Şimdi Ara

iOS 7 Performans ve Pil Ömrü Artışı için iPuçları (Videolu Anlatim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • IOS 7'de nasil pil ve performans artisi yapabilecegimizi anlatan bir hazirladim. Umarim isinize yarar.


    Uygulama,oyun tanitimlari ve daha bir cok Iphone ile ilgili videolari tek bir alana alanda toplayim bilgi ve birikimlerimi paylasacagim.



    Asagidaki Facebook sayfasindan dilerseniz yeni videolari takip edebilirsiniz.

    https://www.facebook.com/pages/Appvizyon/355229771280300?fref=ts







  • Bunlara ekstra olarak kullanılmayan bildirimleri de kapatın, otomatik parlaklığı da kapatın doğal olarak, otomatik saat güncelleştirmeyi de kapatın... Bunları yapıyorsun cihaz 3310 gibi oluyor ve yine de telefonun şarjı gözlerinin önünde eriyip gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vapors

    Bunlara ekstra olarak kullanılmayan bildirimleri de kapatın, otomatik parlaklığı da kapatın doğal olarak, otomatik saat güncelleştirmeyi de kapatın... Bunları yapıyorsun cihaz 3310 gibi oluyor ve yine de telefonun şarjı gözlerinin önünde eriyip gidiyor.

    Iphone pil kapasitesi zaten cok buyuk degil, IOS 6 da da hala pil sorunlari yasaniyordu ve elinde sarj aletleri ile gezen insanlari görebiliyorduk. Her özelligi kapatacaksam ne anlami kaldi kismina katiliyorum videoda da belirttigim gibi hak veriyorum.

    Malesef Iphone batarya bakimindan rakiplerine karsi biraz asagilarda kalmakta özellikle de IOS 7 ile bu daha dustu. IOS 7 yi ait kapatilabilecek özellikleri derleyeyim istedim. Gönul isterdi bataryasi daha iyi olsaydi da bu derlemeyi yapmasaydik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokayto -- 29 Kasım 2013; 0:06:12 >
  • tokayto T kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık yine de hocam. Emek vermişsin. Ah bir de bunlar şarjı adam akıllı götürse. %5-10 ediyor etmiyor diye düşünmekteyim. 3G hariç tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vapors

    Eline sağlık yine de hocam. Emek vermişsin. Ah bir de bunlar şarjı adam akıllı götürse. %5-10 ediyor etmiyor diye düşünmekteyim. 3G hariç tabi


    Bizimkisi biraz oldugu kadar, buna sukur demeye denk geliyor. Yani en azindan bu özellikleri kullanmiyor isek kapatalim ki o %5-10 bari kullanalim. Ne olur ne olmaz bazen 5-10 hayat kurtarici da olabiliyor. Ama hak veriyorum söylediklerine, malesef elimizden geleni simdilik bu kadar biz de bununla yetiniyoruz...

    Ayrica yorum ve göruslerini bildirdigin icin de tesekkur ederim.
  • Teşekkürler Bilgilendirdiğin İçin
  • telde 3g açıkken 1 gün anca gidiyor. 3g kapalıyken 5 güne yaklaştığım oldu:) başka hiçbir ayar yapmanıza gerek yok. bütün özellikler full.
  • Paylasim icin tesekkurler.3gyi kapatirsaniz cok iyi oluyor neden denetim merkezine 3g acma kapama isareti gelmiyor anlamıyorum.bazenleri kapatmayi unutuyorum ve kendi kendine sarji somuruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatip kutuya koyun. Iphone'um var ama evde dersiniz havaniz olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Uçak moduna al bir gram yemiyor bizzat kendim denedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel mizah cikabilecek bir durumda su anda pil performasi malesef...

    Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Farkli anlatim ve videolarla devam edecegim. Umarim bilen bilmeyen herkese bir nebze de olsa yardimci oluruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.