliyorsunuz. öte yandan site içerisinde loto çekilişlerine katılarak da araba kazanma şansınız da var.


    --->ödeme yapıyor---> saat başı latoshi ( litcoin'in kuruşu) kazanacağınız sitenin ref'li linkihttps://free-litecoin.com/login?referer=1530568 üstteki sistemin aynısı

    --->ödeme yapıyor--->https://btcspinner.io/ burada eskiden stres çarkı çevirerek satoshi kazanıyordunuz ama şimdi çarkıfelek sistemine dönmüşler. yani sistem değişmiş şu an % 80 seviyesine yükseldim kazanırsam 0,01 btc elime geçecek. eskiden ödeme aldığım için güvenim tam.

    --->ödeme yapıyor---> günde sadece 5 adet 60 sn lik görevleri yaparak 250 btc kazanacağınız dünyanın en güvenilir borsalarından olan okex borsasına girerek kayıt olmanız yeterlihttps://www.okex.com/join/6365952 kimlik bilgilerinizi vermek sizin tercihiniz ama zaten günümüzde binance,paribu,blockchain,thodex,btctürk gibi sitelerin hepsi kimlik bilgileri istiyor ki bu da sitede olabilecek hata nedeniyle paraları güvence altına almak için bence.. (ilk ödememi aldım trade yapmaya başladım ufak ufak)

    --->ödeme yapıyor---> yarım saatte iki defa (büyük havuz-küçük havuz) claim yaparak Dogecoin kazanacağınız sitehttps://faudoge.com/?ref=18817

    --->ödeme yapıyor---> yarım saatte iki defa (büyük havuz-küçük havuz) claim yaparak Stellar (xlm) kazanacağınız sitehttps://xlmwin.com/?ref=28915

    --->ödeme yapıyor---> sınırsızca claim yaparak veya oyun oynayarak FGN token kazanacağınız ve bunları tronlink adresinde ethereuma en büyük rakip olarak görülen ve hızla yükselmeye devam eden bir kripto para olan TROn (trx) e dönüştüreceğiniz sitehttps://focusgames.io/r/TzBIcFAwaEVSdUxPYnVLZXFaNS9TUT09

    --->ödeme yapıyor---> 5'er saniyelik videoları veya sayfaları izleyerek az da olsa dolar kazanabileceğiniz reklam sitesihttps://wad.ojooo.com/register.php?ref=quaqen

    *** piyasaya son zamanlarda giren ve gittikçe ünlenen pi coin adında kripto para var. stanford mezunları kurmuş, borsaya açılması yakındır şu an herhangi bir değeri yok (bitcoininde ilk başlarda yoktu) ama kullanıcılarına airdrop dağıtıyor referanssız üye olunmuyor. üye olursanız şu an için yapacağınız tek şey uygulamayı indirip bir referans ismiyle ile üye olduktan sonra, sadece günde bir kez ana ekrandaki yeşil yıldırım işaretine basmanız. bu arka planda pi coin üretiyor tlf açık kalmasa bile. bu sayede pi coin borsaya açıldığı zaman elinizde bir miktar pi coininiz olacaktır.
    uygulamayı indirdikten sonra benim ref'li linkimi girerseniz müteşekkir olurum.https://minepi.com/qencer invitation : qencer

    tüm bunların dışında, makale yazarak, çeviri yaparak, osmanlıcayı günümüz türkçesine çevirerek, yandex tolokaya yardımcı olarak, domain adresi satın alarak, da para kazanabilirsiniz.. başka aklıma gelen olursa editlerim herkese bol kazançlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agile -- 5 Mayıs 2021; 14:36:13 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.