Şimdi Ara

İos 6.1 Şarjı içiyor ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eli Wallach

    Bu şarj muhabbeti yüzünden ne JB yapıyorum ne de sürüm güncelliyorum. Ulan 2000 liralık aleti bir gün şöyle hakkını vererek kullanamıyoruz hemen şarjı bitiyor.

    hocam gerçekten bir gün bile elime alıp "iphone ulan bu, internette sörf edip müziği son ses açayım" deme cesareti bulamadım. buldum ama evde geçerliydi, bu da zevk vermiyor zaten. dışarıdayken hep bi telaş. tıpkı saat 3'te taksisini teslim edecek taksici gibi dolaşıyorum dışarıda şarj bitecek diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QRONİCEXPLORER

    ilginçtir bende bir artış hissettim şarjda (iphone 3gs ios 6.1 jb)

    +1katılıyorum 3GS var bende de

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battery doctor programını yükleyip cihazi tam sarj edin . Bende ilk başta çok çabuk sarjım bitiyordu , taa ki gece 12 den sabah 8 kadar tam sarj edene kadar. Şuan normal gibi.
  • Battery Doctor (Battery Saver, Battery Life) yazan program mı bahsettiğiniz program?

    https://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-battery-saver/id446751279?mt=8 bu mu kısacası?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B747 -- 8 Şubat 2013; 19:00:28 >
  • Pil hic dayanmiyor beyler 1 saatte durum bu.

     İos 6.1 Şarjı içiyor !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Namaste.

    Pil hic dayanmiyor beyler 1 saatte durum bu.

     İos 6.1 Şarjı içiyor !


    telefonun az çeken bir yerde ve 3g açık bu şekilde kullanırsan çabuk biter tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe


    quote:

    Orijinalden alıntı: melankolonya

    quote:

    Orijinalden alıntı: melankolonya


    quote:

    Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

    quote:

    Orijinalden alıntı: melankolonya

    Arkadaşa Tim Cook için özel üretilmiş iphonu vermişler galiba yanlışlıkla, 1-2 saat kullanımla %100 den aşağıya düşmüyordu demiş. Ömrü hayatımda böyle bir iphone daha görmedim. Anladık belki şarjın azaldı olabilir ama sıkıntını dile getirirken bu kadar sallamanın manası nedir anlamıyorum. Hadi biz biliyoruz bu aletin hayatta böyle bir şarjı olmadığını ama yeni alıpta bu konuları okuyanlar var. Sonra sizden görüp konu açıyorlar şarzım çok kötü diye.

    allah belamı versin 2 saate yakın sürede %100 den %99 a düşmedi. hatta bir sorun olduğunu düşündüm. yalanım varsa bu siteyi ve herhangi birşeyi birdaha görmeyeyim, 3g kapalı wifi açıktı bu süreçte. bunun herzaman olduğunu da söylemedim, kalibrasyondan sonraki ilk seferde oldu, şu anda tabiki 2 saatte %1 düşmüyor.
    ama siz direk yalancı olarak değerlendiriyorsunuz beni, bu çok küstahça birşey, şu anda size bilgi vermekten bile iğrendim...

    Arkadaşım ben o lafı sana söylemedim senin yazdığını okumadım. İlk mesaja göre cevap yazdım sende öyle yazmışsan lafım senin için de geçerli. Tek seferlik oldu diyorsan ona birşey söylemem, ben burada saçma saçma konuşup insanların kafasını bulandıranlar için yazdım bu yazıyı. Adam 10 saat kullanım sürem var yazıyor evet 5 saat müzik dinlersen olabilir. Sonra yeni İphone alanlar yani bu konuda pek bilgisi olmayanlar da benim telefonumda sorun var galiba diye düşünüyor. Düşünür tabiki adam 3g de kullanıyor, internette geziyor, oyun oynuyor haliyle en fazla 4-5 saat kullanım süresi oluyor. Normal kullanım süresini düşük zannediyor bu yorumları okuyunca. 6.0.1 de 2saat kullanımda anca düşüyordu %99 a demiş adam. Bunu okuyan adam ne yapsın şimdi. Yeni almış telefonu 5 saat kullanım süresiyle şarjı bitmiş sonra bu yazıyı görmüş ne olacak.

    Ayrıca senin yazınıda okudum şimdi, sende 1,5 saatte anca düşüyor %99 a yazmışsın, tek seferlik oldu falan dememişsin. Senin yazınıda okuyan yanılır, hatta sonuna eklemişsin " şimdi şarj sürem şaka gibi oldu, bitiremiyorum. şaşkınlık içerisindeyim... ". Bide yazmış şimdi nasıl yaptığımı sizede anlatacağım diye. Yazdığını bi oku önce sonra insanlara laf at, bide küstah müstah yazmış terbiyesiz sen daha ne yazdığını bile bilmiyorsun bide gelmiş laf atıyor burda. Sen yazdıklarını baştan sona bi oku kendinden iğrenirsin zaten dengesiz.

    cok oluyon sen haa. alirim ayagimin altina seni.

    Koçum bi git işine ya. Cevabını alınca söyleyecek birşey de bulamamış. Git sen okulundaki bebelere artistlik yap. Çocuk musun nesin anlamadım. Git yaşıtlarınla uğraş yada beyin yaşın kaçsa o yaşa göre birini bul. Muhabetti uzatıp durma, yada kendi kendine saçmalamaya devam et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1905e -- 8 Şubat 2013; 23:12:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Durum sadece kullanımla alakalı ben dısarda 3g evde wifi surekli acık fazlasıyla batarya suresinden memnunum. gereksiz uygulama yuklemem, işim bitince arka planda acık uygulama bırakmam, normal zamanlarda ekran ısıgını kısarım, titresim hic kullanmam uzun vadede titresim zarar veriyor. mailleri elle denetlerim konum servislerinde kullanadıgım uygulamaları kapatırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srgn03

    Battery Doctor (Battery Saver, Battery Life) yazan program mı bahsettiğiniz program?

    https://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-battery-saver/id446751279?mt=8 bu mu kısacası?

    Kullananlardan cevap bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede ayni durum mevcut iphone5 de su battery doctor la nasil yapacagiz biri asamali asamali aciklayabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-battery-saver/id446751279?mt=8

    Bu linkteki programı bulup indirdikten sonra, telefonun şarjını bitirin sonra tekrar şarja takın ve bu programı açın. Programın alarmı çaldığında ve/veya 3 çember de dolduğunda şarjdan çekin.

    Bunu uygulamakta sorun yok fakat ben başka bir şey merak ediyorum. Bunu bir kere yaptık ve kalibre oldu pil. Bundan sonra pilleri şarj ederken neye dikkat etmeliyiz? Kimi diyor, %10un aşağısına inmesin, kimi diyor %90'ın üstüne çıkmasın falan. Bu konuda kafam karışık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasakhayat

    İos 6.1 e uptade etmeden önce 6.0.1 kullanıyordum , şarj tek kelime ile mükemmeldi. 7-8 saat bekleme 1-2 saat kullanımla %100 den aşağı inmiyordu. Şimdi resmen içiyor. 2-3 bekleme yarım saat kullanımla %79 da şuan pil. Çok sinir bozucu bir durum. Bunun bir çözümü varmı ? Moralimi bozdu açıkçası..

    Bu gibi durumlarda %20 kalana kadar kullandığım zamana bakıyorum. çünkü pilin düşme hızları değişebiliyor. bu kanıya şuradan ulaştım: hızlı şarj diye bir olay var biliyorsunuzdur telefonu şarja koyduğunuzda yaklaşık %85e kadar hızlıca dolar ama sonra daha yavaş bir hızda dolmaya başlar. ters düşünerek böyle bir şey denemelisiniz diyorum.
  • Benim telefonun şarjı sanırım sizinkinden daha berbat...

    Kullanım : 4 Saat , 42 Dakika

    Beklemede ; 9 Saat , 55 Dakika... Sarj %39.
  • Bu battery doctor uygulamsını kurdum fakat türkçe değil,bu uygulamanın türkçesi yokmu arkadaşlar,ingilizcem pek iyi değilde.
  • Arkadaşlar,

    Çok enterasan, Battery Dr. ile kalibrasyon sonrası cihazı Ana Menü (Home) ve Uyut/Kapatma (Power) tuşlarına birlikte basılarak kapatılıp açtıktan sonra telefonu tanıyamaz oldum. Telefonu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Pil durumum hiç bu kadar iyi olmamıştı. Bu işlem umarım herkesin işine yarar. Denemeyenler boşuna atıp tutmasınlar. Kaybedecek birşeyiniz yok. Denemesi bedava...

    Not : Ana Ekran + Kapatma düğmesini elma logosu görünceye kadar (10 saniye) basılı tutun. Cihaz kapanıp açılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoz -- 14 Şubat 2013; 10:55:23 >
  • içmek ne demek, yalayıp yutuyor vallahi... keşke yükseltmeseydim.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır iphone 5 sahibiyim,ios 6.1 sizce pil durumum nasıl ? Pili genelde tam boşaltıp batterydoctor açarak tam şarz ediyorum.
    Önce kullanım şeklimi söyleyim günlük ;
    navigasyon kullanmadığım zamanlarda konum bulma kapalı
    ekran parlaklığı %50 ( otomatik )
    Hava durumu,borsa bildirmi kapalı ( kendim isteğime göre bakıyorum )
    Evde olduğum vakitler wifi açık 3g kapalı ( dışarıda 3g açıyorum )
    Bunlar dışında appstore,müzik dinlemek,internette gezinmek,telefon görüşmesi yapmak,whatsapp aktif kullanmak

    Şarz süresinden rahatsız değilim bence olması gereken sonuçta bir sürü işlem yapıyoruz bu telefonlarda 8 saat ideal geliyor bana aktif kullanım için


     İos 6.1 Şarjı içiyor !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEyüp01 -- 14 Şubat 2013; 11:10:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KraL64

    Bu battery doctor uygulamsını kurdum fakat türkçe değil,bu uygulamanın türkçesi yokmu arkadaşlar,ingilizcem pek iyi değilde.

    zaten program ile herhangi bir ayar yapmıyorsunuz sadece recharge kısmına tıklayıp şarzın 3 adımda dolmasını beklemeniz lazım o kadar kısaca bu program şarzdan ne zaman çıkartacağınızın haberini veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srgn03

    https://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-battery-saver/id446751279?mt=8

    Bu linkteki programı bulup indirdikten sonra, telefonun şarjını bitirin sonra tekrar şarja takın ve bu programı açın. Programın alarmı çaldığında ve/veya 3 çember de dolduğunda şarjdan çekin.

    Bunu uygulamakta sorun yok fakat ben başka bir şey merak ediyorum. Bunu bir kere yaptık ve kalibre oldu pil. Bundan sonra pilleri şarj ederken neye dikkat etmeliyiz? Kimi diyor, %10un aşağısına inmesin, kimi diyor %90'ın üstüne çıkmasın falan. Bu konuda kafam karışık.

    Bakın bence tam şarzı boşaltıp daha sonra batterydoctor ile şarz etmek en mantıklısı gibi geliyor.Ben bu şekilde yapıyorum aktif kullanımda 8 saatin üstüne çıkıyorum yukarıda durumumu paylaştım bana yeterli geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JEyüp01

    Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır iphone 5 sahibiyim,ios 6.1 sizce pil durumum nasıl ? Pili genelde tam boşaltıp batterydoctor açarak tam şarz ediyorum.
    Önce kullanım şeklimi söyleyim günlük ;
    navigasyon kullanmadığım zamanlarda konum bulma kapalı
    ekran parlaklığı %50 ( otomatik )
    Hava durumu,borsa bildirmi kapalı ( kendim isteğime göre bakıyorum )
    Evde olduğum vakitler wifi açık 3g kapalı ( dışarıda 3g açıyorum )
    Bunlar dışında appstore,müzik dinlemek,internette gezinmek,telefon görüşmesi yapmak,whatsapp aktif kullanmak

    Şarz süresinden rahatsız değilim bence olması gereken sonuçta bir sürü işlem yapıyoruz bu telefonlarda 8 saat ideal geliyor bana aktif kullanım için


     İos 6.1 Şarjı içiyor !


    bili tam boşaltmak iyi değildir ömrünü kısaltır bu tip yeni nesil pillerin sürekli şarja takılmaya ihtiyacı var, şarj edildikçe elektron hareketliliği sağlanacak ve uzun ömürlü olması garantilenecektir




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.