Şimdi Ara

Invincible (2021) | Amazon Prime (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
4
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşırı kaliteli bir yapım, the boys'un olmuş versiyonu diyebiliriz. O da iyi fakat live action olmasının azizliğini yaşıyor, invincible ise cartoon olmanın avantajını dibine kadar kullanıyor. Yarın final bölümünü izleyeyim çizgi romanına başlayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 29 Nisan 2021; 22:54:18 >
  • Ben bunu 20 dakikalık bölümler halinde sanıyordum bayağı dizi uzunluğundaymış. Bölüm boyutları da büyük bu durumda. Geceden koysaydım keşke. Koydum şimdi iniyor belki bir bingewatch gelir çok çok sararsa. The Boys ilk sezonu aynı günde bitirmiştim.

  • Şahane sezon finali oldu. Her bölüm açılıştaki yazı daha da kana bulanıyordu zaten, sinyaller veriliyordu yani. İlk sezon 8.5/10.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyiydi 1.sezon

  • çok başarlıydı ilk sezon.Ayrıca çoğu replik de dahil olmak üzere çizgi romanla -birkaç detay hariç- birebir aynı gidiyor şuanda.

    2.sezonun çıkması çok üzün sürmez umarım.

  • Muhtesem bir aksiyonls sezon finali yapti.kacirmayin

    Ayrica dizinin anime basligindadm da konusu var nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

    Ben açmış bulundum, burada da konu varmış.

  • Nesini abartmislar anlamadiysan sikinti sende muhtemelen :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia66 -- 2 Mayıs 2021; 21:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dimi dimi,hadi onu gec,hayati gencligi bu islerle gecen abd liler bile bayildi diziye ne acaip di mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

    Yav dizi kötü değil ki. Niye lafı çarpıtıyorsun. Alan Moore 1986'da yazmadı mı Watchmen'i? Neresi özgün bu dizinin? 2021 yılında zaten neyin özgünlüğünden söz ediliyor. Sanatta özgünlük kalmadı ki, her şey birbirinin kopyası artık. İnsanlar ilk defa böyle bir şey izlemiş gibi tepki gösteriyor benim sinirim ona. Yoksa on sezon da devam etse keyifle izlerim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Bu mesaj silindi.

    Yav sanane birader isteyen istediğini beğenir sana girip çıkan ne? Hayır eleştirebildiğin bir şey de yok gitmiş half life demiş, half life ile bu dizinin uzaktan yakından alakası yok, aynen en kültürlü sensin knk insanlar ilk defa görüyo böyle iş aynn xd


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlemeye değer bölümleri 1-2-8, o da yüksek gore ve twist ögeleri sayesinde, geri kalanı rezalet; genel olarak ise çok yavan bir yapım. Omni Man dışında elle tutulur karakter yok, kurgu yok, görsel ve animasyon seviyesi yerlerde, neredeyse 20 yıldır anime izleyen biriyim çok iyi şeyler gördüm, bunu izlerken gözüm kanadı. Bunu beğenmek için ilk defa böyle bir şey izliyor olması lazım insanın, yoksa mümkün değil.

  • Anime ile ne alakasi var bu yapimin :) 40 yasindayim 16 yasindan beri anime izliyorum hic aklima geldi anime ile kiyaslamak.kendi turu icinde son yillarin en iyisi,bunu begenmek icin biraz zevk sahibi olmak yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bilmediğim bu seriye, büyük bir heyecanla başladım izlemeye. The boys tarzı bir anlatım bekliyordum; hem animasyon olduğundan daha sert, ciddi ve eleştirisel yaklaşabilirlerdi (malum gerçek oyuncularla olunca bütçe yetmiyor, imkan yetmiyor vs). Ama aradığımı bulabildim mi ? Maalesef hayır. Bu serinin en büyük kusuru altyapı ve karakter motivasyonlarını hiç anlatmaması. Aman abi biz bol bol kesik kafa gösterelim, birde ana kahraman yaptığı her şeyde başarısız olsun, bu kadar yeter deyip kesip atmışlar sanki. Ama ne doğru düzgün bir senaryo var; ne de başka bir şey. Çizgi romanlarını okumadım; belki daha iyi anlatıyordur belki de aynıdır... ama aynıysa bile burada animasyon yönetmeni kendi bir şeyler ekleyip daha elle tutulur bir olay örgüsü ve hikaye hazırlamalıydı. Sistemsel eleştiri mi ? eleştirinin e'si bile yok. Bol bol kan var sadece. The boysun 2. sezonu çok sjw'ye kaydı diye beğenilmemişti bazı bir kesim tarafından; onun yaptığı toplumsal ve sistemsel eleştiri bu serinin fersah fersah ötesindeydi 2.sezonda.


    Eğer ciddi bir iş yapmayı düşünüyorlarsa, biraz daha ciddi konulara girilmeliydi bence. Kanlı süperman-spider man karışımı hikayesi ilgimi çekmiyor maalesef şu aşamada





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.