Şimdi Ara

iOS 8.3 Jailbreak ve Cydia Kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asaltek

    Bu konuyu aramızdan biri açsa, çoktan banlanırdı.

    dh. neyin kafasını yaşıyor ??

    Gir foruma bak bakayım. Banlanmışlar mı ? Ne alaka ? Senin mantığınla Android bölümünde rootla ilgili yorum yazan da banlaniyor.Ha bu işlemleri yapıp telefona zarar gelirse suçlu yine siz olursunuz. Kafaniza silah dayayıp yaptırmıyorlar.Kendi isteginizle yapıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Berkant Bey

    Siz burada ücretli bir uygulama kurulumu anlatmıyorsunuz ama yolu gösteriyorsunuz.Jailbreak yapılarak cihazlara farklı kaynaklardan ücretli olan oyun program vs yükleyebiliyorsanız ve bunu suç olarak görmüyorsanız bir şey diyemem.Anlatmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum.Olay tartışma yaratmak değil dünyada sizin çapınızdaki teknoloji sitelerinde Jailbreak nasıl yapılır diye bir anlatım görmedim bu güne kadar, bunun yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum.

    SAYGILARLA
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rock_Rage

    Berkant Bey

    Siz burada ücretli bir uygulama kurulumu anlatmıyorsunuz ama yolu gösteriyorsunuz.Jailbreak yapılarak cihazlara farklı kaynaklardan ücretli olan oyun program vs yükleyebiliyorsanız ve bunu suç olarak görmüyorsanız bir şey diyemem.Anlatmak istediğimi anladığınızı düşünüyorum.Olay tartışma yaratmak değil dünyada sizin çapınızdaki teknoloji sitelerinde Jailbreak nasıl yapılır diye bir anlatım görmedim bu güne kadar, bunun yanlış bir şey olduğunu düşünüyorum.

    SAYGILARLA

    Merhaba

    Düşüncenize saygı duyuyorum ancak katılmıyorum. İnternette'de bomba yapımı ile ilgili videolar var o zaman komple internet kullanımını yasaklayalım. Jailbreak korsan yazılım yükleme değildir. Ben aynı zamanda bir Android kullanıcısıyım ve o ortamda bulduğum bazı kolaylıkları iphone üzerinde kullanmaya çalışıyorum hepsi bu.

    Anlatım görmedim demişsiniz.

    Dünyanın en büyük teknoloji sitelerinden Cnet'in Jailbreak nasıl yapılır Videosu

    http://www.cnet.com/videos/jailbreak-your-iphone-or-ipod-touch/

    Forbes'un Jailbreak anlatımı

    http://www.forbes.com/sites/antonyleather/2013/12/27/how-to-jailbreak-your-ios-7-iphone-or-ipad/

    Diğer siteleride ufak bir google araştırmasından sonra kendiniz bulabilirsiniz.




  • sayın berkan bey.. çok teşekkür ettim çok yardımcı oldu jailbreak için.. iyi çalışmalar dilerim..

  • Anlatım biraz başlangıç seviyesinde olanlar için güzel, ileride daha fazla tweak istiyoruz. Bu tweak'leri herkes heryerde paylaşıyor. Donanım Haber ekibi olarak sizlerden her hafta olmasa bile iki haftada bir güncellenen bir öneri veya popüler tweakler haberi yapmanızı istiyoruz :) Emin olun bu size çok daha fazla okunma kazandıracak. Jailbreak'ı 7.1.2'den beri kullanmıyorum. 8.4 ile yapacağım sonrasında forumda birkaç tweak tavsiyesi paylaşmayı düşünüyorum.



    Önemli: Cihazınıza çok fazla tweak veya uygulama yükleyip performansını düşürmeyin. İlk jailbreak yaptığımda bende de olmuştu :))

  • Jailbreak Ipad Air 2 ye de uygulanabilir mi?

  • Apple driverleri derken hangi proğramlar oluyor bide linkleri bulamadım nereden indirebilirim?

  • apple driver aşağıda var dediniz fakat aşağıda yok bulaamdım nereden indirebiliriz ?

  • Bence çok güzel ve sade bir anlatım olmuş elinize sağlık ama DH gibi geniş bir tabana, her seviyeden kullanıcıya ulaşan bir sitede bu şekilde bir anlatım ne kadar doğru onu bilemiyorum.

    O kadar basit anlatmışsınız ki şimdi kimler kimler neler yapacak cihazlarına, uyarınızı da yapmışsınız ama günahı boynunuza mı demeli nasıl demeli bilemedim :D Bence videonun bir yerinde "bu işlere yabancıysanız yine de bilen birinden yardım almanın zararı olmaz" gibi bir cümle geçmeliydi bence.

    Bugün sizin de örnek aldığınız bir verge'de, bir wired'da "jb kılavuzu" , "root yapımı" gibi başlıklar var mı? Akıllarına gelmediği için mi, yahut beceremedikleri için mi?

    Tekrar belirteyim, bence video gayet güzel olmuş, elinize sağlık, ben sadece yaratabileceği neticelerden ötürü endişeliyim, ne mailler gelecek size:D

  • Bu tür şeylere kesinlkle karşıyım. apple kullanmak bir ayrıcalıktır ve bu ayrıcalığa da sadece karşılığını verebilenler sahip olmalıdır. kırakli oyun oynayacaksan, program kullanacaksan paran yok demek. paran yoksa apple ayrıcalığı senin neyine? git çindroid al takıl ekranı kasa kasa.

  • Apple Watch uygulaması için JB'li i6+'ı 8.3'e güncellemiştim şimdi tekrar JB yapma vakti.

    Berkan bey, teksin. ^-^

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Bu tür şeylere kesinlkle karşıyım. apple kullanmak bir ayrıcalıktır ve bu ayrıcalığa da sadece karşılığını verebilenler sahip olmalıdır. kırakli oyun oynayacaksan, program kullanacaksan paran yok demek. paran yoksa apple ayrıcalığı senin neyine? git çindroid al takıl ekranı kasa kasa.


    Bayılıyorum böyle troller'e görünce hep artı veriyorum

  • gerçekten son zamanlarda sitede gördüğüm en faydalı video olmuş. elinize sağlık Berkant Bey

  • Hadi hayırlı olsun ios 8.4 Çıktı ve çıktığı gibi PP ekibi tarafından kırıldı. ios 8.4 JailBreak Hayırlı Olsun.

  • Kolay anlaşılabilir bir anlatım olmuş. Bu arada yeşil ekran için kullandığınız görseli atar mısınız Berkan Bey?

  • hahaha. Bazı tweaklar ücretli demişssiniz. VirtualHome crackli indirmişssin. İlk gösterirken bigboss reposunu açıyor. Silerken crackli olduğu anlaşılıyor. Alem adamsın ya. Ayrıca virtualhome çalışması için herhangi bir parmak izi tanımlı olmasına gerek yok.

  • Merhaba
    8.3 jb mi 8.4 jb mi daha stabil ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrAlem

    hahaha. Bazı tweaklar ücretli demişssiniz. VirtualHome crackli indirmişssin. İlk gösterirken bigboss reposunu açıyor. Silerken crackli olduğu anlaşılıyor. Alem adamsın ya. Ayrıca virtualhome çalışması için herhangi bir parmak izi tanımlı olmasına gerek yok.

    Merhaba

    Aşağıdaki resim sanırım açıklıyor durumu.






  • biri link atabilirmi?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.