Şimdi Ara

ios kanmı kaybediyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.5 senelik ip5 kullanıcısı olarak ios 6 dan sonra apple in yazılım anlamında kan kaybettiğini düşünüyorum. istikrarlı stabilitesini kaybettiğini her güncellemede affedilemez hatalar yaptığını görüyoruz sizin düşüncelerinizi tarafsız öğrenmek isterim seviyeli olarak tartışabiliriz. saygılar



  • Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama arkadaşlarımın iPhonelarını kullandığım için iOS'a yabancı değilim. Bence 7'den sonra 8 çok sorunlu bir sürüm oldu. Şuanda telefonu satacak dereceye geldim o kadar can sıkıyor. Android'den geçtiğim için alışkınım sorunlara ama uygulamayı arka plandan kapattıktan sonra reset atma gibi bir sorunu Apple'a yakıştıramıyorum. iPhone sadece gösteriş için değil stabil olduğu için de üst seviye bir model. Bu tür sorunların olmaması, kullanıcıya dağıtılmadan önce beta sürümde tespit edilip çözülmesi gerekiyor.
  • sercanTV742 S kullanıcısına yanıt
    Senin iP5 kan kaybediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple in verdiği premium kasa hissi için söyleyeceğim birşey yok kesinlikle bende android den geçiş yaptım ama neden ios stabilitesi hızı için nitekim ios 6 ilede bu beklentilerim yerindeydi ancak ne zaman 7 çıktı ardına 8 gerçekten hayal kırıklığı şu an ip5 cihazımda 8.1 yüklü ve cihazım yavaşladı bilerek geçtim evet ama bu kadarını beklemiyordum..
  • İphone 5 ten sonra çıkan cihazların mimarileri tamamen farklı.Sanırım bu bağlamda sıkıntı yaşanan durumlar oldu. Ama önemli olan bunların düzeltilmesiydi. En azından müşterisini yarı yolda koymayıp en kısa zamanda düzeltmeleri dağıttığı için kan kaybettiğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemi bir değişim döneminden geçiyor, kabul tamam ama nasıl Apple gibi bir firma üzerinde çok uzun süre çalışmadan kullanıcılara bu değişimi sunup birçok problemi bize yaşattı, asıl problem orada.

    Bunun da yöneticilerle alakası olduğunu düşünüyorum.

    Değişmemesi gereken özellikleri değiştirdiler ki bunun bana hala en üzücü olan noktalarından biri kilit ekranı ve kilit açma sesidir. Dock kısmının güzel OS X efektini yok ettiler 7 ile ki bunu Yosemite ile de yok ettiler ama bunlar değişmemesi gereken özelliklerden birkaçı bana kalırsa.

    Bu geçiş döneminin iki kurbanı vardır: iPhone 5 ve iPad 4. Bu iki cihazı kullanan arkadaşlar var ise cihazların, özellikle iPad 4'ün nasıl kan ağladığını görebilir.

    Bu şirkette bir ruh vardı, o ruh gitti ve bana kalırsa yöneticileri bunun farkında değiller. Elma'nın sonu Nokia gibi olabilir, standart güncellemeler, standart yönelikler (bazıları dışında), şirketi sıradanlaştı.

    Şirket köklerini de unuttu; örneğin iPod ailesi. Apple istese bu seriyi güncel tutar, satışlarını da artırabilirdi. Bugün Apple'ın son 15 yıllık patlama yapmasında müzik çalarlarının payının çok çok büyük olmasını kimse inkar edemez. İlk çıktığında sokakta birinde beyaz kulaklık varsa o kişinin iPod kullandığı kanısına varabiliyorduk bundan yıllar öncesinde, tabi şimdi birçok firma beyaz renkli kulaklık çıkartıyor ama nerde o eskiler.

    Her şeyi telefonun içine sokmaya çalışıyoruz, iOS 6 tabanı ile bunu yapmak mümkün olmazdı, yeni bir yazılım dili, yeni eklentiler ile yazılım çok güçlü hale geldi kabul ama bu sürecin kurbanları şaşırtıcı bir şekilde kullanıcılar oldu hem de Apple gibi bir firma platformunda.

    Ekleme: Cihazların malzeme kalitesinde de bir düşüş olduğu aşikar. iPhone 5 sahibi olarak kasa kalitesi mükemmel olan 4/4S sahibi arkadaşlarımın telefonlarına imrenerek bakarım hep. Keşke zamanı geri sarma şansımız olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 28 Ekim 2014; 22:05:02 >




  • Biri ne zaman boyle dese iOS4 geliyor aklima.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama neden ios 6 gibi olmuyor neden hep 6 ya dönmek istiyoruz demekki burda bir ticari taktik var eski cihazı öldür.. tamam elbette akıllı telefonlar kullanıyoruz teknoloji gelişiyor ve kullanım ömürleri kısalıyor ama telefonunu değiştiremeyen birinin sırf yazılım yüzüne cihazını kullanamaması bence haksızlık .
  • sercanTV742 S kullanıcısına yanıt
    Eski cihazı öldür diye birşey yok. Yeni özellikler ekleniyor ve eskiler bunu kaldırmıyor.

    Özellikle görselliğin hızı çok etkilediğini düşünüyorum. Hatta tam anlamıyla hızlı hiçbir zaman olmayabilir. Bilmiyorum belki Apple bunu aşabilir ama Windowstan örnek vereyim. Windowsun en hızlı işletim sistemi windows 98 ve sonra da xp'ydi. Ne zaman Vista geldi aynı ios 7 gibi windows hızını ve stabilitesini kaybetti ve hiçbir zaman da windows ve xp gibi hızlı olamadı. Donanım ne kadar iyi olursa olsun 98 ve xp gibi sorunsuz ve hızlı olmadı ve bunu görselliğe bağlıyorum. Çünkü vistayla yeni bir arayüze geçiş yapıldı öncekilerden tamamen farklı. Saydam pencereler geçiş efektleri bs. Şimdi aynı geçişi Apple da yaptı. Görsellikler saydamlık vs. Tabi başka diğer özellikler. Belki Apple bu durumu aşabilir bilmiyorum. Çünkü Apple ben bildim bileli telefonlarından çok önce de yazılımda en iyi firmaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iOS 6'ya göre şu an "bence" yazılım olarak kötü durumda.

    Diğer platformlara göre hala en iyi.
  • ama o eski cihazda aynı markanın yani kendisinin bu demek oluyor ki en güncel yazılımdan en güncel en yeni telefonumu alarak faydalanabilrsin..o zaman cihaza göre yazılım ayarla veya eski sürüm için eski cihaza izin ver..
  • Israr ve inatla 4s imde 7.1.1 i kullanmaya devam edicem,istedikleri kadar ios 8.xx indirilebilir diye ekrana uyari versin,bu telefon paramparca olana dek ios 7 den ust yazilima cikmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercanTV742 S kullanıcısına yanıt
    Tabi işin o yönü de var. Apple bunu yapıyor. Eski sürümde kalsan bile yeni uygulamaları vs. yükletmiyor.

    Dikensiz gül yoktur ama gülsüz pekçok diken vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartıldığı kadar da değil kan kaybetti ama hala önde. İos 7 ve ıp5 ile kaybetti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple fanıyım ip5s alıcaktım bende bu konuyu merak ediyodum,vazmıgeçsem?
  • elbette bir çok alanda iyi ama cihazlarımız yazılımla ayakta duruyor.. ios 8 in çıktığı ne olduki hemen 7 nin imzalarını kapatıyorsun yeni sürümün iyileşene kadar önceki sürümü destekle olay bu yani..
  • Eski ünleri öldürüyor deniyor bende de iphone 5 ve ipad air var. Apple eskiden önceliğini ios olarak belirlerdi artık donanım olarak değiştirdi. Her sene telefonun boyu uzuyor seneye ne olacak bilen yok. İphone 5 o kadar da eski değil hani apple ürünleri 3-5 sene rahat götürür derdik işte o sistem çöktü. Artık senelik üretime geçer oldu bir önceki modele verilen destek sözde kaldı. .1 demek yazılım oturdu demekti. Şimdi yazılımın oturması için bence ios x.3.1 olması gerekecek o da yine hatalarıyla olacaktır. Çünkü artık işletim sistemine önem vermiyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS kan kaybetmez.
    Sırf iOS gibi bir işletim sistemi olduğu için telefon değiştirmiyorum.
    Bir de para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda önündeki arkadaşta ios 6 yüklü iPhone 5 var ve gerçekten akici . Aslında telefonu aldigin günden beri guncellemicen ama ben sıkilirdim arayuzden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzelir yav daha ne yaptınız, adamlar uğraşıyor işte?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.