Şimdi Ara

İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI

     İNTERNETTEN PARA KAZANMA YOLLARI


    İnternetten para kazanmaya başlayalı beri bütün arkadaşlarım ve çevrem, sonrasında da okuyucuların sordukları sorulara cevaben bir yazı yazmaya karar verdim. Biraz uzun bir yazı olabilir ama en azından sorularınıza cevap vermiş olacağım.

    Kimler İnternetten Para Kazanabilir?

    Aslında e-kitap satmaya çalışanlar “herkes kazanabilir, hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç yoktur” derler. Ben hiçbir zaman böyle düşünmedim. Bilgisayar ve internet ile çocukluğumdan beri haşır neşir olduğumdan bana çocuk oyuncağı gibi gelen şeyler ne kadar eğitimli, bilgili hatta iyi bilgisayar kullanırsa kullansın bir çok kişiye hala beyin ameliyatı kadar zor gelmekte. Elbette bütün bunlar öğrenebilir. Bilgisayar ve internetle teşvik-i mesaisi gazete okumak ile sınırlı olan kimseler ise kendilerini gerçekten bu işe adamadan başarılı olamazlar.

    İnternetten Para Kazanmak İçin Üniversite Mezunu Olmak Şart Mı?

    Mevzu bahis interneti iyi kullanmak olduğunda diplomaların hiçbir önemi kalmıyor bana inanın. Üniversite mezunu olup da zip uzantılı dosyayı açamayan, sanal alışveriş yapamayan insanlar var. Aynı şekilde ilkokul bitirmiş ama internetten ciddi para kazanan insanlar da var. O yüzden diplomanın işlevinin sıfır olduğu belki de tek iş platformu internettir.

    İnternetten Kesin Para Kazanılır Mı?

    Hah işte geldik en can alıcı soruya, zira insanlar en çok bu soruyu soruyorlar; “falancanın eğitim setini alsam kesin kazanır mıyım? Filancanın kitabını alsam kesin kazanır mıyım”? Şöyle düşünün, yemek kitabı okuyunca karnınız doyuyor mu? Tabii ki hayır! Kitabı ya da eğitim setini almak yeterli değildir. Size öğretilenleri uygulamazsanız kesin kazanamazsınız.

    Ama cevap şudur; internetten kesin para kazanılır. Lakin her şey kişinin kendisine bağlıdır. Kişi yeterince çalışır ve doğru yöntemleri uygularsa internetten kesin para kazanır. Dolayısıyla eğer bugüne kadar birçok şeyi denediğiniz halde para kazanamıyorsanız bu sizden kaynaklanmaktadır, çünkü başkaları yıllardır kazanıyorlar.

    İnternetten Ne Kadar Para Kazanılabilir?

    İnternetten kazanacağınız para da yine kişinin kendisine bağlıdır. Hangi yöntemi seçtiğine, ne kadar çalıştığına, ne kadar araştırma yaptığına, bu işe ne kadar zaman ayırdığına, bu işi ne kadar ciddiye aldığına, öğrenmeye ne kadar açık olduğuna, vb etkenlere bağlı olarak kazancınız değişir. Bu işten ayda 4-5 bin lira kazananlar olduğu gibi yurtdışında milyon dolarlarca servetin üzerinde oturanlar vardır. İşin ilginç yanı ise bu insanların görece oldukça genç olmalarıdır.

    Ben mesela bir internet zengini değilim ama uzun yıllardır gündelik işimin yanı sıra bu işle de uğraşıyorum ve zamanında kurduğum sistemler sebebiyle eskisi kadar çok çalışmadan her ay en az tam zamanlı maaşım kadar para kazanıyorum. Hiçbir şey yapmıyorum diyemem çünkü rekabet hızla artıyor ve işinizi kendi haline bırakırsanız mutlaka rakiplerinize geçilirsiniz.

    İnternetten Para Kazanmak İçin Para Harcamak Zorunda Mıyız?

    Tabii ki hayır! Sermaye ve yatırım işlerinizi hızlandıracaktır ancak sermayeniz olmadan yalnızca emeğinizle de pekala para kazanabilirsiniz

    Hiç Çalışmadan Para Kazanmak Mümkün Mü?

    Eğer yaptığınız işi ciddiye alır ve tohumlarınızı iyi eker, biçerseniz, her ay meyveleri toplamak için hiçbir şey yapmama lüksüne sahip olabilirsiniz. Ama burada şart olan temelleri iyi atmak ve toprak tutana kadar iyi çalışmak sonrasında da sisteminizi korumak için daha az da olsa ilgilenmektir.

    Belli Başlı Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?

    Bu yöntemlerden kendi blogumda da bahsediyorum. Ancak buraya özetlemek gerekirse;

    - Satış Ortaklığı

    - Blog Yazarlığı

    - Anket Doldurarak Para Kazanma

    - Reklam Kiralama : Çok ziyaretçi çeken bir websitesi kurup buradaki reklam alanlarını kiralamak

    - Yeni projeler (örneğin fırsat siteleri)

    - Sanal Dükkanlar (gitti gidiyor, sanal Pazar gibi)

    - Site alım/satım : Bir site yaratıp ya da satın alıp başkasına satmak

    - Alan adı alım/satım

    Ama bunlardan en çok kazandıranı kesinlikle Satış Ortaklığı’dır.

    Satış Ortaklığı Nedir?

    Satış Ortaklığı’nı yalnızca bir paragrafta anlatmak mümkün değildir. Ancak kısaca özetlemek gerekirse, ürün sahibinin, ürününü pazarlanması karşılığında size komisyon ödemesidir ki bu komisyonların oranları bazen %75’i bile bulmaktadır. Siz alıcıyla da satıcıyla muhatap olmazsınız, her şey aracı web siteleri sayesinde yürütülür. Çoğu aracı web sitesi satış ortaklarına ayda 2 defa ödeme yaparlar.

    Komisyonlar Nasıl Alınır, Ya Satıcı Ödemez İse?

    Komisyonlarınızı aracı web sitesinden alacağınız için satıcının komisyonunuzu ödememesi gibi bir durum söz konusu olamaz.

    Bu İş Yasal Mı?

    Evet. Çünkü sizin kazandığınız komisyon üzerinden web sitesi aracılığı ile devlete vergi ve stopaj ödenir ve para hesabınıza bu vergiler ödenmiş olarak gönderilir. Dolayısıyla endişe etmeden son kuruşuna kadar kullanabilirsiniz paranızı.

    İnternetten Para Kazanmak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

    Nasıl yapabileceğinizi size gösterecek bir kaynak satın alarak işe başlayabilirsiniz.

    Satış ortaklığı ile internetten para kazanmak istiyorsanız buraya, bakabilirsiniz.

    Anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız aşağıdaki sitelere göz atabilirsiniz;

    Anket Rehberi

    Anket Listesi

    Anket Master

    Anket Doldur Para Kazan

    Anket Param

    Anket Kazançları

    Anket Bankası

    Burada hangisi daha iyidir diye soracak olursanız size Anket Listesi'ni öneririm...

    Kaynak:http://internettenparakazanmayontemleri1.blogspot.com.tr/2014/03/internetten-para-kazanma-yollari.html







  • Evden çalışarak internetten para kazanmayı anlatan, anlatırken de kazandıran eğitim kiti için TIKLAYINIZ
  • İnternetten Kolay ve Masrafsız Para Kazanma Yolları

    Merhabalar,

    Bir süre önce işten ayrılmak zorunda kaldım. Yeni bir iş tutturana kadar evde boş kaldığım zamanlarda internetten masrafsız bir şekilde para kazanmanın yollarını araştırdım. İlk duyduğumda inanmasam da gerçekten de bilgisayar önünde vakit geçirirken, masrafsız bir şekilde, sadece zaman ayırarak hatırı sayılır paralar kazanmanın mümkün olduğunu öğrendim.

    PTC ( Pay to Click) adı verilen türde siteler mevcut internette. Bunlar adı üstünde tıkladıkça para kazandıran siteler. Tıkladığınız şeyler ise genel olarak reklamlar bazen videolar. Bu siteler her bir tıklanan reklam başına 0,0001 dolardan 0,2 dolara kadar para kazandırmaktadırlar. Yapmanız gereken sadece tıkladığınız reklam sitesinde 3 ila 30 saniye arası beklemek. Bu tıklamalarla günlük olarak standart ve çok kolay bir şekilde kazanç sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra sitelerin içeriğinde yer alan anketler (surveys), basit oyunlar (grid), teklifler (offers) ve küçük görevler (task / mini jobs) gibi diğer opsiyonlarla kazançlarınızı önemli ölçüde katlamanız da mümkündür.

    Anket: Günlük teklif edilen anketlerin doldurulması ile de anket başına 0,3 dolardan 1,5 dolara kadar para kazanmanız mümkündür. Verdiğiniz bazı kişisel ön bilgiler her ankete seçilememenize de sebep olabilir tabi. Cinsiyet, yaş, meslek, gelir vb. durumlarınıza göre, size “anket için uygun olmadığınız” söylenen anketlerle de karşılaşabilirsiniz.

    Oyun: Grid adı verilen oyunlarda 600 parçadan oluşan bir tabloda, bazı parçalara 0,01 dolardan 10 dolara (sitesine göre 2 dolar ya da 5 dolar) kadar ödül konuluyor ve size günlük 5 – 30 parça tıklama hakkı veriliyor. Tutturana ödül veriliyor.

    Teklif: Bilinen bazı aplikasyonların cep telefonuna yüklenmesi veya bazı bilinen sitelere ücretsiz üye olunması teklifleri ile teklif başına 1 dolara kadar para kazanmanız mümkündür.

    Görev: Bazı internet sitelerinde site içeriğinin incelenmesi ve belirlenmesi gibi kolay görevlerin yerine getirilmesi ile birlikte de 1 dolara kadar para kazanmanız mümkün olacaktır. Bu görevler başta bir test aşamasından geçmeyi (10 test görevi yerine getirmek gibi) ya da belli sayıda reklam tıklamayı gerektirebilir (1000 tıklama – 1 hafta 10 gün sonra tıklamış olursunuz zaten). Ardından görevleri yerine getirdikçe seviyeniz artacak ve daha fazla görev teklifi ile karşılaşıp gelirinizi artırabileceksiniz.

    Son olarak, eğer referansınızla başkalarını da üye yapabilirseniz, o kişilerin kazançlarından da yüzde alacaksınız.

    Bu sitelerden para kazanmak için yapılması gereken ise sadece ücretsiz bir şekilde üye olmak. Üye olurken ise,
    o bir kullanıcı adı belirlemeniz ve bir e-mail adresinizin olması,
    o ayrıca kazandığınız paraları gerçek banka hesabınıza aktarmanıza yarayacak olan uluslararası bir ödeme aracında hesap açmanız yeterli. (Örneğin PAYPAL, PAYZA gibi siteler)(Bu sitelerde de ücretsiz bir hesap açmak mümkün. Bu sitelerin en meşhuru olan PAYPAL şu an Türkiye‘de aktif olarak kullanılmadığı için ben PAYZA’da hesap açtım, paraları buradaki hesabıma aktarıyorum.)

    Ardından yukarıdaki gibi tıklamaları, anketleri, oyunları, teklifleri ve görevleri yerine getirdikçe hesabınızda para biriktirebilir ve biriken paralarınızı belli bir miktara ulaştıkça (kimi sitede 2 dolar kimisinde 8 dolar) gerçek hesabınıza aktarabilirsiniz. (cüzi bir komisyon alıyorlar tabi aktarma sırasında)

    Özetlersek;
    Aşağıda linklerini paylaştığım ve benim tespit ettiğim kadarıyla sırasıyla en kazançlı PTC sitelerine üye olup, reklam tıklamaları ve diğer kazanç yolları ile para kazanıp, bu kazandığınız parayı PAYZA (veya diğer ödeme kanalları) hesabınıza aktarıp, ardından da buradan gerçek banka hesabınıza aktarmanız yeterli olacak. Sonra bu paraları afiyetle yiyebilirsiniz :)

    Hayırlı kazançlar.

    Üye olduğum PTC siteleri:
    - Clicksense (2007’den beri aktif)
    http://www.clixsense.com/?9698282
    - Neobux (2008’den beri aktif)
    https://www.neobux.com/?r=suimen
    - ojooo
    https://wad.ojooo.com/register.php?ref=suimen
    - Grandbux
    http://www.grandbux.net/?ref=suimen
    - Goldenclix
    http://www.goldenclix.com/?ref=suimen
    - scarlet-clicks
    http://www.scarlet-clicks.info/?ref=suimen
    - clixblue
    http://www.clixblue.com/index.php?ref=suimen




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.