Şimdi Ara

iOS 17 | ANA KONU l 17.4.1 (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.342
Cevap
376
Favori
438.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fly_jack F kullanıcısına yanıt
    Geçen yazmıştım bu durum bende de var, orada yazandan ziyade kullanıma bakmak lazım bence de. 2022 aralıkta aldım telefonu, pil sağlığı %90 hala güle oynaya günü çıkarıyor, wifi ağırlıklı 1.5 günü garanti. İlk aldığımda da böyleydi ben de anlamıyorum.

    Bütün güncellemeleri çıktığı gibi telefon üzerinden yaptım, 1 kere bile temiz kurulum yapmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 25 Nisan 2024; 18:42:42 >
  • Yeni sürüm gelmedi gitti.Pilin hızlı gitme sebebi cihaz ara ara ısınıyor ne yaptıysam düzelmedi
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    14 pro max Kasım 2022'den Temmuz-Ağustos 2023'e kadar %100'de takılı kaldı abim kullanıyordu o dönemlerde. Temmuz-Ağustos gibi haftalık düşmeye başlamıştı sanırım. Abim merak etmiyordu hatta benim de takıldığım bir konu değil ama bir yazın başları gibi öyle muhabbet ederken telefondan (telefonu alcam da pil sağlığın kaç ona göre para vericem gibisinden şakalaşmıştım) pil sağlığının %100 olduğunu görünce kesin hata var dedim :)

    Zaten yaz sonralarına doğru artık ios 17 etkinliği yaklaştığı dönemlerde (alakası var diye demiyorum tabi denk gelmiştir herhalde) düşmeye başladı. O 15 pro max alıp bana telefonunu verene kadar sanırım kasım ayı başlarıydı ve 14 pro max'in pili %95 ya da %93 falandı.

    Şu an %86'de ve epeydir öyle duruyor garip yani, ekran sürem genelde aynı ama bazı uygulamalar dönem dönem ciddi oranda pil tüketimini arttırıyor. Son 2-3 haftadır özellikle instagram'da biraz dolaşmak bile ani pil düşüşleri yaşatıyor mesela. Bugün instagrama bakmadım ama baktığım zamanlarda pil tüketiminde ani düşüş olan kısımlara tıklıyorum ve en tepede hep instagram var nedense 🤷🏻‍♂️



    iOS 17  | ANA KONU l 17.4.1



    iOS 17  | ANA KONU l 17.4.1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 25 Nisan 2024; 21:35:27 >




  • manesnuc kullanıcısına yanıt
    Açıkçası benim de kullanımda pek bir değişiklik yok. Ancak 210 döngüde pil sağlığı 87lere düşüyorsa ya Apple politika değiştirmiş ya da bir şeyler ters gidiyor. Eminim 14 dışında hiçbir seride böyle düşüş yoktur ne 13 ne de önceki serilerde.
  • Pozlama ayarı koru kapalı olmasına rağmen kamerayı kapatıp açınca aynı pozlamada kalıyor sizde de öyle mi
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Pil değişimi ücreti makul gidip değiştirebilirsiniz Apple’da

  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama ihtiyaç duymuyorum, pil gayet yeterli benim için hatta fazlasıyla yeterli geliyor ve sabah 8'den gece 12 ile 1'e kadar kullandığım zamanı çıkartıyor. Tabi kullanım senaryolarına göre pilin yeterliliği değişebilir ama pil sağlığı %75-80'e kadar hiç sorun yok.

    Ayrıca 3.779₺ pil için gereksiz yüksek bir fiyat. Evet düz fiyatlandırmaya bakınca pahalı değil ama düz iphone 8 bile (plus değil) 2.739₺ pil değişim ücreti zaten anlamsız pahalıyken genel olarak apple'ın telefonlarında en büyük bataryayı kullandığı seri olan pro max modellerinde 3.779₺ absürt gerçekten.

    Bir de komik olan bir kısmı farkettim fiyatlara bakarken, 13 pro max için 3.399₺ pil değişim ücreti istenirken 13 mini için de aynı ücret isteniyor. O yüzden kullandığım iPhone'larda bu zamana kadar hiç pil değişimi yaptırmadım, içini açtırmadan temiz bir şekilde pilinin yetmediği zamanda satıp model yükselttim 🤷🏻‍♂️



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 25 Nisan 2024; 22:30:42 >




  • iPhone 13 Pro kullanıyorum. Garantinin dolmasına günler kala, cihazın pilini değiştirtmek istedim. Değiştirmediler. Bu hafta tüketici hakem heyetine başvuracağım. Tüketici lehine sonuçlanan bildiğiniz Emsal kararlar var mı?
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Batarya yüzdeniz kaç hocam
  • sagropa kullanıcısına yanıt

    Garanti içindeyken 500 döngü altında ve servis uyarısı verirse zaten anormallik vardır değişimi yaparlar. Ama diğer türlü garanti bitecek pil %80-85 değiştirin derseniz ücretlidir. Tüketici hakem heyetinden de döner.

  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt

    Yüzde 85. Ama 2 yıl içerisinde yüzde 80 bin altına düşmesine imkan yok. Apple bunu biliyor. Ayrıca kıytırık bir yazılım yazmış güya 3 dk sürmüyor analiz. Hiç inceleme yok bir şey yok. Test sonucuna göre aksiyon alınıyor. 3 taraf servis yetkilisi sadece apple yazdığı bu programı kullanıyor. Böyle saçmalık olur mu, hasta sonu e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvuracağım.

  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam haklısınız kesinlikle ama işte böyle politikaları, gittiği yere kadar kullanacağım. Bunlarla uğraşılmaz cidden.
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    14 serisinde evet daha hızlı düşüyor diye çok fazla yazı görmüştüm daha 15 serisi çıkmadığı zamanlarda ama ekran süresinde sorun yaşamıyorsanız yani hala yeterli sürelerde kullanıp şarj etmeniz gerekmiyorsa pil sağlığı %65 olsun bir anlamı yok.
  • Yani hocam apple artık servislerde keyfi batarya değişimi vs yapmıyor mu? Ayrıca batarya en son modellerde daha iyi değil mş
  • crashris kullanıcısına yanıt

    Ücretini verdiğiniz sürece değişim yapar. Ancak benim garantime az kaldı ama %80 oldu şunu ücretsiz değiştireyim derseniz yapmazlar. Ve tüketici mahkemeside kabul etmiyor geri dönüyor.

  • iph 13 ile Kasım 2022 de alınan cihazım bugün %95'e düştü


    yorumları görünce kötü değil heralde

  • manesnuc kullanıcısına yanıt

    Yani mantıklı olan zaten bi model atlatıp model yükseltmek haklısınız hocam

  • sagropa kullanıcısına yanıt

    Tüketici hakem heyetini bilmiyorum da cimer hala açıksa onada başvurun çok iyi işliyor direk firmaya ihtar çekiyolar

  • Telefon kilitliyken birisi aradığında dokunmatik çalışmama sorunu bu sürümden kaynaklı mı? Arkadaşımda ip14 var bende 13 aynı sorun ondada oluyor 10 aramada belki bir defa oluyor ama can sıkıcı
  • Karakartal57 kullanıcısına yanıt
    Ben iOS 17 ile yaşamaya başladım. Öncesinde hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.