Şimdi Ara

iOS 6.1.3 'ten iOS 6-5xx Dönüş (A4 İşlemciler Redsn0w İtunes Gerek Yok) Yeni Yöntem- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
15
Favori
20.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    quote:

    Orijinalden alıntı: onurr32

    quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    quote:

    Orijinalden alıntı: onurr32

    quote:

    Orijinalden alıntı: onurr32

    suan telefonum 6.1.3 jb lı bır surume dusurmek ıstıyorum onerınız hangı surumdur acaba ?

    upp

    Telefonun modeli ne 4 ise ios 5 e 3Gs ise ios 4 e düşürmen en iyisi. Ama ios 6 ile gelen yenilikleri kaybediceğinide unutma otur bir düşün mesela ios 4 de icould yok imessage yok ve bunlar sonradan yüklenmiyo ona göre bir karar ver.birde zaten kafana göre sürüm düşüremezsin hangi sürümde shsh kaydın varsa ona düşürebiliyosun.

    telefonum 4 ios 6 da acıkcası ısıme cok yaran pek fazla ozellık yok jb yapmak ıstıyoruma artık.. malesefde shs kaydım da yok buna ragmen jblı bır surume dusurebılırmıyım bu yolla? ve tavsıye edebılcegın bır surum varmıdır ?

    tinyumbrella ile shsh kaydının olup olmadığına bak. Eğer shsh kaydı olmadığına eminsen malesef hiçbir şekilde sürüm düşüremezsin. Ancak 6.1.3 e tethered JB yapabilirsin onunda bazı eksileri var bir araştır eğer kafana yatarsa yaparsın.

    çok teşekkur ederım umarım shs kaydını bır sekılde bulabılırım




  • Arkadaşlar shsh kaydı benimde yok, başka birisinden alsak olmaz mı? ios 6.1.3'den 4 küsür e düşürmem gerekiyor, gevey kullanmak için cihaz şuan ölü durumda. Hiçbir yöntem ile açılmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartal_10

    Arkadaşlar shsh kaydı benimde yok, başka birisinden alsak olmaz mı? ios 6.1.3'den 4 küsür e düşürmem gerekiyor, gevey kullanmak için cihaz şuan ölü durumda. Hiçbir yöntem ile açılmıyor.

    Shsh kaydı her cihaz için ozeldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgilendirme için.
  • waiting for device da kalıyor nasıl çözücem bu sorunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
  • hocam ellerine sağlık gerçekten saatlerce uğraştım durdum sonunda bu konuya rast geldim. başarıyla yüklüyor şuan, bu konuyu nasıl bulamadım ona şaşıyorum hala
  • telefonu uzun sure 5.0.1 jbli kullaniyodum sagolsun cydia hic update etmeme ragmen 5.1.1 den 6.1.2 ye kadar tum shshlarimi benim yerime kopyalayip saklamis sagolsun 6.1.1 ve 6.1.2 haric ana maalesef :)

    zaten ios6 istemiyodum 6.1.3e gectkten sonra tekrardan 5.1.1 jbye dondum cok mutluyum iphone4un olayi ios 5 tir bence.
  • Rica ederim arkadaşlar DFU modda kalma sorunu yaşayabilirsiniz ama iphone 4 kullanıcıları ifaith kullanarak daha basit bir şekilde yükleme yapabilirler.
    Telefonunuz Reboot For Device Rebooting şeklinde kalıyorsa uygun bir ipsw dosyasını göstermediğinizden dolayı kalıyor.Yada yanlış bir versiyon indirmişsiniz.

    6.1.3 jb yapılırken mesala redsn0w'a 6.0 ipsw si gösterilmesi gerekiyor yoksa jailberak yapılmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 15 Temmuz 2013; 22:42:35 >
  • shsh sız olsa bu iş keşke
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0mberm0n

    shsh sız olsa bu iş keşke

    Emin olun jailbreak yapan şahıslar bununda yöntemini biliyor yani istediği gibi sürüm düşürebiliyorlar ve bunu kimseyle paylaşmazlar haliyle ortalık karışır.Bizede sundukları programlarla cebelleşiriz anca.
  • ben ilk defa böyle bir şey yapacağım bende iphoe 4 var 6.1.3. sürümü yüklü yeni aldım cihazı cihazı biraz bekleyince tamamen kendi kendine kapanıyor cihaz genpa çıkışlı home+power tuşuna basınca elma işareti çıktıktan sonra kendine geliyor ama sürekli böyle kullanılmaz bu cihaz ne yapabilirim jb vs hiç birşeyle uğraşmak istemiyorum benim sorunum sadece bu kapanma sorununu halletme yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.cihazda önceden cydia vardı restore yaptım.kamerasıda çalışmıyor yazılımdan kaynaklı olaiblir mi?
  • birde bu resimlere bakabilir misin?sürüm düşürülür mü bilen biri yardım ederse halledeyim .
     iOS 6.1.3 'ten iOS 6-5xx Dönüş (A4 İşlemciler Redsn0w İtunes Gerek Yok) Yeni Yöntem- iOS 6.1.3 'ten iOS 6-5xx Dönüş (A4 İşlemciler Redsn0w İtunes Gerek Yok) Yeni Yöntem-




  • ben 3 gs kullanıyorum en uygun sürüm sizce hangisi ? bu telefonu 1 yıl daha kullanmayı düşünüyorum bu arada çoğunlukla whats ap facebook kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f.e.a.r

    quote:

    Orijinalden alıntı: b0mberm0n

    shsh sız olsa bu iş keşke

    Emin olun jailbreak yapan şahıslar bununda yöntemini biliyor yani istediği gibi sürüm düşürebiliyorlar ve bunu kimseyle paylaşmazlar haliyle ortalık karışır.Bizede sundukları programlarla cebelleşiriz anca.


    iyi ama diğer forumdaki konunuzda shsh kaydı olmayan birine 6.1.3 ten bu yöntemle 5.1.1 e düşürüldüğünü söylemişsiniz hatta bunu yapan birini de örnek vermişsiniz...
    şimdi burada ise farklı bir şey söylüyorsunuz?
    bu yöntemle shsh kaydı olmayan birisi misal telefonum 3GS 6.1.3 yüklü ve shsh kaydım yok 5.1.1 e dönebilirmiyim dönemezmiyim? gerçekten merak ediyorum bunu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 16 Temmuz 2013; 21:24:05 >




  • benim 3gs im var geçen sene aldım ios 5 yüklü iken jailbreak yaptırmıştım şuan ios 6.1.3 yüklü geri dönme şansım varmı dönersem artıları ve eksileri ne olur ?
  • herhangi bir veri kaybı oluyor mu arkadaşlar? itunes üzerinden yedek alsam downgrade yaptıktan sonra yüklesem olur mu?
    şu an 6.1.2 yüklü shsh kaydı 5.0.1 gösteriyo. önce 5.0.1 e düşürsem sonra 5.1.1 yüklesem olur mu? olursa nasıl?
  • 6.1.2 ye dönemedim sanıyorum shsh kayıtları bozukmuş. Ama 5 li sürümlere dönülüyor.
  • Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık 2 gündür telefonsuz geziyordum. Durduk yere itunes'e bağlanmamı istemişti bağlayıp restore etmiştim ve kitlenmişti cihaz sürüm yükselteyim düzelir dedim. Bu seferde dil ve bölge seçeneğini girdikten sonra itunes cihazı görmemeye başladı. Duruma hazırlıksız yakalandığım ve eski shsh kaydımı bulamadığım için sürüm de düşüremiyordum. Sayende ipsw dosyasının içinden shsh kaydını alıp sürüm düşürdüm telefonuma tekrar kavuştum ne kadar teşekkür etsem azdır..
  • shsh kayıtlarını eşleştiremedim bi türlü nerde hata yapıyorum acaba?
  • herşey tamam güzel oldu ama resimdeki sorunu nasıl aşacağız?

     iOS 6.1.3 'ten iOS 6-5xx Dönüş (A4 İşlemciler Redsn0w İtunes Gerek Yok) Yeni Yöntem-
     iOS 6.1.3 'ten iOS 6-5xx Dönüş (A4 İşlemciler Redsn0w İtunes Gerek Yok) Yeni Yöntem-




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.