Şimdi Ara

IOS'ten Android'e Geçiyorum, Öneri Almam Gerekli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    konu basit. 10 yıllık ios kullanıcısıyım. iphone 6s cihazımından inanılmaz memnun, jailbreakli, ios 10 kullanırken anakart arızası yaşadım ve çöp oldu. Artık ios kullanmak istemiyorum. Andorid telefon ise elime dahi almadım diyebilirim. Stabil ve görselliği yüksek bir cihaz istiyorum. Telefonla çok fazla şey yapmam. Sosyal medya, bankacılık ve birkaç editing programı kullanıyorum.

    Yukarıdaki niteliklerde önerililerinizi bekliyorum.

    Bütçe: 2.000-2.500

    Not: Samsung kategorisini zorunluluktan seçtim, herhangi bir android olabilir.



  • Merhaba..

    Android dünyasına adım atmakla doğru bir karar vermişssiniz.Belirtmiş olduğunuz fiyat aralığında kendi fikrimce 4 telefon önerebilirim.

    1) OnePlus 5T (İthalatçı Garantili) - OnePlus firmasının en iddaalı modeli.Her yönden gayet iyidir.İlk sıraya bu telefonu koyuyorum.Güncelleme yönünden hızlı güncelleme alır.
    2) Huawei Mate 10 (İthalatçı Garantili) - Kamera yönünden gayet iyidir.Performansta üzmez.Akıcıdır.
    3) Samsung Galaxy A8 2018 (İthalatçı Garantili) - En yeni cihaz.Görsel olarak çok güzel durmakta.
    4) Samsung Galaxy Note Fan Edition (İthalatçı Garantili) - Yeni ekran tasarımına çok uymasada işlevsel bir telefondur.Fakat;güncelleme alma olasılığı diğerlerine oranla daha az süre olacaktır.

    Benden bu kadar :)
  • 5T veya Mate 10.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin işinizi en iyi note fan edition görür f/p çok yüksek bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim ben s7 edge kullanıyorum aynı alt yapıyı kullanıyor performans ekran kamera batarya + kalem bütçenize en iyisi bu cihaz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer alacaksanız bu fiyat aralığında en iyisi Oneplus 5t. Samsung a8 alma hatasına asla düşmeyin illa samsung diyorsanız gidin ithalatçı s8 alın ama a8 almayın. 5t çok iyi cihaz kullanın 6s e bir daha bakmazsınız bile. Eğer para koyma imkanınız varsa Mate 10 Pro ve Note 8 efsanedir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi mi 6 128 gb
  • Mate 10,Nokia 8 veya S8.

    Op 5t yı güvenlik açığı olduğu için onermiyorum.


    Edit: Sar değeri yüksek olan telefonlardan uzak durun örneğin iPhone gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 14 Mart 2018; 22:27:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman boşver android ı en iyisi bankadan para çekip iphone x almak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS stabilitesini androidde yakalamak istiyorsan tercihin kesinlikle huawei olsun. Kirin ve emui ikilisi muhteşem iş görüyor. O fiyatlara paralel ithalat mate 10 varsa hiç düşünme al.
  • Öncelikle herkese çok teşekkürler. Tek tek tüm önerileri inceleyip geri dönüş yapacağım. Birçok soru var kafamda size sormak istediğim.
  • Hocam IOS'den Android'e geçen biri sadece Samsung kullanabilir.

    2000 - 2200 bandında şuan üst düzey A Serisi cihazlar kaldı J Serisi almayın derim IOS'den geçtiğiniz için. Kalite farkını hissedebilirsiniz zira.

    A5 2017 önerebilirim size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 6s 4.7ınc. Yine o boyutlara yakın isterseniz çok seçenek yok. Ama büyük ekran isterdeniz NOTE FE 2000tl civarı telefon. A8 i de öneririm. S7 de 5.2ınc olabilir. LG önermiyorum. Sony de olabilir son serileri güzel. Huawei alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de android e geçtim. En başından beri iPhone kullandım. Ama kişiselleştirme ve kısıtlılık bezdirdi. Google pixel 2xl aldım. Bir güncelleme telaşesi yaşamamak için. Ama dışarıdan almanız lazım. Tr de çok kazık. Dediğiniz fiyata pixel xl var piyasada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende başta android kullanıyordum.İos'a özendim.Ancak şuan iosun çekiciliği kalmadı.Apple telefonları yavaşlattığını itiraf ettikten sonra özellikle.Birde yurtdışı cihazları türkiyede ki garantisi kaldırıldı.Androide geçicem bende.

    Ancak bu fiyatlarda alacağın android telefon 2-3 yıl sonra otomatik olarak yavaşlayacaktır.Bunu göz önüne al.Yavaşlayacaktır dediğim arayüzlerde sık olmasada donmalar yaşayacaksın.Tabi kesin bişe demiyorum ancak çoğu firma güncelleme verdikten sonra ya batırıyor ya da çıkarıyor.Bu yüzden güncelleme konusunda da verimli olanı almanı tavsiye ederim.
  • S7 edge
  • Note FE.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.