Şimdi Ara

Into the Dead: Our Darkest Days'ten Yeni Oynanış Fragmanı Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    PikPok tarafından oyunculara sunulacak olan yandan görünümlü zombi temalı hayatta kalma oyunu Into the Dead: Our Darkest Days için yeni bir oynanış fragmanı yayınlanmış durumda. Oynanış fragmanı kısa bir yapıyı bünyesinde barındırsa da oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu bizlere gösteriyor.
     
    Dikkat çekici bir zombi ortamı yer alıyor 
     
     ''
     
    PikPok kıdemli ürün müdürü Juliann Lum bir basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: “2023 yılında yaptığımız duyuru fragmanından bu yana üzerinde çalıştığımız bu proje gerçekten de heyecan verici. Sizlere bu projenin bir parçasını göstermekten memnuniyet duyuyoruz. Hayatta kalanlarla beraber ilerleyebileceğiniz bu yapımda yaptığınız seçimler sizi farklı yollara saptırabiliyor.”
     
    1980'lerin Texas eyaletinde geçen bu yapım oyuncuları bir grup çaresizle beraber baş başa bırakıyor. Hayatta kalan karakterlerle yer alabileceğimiz oyunda ölümsüzlerle yani zombilerle dolu bir dünyada bulunuyoruz ve tüm seçimler bize ait oluyor. Oyuncular, karantinaya alınan şehir bölgesinden kaçma planlarını burada uygulamaya koymaya hazırlanıyor ve elinizden geldiğince kıt kaynakları en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.
     
    Into the Dead: Our Darkest Days, 2025 yılında Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanacak ve 2024'ün sonlarında herkese açık bir demo sunulacak.
     
    Oynanış fragmanı 
     
     








  • 10 numara oyun geliyor, 10

  • Oha mükemmel oyun yapmışlar. Böyle bir oynanış ve grafik tarzı nasıl akıllarına gelmişse şahane olmuş.

  • Güzel gözüküyor ama combat kısımlarında kesmişler hep. Arka arkaya eğlenceli akıcı bir ccombat olursa güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.