Şimdi Ara

iOS 16.1 ile Dynamic Island gelişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iOS 16.1 ile Dynamic Island gelişiyor



    Sadece iOS dünyasına değil Android dünyasına da hareket getiren Apple’ın yeni Dynamic Island çentik etkileşimi daha da gelişiyor. iOS 16.1 ile birlikte çentik etkileşimine yeni özellikler eklenecek.



    Dynamic Island artık daha iyi



    iPhone 14 Pro modellerinde yer alan Dynamic Island özelliği çentik kısmını daha yetenekli hale getiriyor. Enine ve boyuna genişleyebilen bu pencerede pek çok uygulamaya ait bildirim gösteriliyor. Böylece kullanıcı bildirim paneline gerek kalmadan gelişmeleri takip edebiliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 14 Türkiye fiyatları açıklandı: iPhone 14 Pro Max hayalleri süsleyecek



    iOS 16.1 güncellemesi ile birlikte Dynamic Island özelliği spor karşılaşmalarından bildirimler de gösterecek. Hangi takım veya spor türü olduğu fark etmeksizin kullanıcı skorları takip edebilecek. Pencereye uzun bastığında ise maç ile ilgili ayrıntılara erişebilecek.



    iOS 16.1 beta sürümü iPhone 14 Pro serisi için erişime açılmış durumda. Beta kullanıcıları yavaş yavaş tecrübelerini paylaşmaya başladı. Yeni özelliğin aktive edilmesi için TV uygulamasına giderek takım ve spor seçimi yapmak gerekiyor. Şimdilik belirli ülkelerin ligleri mevcut ve zamanla bu genişleyecek.




    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/dynamic-island-does-more-after-next-ios-update_id142772







  • Vay be ne ozellik ..nobel verilmeli......

  • Bugün yine ipon günü

  • Dinamik ısland özelliği güzel bir özellik. Android üreticilerinde telefonlarında yer vermesini isterim. Gerçi şimdiye kadar Xiaomi samsung ve Huawei gibi şirketler bu özellik için çalışmışlardir.





    (Ayrıca ilk olarak honor muydu Huawei miydi daha önce bu özelliği telefonlarında kullanmışlar ama devamını getirmemişler) ilk Apple çıkarmadı yani. Ama Apple daha iyi duruma getirmiş.

  • Çentik birçok konuda telefon için bir zayıflık ve eleştiri konusudur. Ki haklı bir eleştiridir. Fakat Apple bu zayıflığı artık bir güce çevirmiş durumda. Çentikten nefret eden biri olarak benim bile hoşuma gitti şu Dinamik Ada. Sırf çentik yüzünden iPhone 11 almak yerine gidip iPhone SE (2020) almıştım. Eğer iPhone 11 böyle çıksaydı kesinlikle alırdım. Şu an çoğu kişi tarafından bir zayıflık olarak görülmüyor. Aksine beğeniliyor. Sürekli hareket halinde olması sebebiyle ekranın özel bir bölmesi gibi hareket ediyor. Bu da kullanıcıların psikolojisinde sanki orada bir çentik yokmuş gibi hissetmesini sağlıyor. İnovasyon ya da değil ama şu bir gerçek ki tüketicinin beğenmediği bir şeyi tüketicinin beğeneceği hale getirmek kolay bir şey değildir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mackolik’in şu canlı skoru yapması gerekiyor. Çok iyi bir özellik ya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yahu ekran aşağı daralmış hala dinamik ada muhabbeti 😂 Çentik efsane bir değişimdi hatta bazı MacBook’lara gelmişti. 14’teki hali rezalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir restorana gittiğinde nasıl menüde sevmediğin değil sevdiğin ürünleri sipariş veriyorsan teknolojide de bu bu şekilde. Beğenmedin mi ? Alma. Beğendiğin ürünü al.


    Senin için rezalet olması herkes için bu anlama gelecek anlamına gelmiyor. Kendi yargılarınızın tüm çoğunluğu temsil ettiği düşüncesinden çıkın artık.

  • Android ciler niye ağlayıp duruyor.

  • Bildirim panelinin değişik bir işleve bürünmesi değil mi bu sadece? Çok farklı bir şey gibi durmuyor yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidisle iPhone 20de kalkar centik

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Kanka ekran altı kameralar çıksa bile olmayacak iş. Çentiksiz 2 tane çirkin nokta göreceksin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bob_marley_232 kullanıcısına yanıt

    Evimde 6 iPhone, 4 MBP, 4 iPad vsvs bir ton Apple ürünü var. Ortaya yazılan bir yazıya sen’li ben’li yanıt verme hakkını nereden buldun SEN ? Birine yazarken kullandılğın şekle şemale dikkat et tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SENin evinde hangi ürünlerin bulunduğu beni ilgilendirmiyor. Mantalitenin bozukluğu beni ilgilendiriyor ama. Bozuk zihniyetin görüntü kirliliğine sebebiyet veriyor.

  • Bob işine bak ukalalığın lüzümu yok. Hade

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Arkadaş haklı kusura bakmayın. Siz arkadaşın başta yazdığı şeye cevap bile verememişsiniz. Üstüne bir de konuyu saptırma yoluna giderek olayı kişisel bir tartışmaya sokmuşsunuz. Siz öncelikle o arkadaşın konuyla ilgili yazdığına cevap vermeyi bir deneyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öff sıktın ama be kardeşim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Benim mesajım ortaya, muhatabı kendisi değil. Üstüne üstlük mahalle arkadaşı gibi sen’li ben’li üslupsuz yazan kendisi ben değilim. Üstte gerekli yanıtı aldı gerisi gereksiz vakit kaybı 👍




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 27 Eylül 2022; 20:43:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlacağIN cevabı bile bekleyemeden bloktadıĞIN için alıntı yapamıyorum. Sürekli bu konuyu takip edemeyeceğim ve SENi uğraşmaya değer görmediğim için burada bırakıyorum.


    Aldığım bir cevap yok. Tamamen bu dakikadan sonra adam yerine konulmadığIN için cevap almıyorsUN :)

  • Android için deneyimlemek isteyenler dynamic spot isimli uygulamayı kurabilirler yani bu özellik için 56 bin vermeye gerek yok.😂😁😇

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vyvy.north

    hatta farklı geliştiricilerinde uygulamaları var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.