Şimdi Ara

IOS Sürümü Yükseltmeden Önce Nelere Dikkat Etmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    iPhone 4S'imde hala IOS 5.1 sürümünü kullanıyorum. Artık neredeyse hiçbir uygulama yükleyemiyorum. Çok geç de olsa IOS sürümünü update etmeye karar verdim. Sanırım ara sürümlerden birisine yükseltemiyorum ve en son sürüm neyse ona yükseltmek zorundayım, ayrıca eski sürümlere dönüş yapamıyorum bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.

    Size sormak istediğim sürüm yükseltmeden önce nelere dikkat etmem ve neleri yedeklemem gerektiği? En ince ayrıntısına kadar her bir şeyim yedeklenmiş ve yeniden yüklenmiş olacak mı? Mesela özellikle Google maps'te işaretlediğim yerlerime, takvimime, mesaj geçmişime, whatsapp gibi uygulamalardaki sohbetlerime kadar falan yani? Yoksa ayrıntı ve önemsiz gibi görünse de yedeklenmeyecek, tekrar yüklenmeyecek herhangi birşey var mı? Böyle birşeyler varsa yedeklemeden önce onları bir yere not etmek ya da transfer etmek, update'ten sonra tekrar kaydetmek isterim. Bir de daha önceden yüklemiş olduğum uygulamalar tekrar yüklenmiş olarak mı gelecek yoksa tek tek yeniden mi kurmam gerekecek?

    Bilgilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var. Önerilerinizi alabilirsem çok memnun olacağım. Bir yanıt almak ümidiyle, teşekkürler.







  • Uygulamaların eski sürümlerini yüklemek daha mantıklı olur ios 8 çok iyi değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki IOS 8'den önceki bir sürüme update edebilmem mümkün mü telefonu mu? Mevcut olan son sürüme update etmiyor mu otomatik olarak? Ayrıca IOS 8 yüklersem uygulamaların eski sürümlerini yüklemeyi tercih etmek gibi bir şansım olacak mı?
  • Arkadaşlar hiç bilen yok mu bu basit sorularımın yanıtını?.. iPhone kullanıcıları yanıtlarınıza ihtiyacım var güncelleme yapmadan önce..
  • 4s uzatmaları oynuyor sürümünü yükseltme aksi zaten mümkün değil. Imzalar kapalı olduğu için sürüm düşürme ve ara sürüme geçme yapamazsın. Tavsiyem bu haliyle kullan 8.1 daha tam oturmadı çeşitli hatalar mevcut.
    Ayrıca uygulamaların eski sürümlerini yükleyemezsin AppStore da hangi sürüm varsa onu yüklersin. Uğraşmana değmez güncelleme yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zx6r önerin için teşekkür ederim. Fakat üst sürümlerle 4S kullanan arkadaşlarım var ve şikayetçi değiller. Mutlaka yüklemem gereken uygulamalar var ve artık çok eski bir sürüm olan 5.1 ile bunları yükleyemiyorum. Yani sürüm yükseltme kararım kesin. Ancak nelere dikkat etmeliyim, neleri yedeklemeliyim bu konuda kimseden açık bir yanıt alamadım. Her bir şeyim yedeklenmiş ve yeni sürümde yeniden yüklenmiş olacak mı yoksa bazı şeyleri manuel olarak not etmem gerekir mi? Mesela kişiler, mesajlar, fotoğraflar, notlar falan yedekleniyor biliyorum. Fakat mesala whatsapp sohbetleri, haritada işaretlediğim yerler falan da yedekleniyor mu? Bu konularda bir bilgi alabilirsem çok memnun olacağım ve ona göre hareket edeceğim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.