Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer internetten para kazanmak istiyor ve bu yönde araştırmalara başladıysanız tebrik ederim çok büyük bir bilgi kirliliği sizi bekliyor! İnternet üzerinde para kazanma konusunda tecrübeli olanlar veya bazı sistemleri denemiş olanlar bu işlerin nasıl işlediğini zaten biliyor ve kendi işine bakıyor, ancak birde 3 kuruş kazanmak için sizleri saçma sapan sistemlere katmaya uğraşanlar var, bunları gerçek zannedip katılanlar çok az veya hiç kazanamıyor, sonrada başlıyor internetten para kazanılmaz demeye!

    İnternetten para kazanılır mı?

    Doğru sistemleri öğrenir ve takip ederseniz, yine bu sistemleri başarılı bir şekilde emek vererek uygularsanız internetten normal hayatınızda kazandığınızdan bile fazla para kazanabilirsiniz. İnternetten para kazanılır ancak size her anlatılan yöntem para kazandıracak diye bir şey yoktur. Ama şöyle de bir durum var; Yeni araştırmaya başlamış bir kişi hangi yöntemin doğru hangi yöntemin yanlış olduğunu nereden bilsin? Sonuçta herkes bir şeyler anlatıyor ve hepsi ilk bakışta mümkün gibi duruyor.

    Bu yazımda internetten para kazanma macerasına yeni başlayacak olanlar için hangi yöntemlerden uzak durmaları, hangi yöntemlerle kazanabileceklerini anlatacağım, dikkatli bir şekilde okumanız tavsiye edilir.

    Uzak durmanız gereken kazanç sistemleri(!)

    Öncelikle şunun farkında olun; eğer birileri size ‘’hiçbir şey yapmadan, 1 gecede, pek çalışmadan sadece şunu yaparak vb. ‘’ ifadelerle bir şeyler anlatıyorsa hemen oradan uzaklaşın! Çünkü internetten para kazanmak ta normal bir iş gibidir, zaman ayırmanız, öğrenmeniz (gerekirse eğitim almanız) ve emek vermeniz gerekmektedir.
    Her yerde görebileceğiniz yıllardır ortalıkta dolaşan; mail oku kazan, tıkla kazan, bilgisayarına program indir kazan, reklam izle kazan, anket doldur para kazan vb. türevlerinde olan işlerden kesinlikle uzak durmalısınız. Bu işlerin kimseye bir şey kazandırdığı yoktur, ha belki 1 ayda 5-30 tl arası bir para kazanabilirsiniz, ancak değer mi bu kadar uğraşa?

    Az Ama Öz Kazanabileceğiniz Kazanç Sistemleri

    İnternette bazı kazanç yöntemleri vardır, az kazandırır ancak öz kazandırır ve mutlaka bir şeyler kazanırsınız, hiçbir şekilde kandırmaca vs. değildir. Bunlardan en iyisi, yıllardan beri süre gelen ve bu işlerin içinde olan herkesin bildiği Google Adsense sistemidir.

    Google adsense ile para kazanmak için bir bloğunuz veya web siteniz, bence ise blog-site adı verilen wordpress tabanlı bir siteniz olmalıdır (çoğu kişi böyle yapar). Eğer yoksa bunu öğrenmek o kadar zor bir şey değildir, araştırarak öğrenebilirsiniz. Sitenizin konusunu ise bilgi ve ilgi alanıza göre belirleyin;
    Örnek: Bazısı kitaplar hakkında çok şey bilir, bazısı teknoloji meraklısıdır, bazıları akıllı telefonları, uygulamalarını vs. çok iyi bilir, bazısı çok iyi yemek yapar, bazısı dizi izlemeyi sever. Yani herkesin iyi olduğu bir şey mutlaka vardır. En kötü ihtimalle muhtemelen tv dizilerini takip ediyorsunuz değil mi? Diziler için bir site kurup, içinde ilgili dizilerin karakterleri, fragmanları, yayın tarihleri, yorumları, neler olacak gibi bilgileri içeren bir site kurmak ne kadar zor olabilir? Gördüğünüz gibi dizi izleyip yorumlayarak bile para kazanmanız mümkün bu internetten, daha ne olsun!

    Son adım olarak, sitenize belli bir kitleyi çektiğinizde Google adsense’e başvurun, onaylanınca reklam kodlarını alıp sitenize ekleyin, böylece artık her tıklama başı para kazanırsınız. Burada ne kadar kazanacağınız sitenizin ziyaretçi sayısı ile doğru orantılıdır, ortamala bir site 100-300 TL arası kazanabilir, tabi gelen giden çoksa 3-4.000 TL’lere kadar çıkabilir bu rakam, bir limit yok sonuçta.

    Gözü Yüksekte Olanlar, Çok Para Kazanmak İsteyenler İçin:

    Sizi için en doğru sistemler Satış Ortaklığı ve CPA marketing işleridir. Bunlar temel olarak internet üzerinden satılan ürünlere satış ortaklığı yaparak gerçekleşen satıştan komisyon kazanma işidir. Satış ortaklığında komisyon oranları % 40 ile % 75 arasında değişmektedir.
    Örnek: Bir web tasarım eğitim seti düşünün, web tasarım öğrenmek isteyenler bu ürünü satın alacaktır. Komisyon oranı % 50 olsun, satış sizden geldiğinde 50 TL kazandınız demektir. Vergileri vs. düşünce size 40 TL civarında net bir para kalır, her gün 1 satış gerçekleştirseniz aylık 1200 TL NET, 2 satış olsa 2400 TL.. Ya 3-4-5 tane olursa? Düşünün kazanabileceğiniz rakamları.

    Neden Satış Ortaklığı Çok Kazandırır?

    Sadece Türkiye’de günlük 95 Milyon TL’lik online alış-veriş yapılıyor. Yukarıdaki kazanç sistemi olan Google adsense ile tıklama başı kazanırsınız, belki tıklama başına 0,50 krş. Yani günlük 100 tıklama alsanız 50 TL yapıyor ki bunu başarmak hiçte kolay değildir. Ama satış ortaklığı sisteminde 1 satış yapsanız benzer bir parayı kazanıyorsunuz, işte bu yüzden çok kazandırıyor.

    Nasıl Yapabilirim?

    Forumlarda bakıyorum bazen, satış ortaklığı sistemi çok kolaymış gibi gösteriliyor. Satış ortaklığı işi kapsamlı ve emek isteyen bir iştir, öyle çocuk oyuncağı değildir. O yüzden internetten ciddi paralar kazanmak istiyorsanız satış ortaklığı yapabilirsiniz, ancak eğitim almanız tavsiye edilir. Şuan bu iki büyük sistem hakkında eğitim veren en iyi eğitim seti Master Kazanç’tır. Web sitesi, Bkz:http://www.parakazanmak.net

    Not: Bu makale yukarıdaki siteden alıntıdır. İsteyenler faydalansın, istemeyen faydalanmasın :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant555 -- 25 Nisan 2018; 0:16:24 >







  • Lütfen sorularıızı buradan sorun pmlere cevap vermiyorum.
  • Arkadaşlar internetten para kazanılırmı veya anket doldurarak ta para kazanılırmıy mış diyen veya yazan arkadaşlara kesinlikle ve kesinlikle inanmayın. Çünkü en basit örneği benim. Bu sitede öyle uzun uğraşılara da gerek yok size gelen anketleri okuyup cevaplayacaksınız iş okadar basit. Ne cebinizden beş kuruş para çıkıyor, nede vaktiniz ölüyor. Ne kitap veya herhangibir şey alıyorsunuz nede kandırılıyorsunuz. Sistem tamamen helal. Size önereceğim site tamamen türkçe güvenilir ve kazancıda çok çok güzel. 15-20 günde sadece 100 TL cik :)) (Not: Tabi bu sizin becerinize kalmış belkide 2-3 günde 100 TL cik :)) Valla ben bu parayı ne ptc nede diğer sistemlerde kazanabildim. Eğer sizde benim gibi az uğraşı ile sürekli olarak 100 TL kazanmak istiyorsanız http://adf.ly/QogUJ adresini ziyaret ediniz ve 2 dk da üye olarak kazanmaya başlayınız. Yok ben inanmıyorum bu para internetten, hatta anketten hiç kazanılmaz diyorsanız alın size aldığım 100 TL lik ödeme kanıtıhttp://adf.ly/W2vTb adresinde . Ödeme miktarınız 100 TL olunca 1 hafta gibi bir süre içerisinde belirttiğiniz banka hesabınıza yapılıyor. 2 dk da üye olup para kazanmak isteyen arkadaşlara duyurulur. Hepinize bol anketler bol kazançlar...




  • İnternetten para kazanmak konusunda defiant555'in yazdıkları gerçekten olayı özetliyor aslında. Kazanç sistemlerinin en çok kazandıranı şüphesiz Satış ortaklığı sistemidir.
    Bu işe yeni başlayacak olan arkadaşlara yol göstermek adına bazı kritik noktaları belirterek katkıda bulunmak isterim.

    1. Öncelikle bilmeniz gereken şey Satış ortaklığı sistemi size kesinlikle para kazandırır. Bu konuda tereddütünüz olmasın.
    2. Muhtemelen google kullanarak bu konuda araştırmalar yapıyorsunuz veya yapacaksınız. Müthiş bir bilgi kirliliği sizi bekliyor.
    3. Mail oku para kazan, anket doldur para kazan vb. yöntemleri kazandırmaz. Siz sadece Satış ortaklığı sistemine yoğunlaşın.
    4. Satış ortaklığı sistemi bir kolay yoldan para kazanma aldatmacası değildir. Oturup çalışmanız gerekir. Fakat belirli bir çalışmadan sonra sisteminizi kurduğunuz zaman otomatikleştirirsiniz.
    5. İşin ucunda internet sitesi veya blog açma, ve çok genel olarak reklamcılık vardır. (tabiki başka yöntemlerde var)
    6. Bu işe başladığınızda sabretmeniz gerekir. Genel olarak ilk zamanlarda para kazanamazsınız. Bu işlerle uğraştıkça, daha deneyimli hale gelir ve ileriki zamanlarda emin olun pek çok proje üretebilirsiniz.
    7. Son olarak şunu söyleyeyim, mutlaka ama mutlaka bu işin eğitimini almalısınız. Böylelikle bilgi kirliliğinden kurtulursunuz. Hiçbir eğitim almadan yola çıkarsanız, kişisel görüşüm olarak para kazanmanız çok zor olacaktır. Önce eğitimi tamamlayın, sonra somut adımlar atarsınız.

    Satış ortaklığı sistemi hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz BURAYA tıklayınız. Burada, size tavsiye ettiğim eğitim setine de ulaşabilirsiniz.

    Herkese hayırlı kazançlar...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.