Şimdi Ara

İnverter Jeneratör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eve jeneratör almam gerekli. Kızımın rahatsızlığından ötürü eve mekanik ventilatör o2 konsantratörü ve aspiratör alacağız. Özellikle bu cihazlar için jeneratör bakıyorum.

    Normal jeneratörlerin yanında bir de inverter jeneratörler var. İnverter jeneratörleri diğerlerinden ayıran temel özellikler nelerdir? Diğerlerine göre artıları eksileri nelerdir? Bu hususta yardımlarınızı istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.



  • Hocam forumda jeneratorlerle ilgili çok kapsamlı bir konu var inverterden de bahsediliyor.https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57547914&p=1#57547914

    Bu arada kızınıza acil şifalar dilerim umarım kronik değildir,en kısa zamanda iyileşir.İyi akşamlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz için teşeklür ederim. Bahsettiğiniz konuyu incelemiştim. İnverter jeneratör hakkındaki bilgiler biraz yüzeysel kalmış. Daha derin ve teknik bilgi arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Normal jeneratörler içten yanmalı bir motora bağlanan tek fazlı alternatör ile elektrik enerjisi üretir. İnverter jeneratörlerde ise elektrik enerjisi içten yanmalı motora üç fazlı bir alternatörün bağlanması, burada üretilen üç fazlı AC elektrik enerjisinin DC'ye dönüştürülüp inverter ile tek fazlı AC'ye dönüştürülmesiyle üretilir.

    Inverter jeneratörlerin fiziksel boyutu daha küçüktür, daha gürültüsüz çalışır, yakıt verimliliği daha yüksektir. Ancak inverter jeneratörler daha çok taşınabilir aletler olarak tasarlandıkları için genelde piyasada çok yüksek çıkış güçlerine sahip modelleri bulunmayabilir ve yakıt deposu normal jeneratörlere göre daha küçük olabilir.
  • Aradığım cevap buydu, teşekkür ederim. :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.