Şimdi Ara

[b]IP CAMERA YARDIM LÜTFEN[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    EBAY den bir adet Wireless IP Camera aldım,

    cihazın yazılım ve driverlarını yükledim,

    Ev içindeki tüm aygıtlar üzerinden görüntü alabiliyorum.

    ancak şöyle bir sorun var ki; cihazın kullanım kılavvuzuna istinadenwww.topipcam.com sayfasına (anladığım kadarı ile server) register ettirmem ve dünya üzerindeki herhangi internet erişimi üzerinden görüntü alabilmem gerekiyor.

    bu web sayfasına kayıt esnasında ürün ID(kimlik bilgisi) istenmekte ancak ürünün ayarları içindeki ürün kimlik bilgisi ile giriş yaptığımda cihazın kayıtlı olmadığını belirtiyor...

    bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? tedarikçi ile kontak kurduğumda(ÇİN) anladığım kadarı ile sattıkları maldan pek anlamıyorlar...

    Port, DDNS gibi terimler ile bazı yardımlar aldım ancak bu işten anlamayan biri olarak çok bir anlam ifade etmedi.

    Daha açıklayıcı hatta mümkünse görüntülü bir şekilde beni yönlendirebilecek kıymetli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.

    Asıl amacım herhangi bir internet erişimi üzerinden görüntü alabilmek, illa adamların verdiği websayfası üzerinden bunu yapmak zorunda olmamalıyım diye düşünüyorum.







  • Merhaba

    Uzaktan erisim icin. Modeminde port yonlendirme yapıp cameranın kullandıgı (genelde 80 numaralı port) yonlendirme yapman gerekecektir. Birde network ayarlarinda varsayılan ag gecidi modemin ipsi yapman gerekecektir. DDNS gelince modeminde veya o cihazda olusturman gerek. oncelikli olarak staik ip kullanmayanlar icin modem internete ciktiginda ddns sitesine login oluyor nerede olursan ol ddns adresini yazdıgında modemine ulasmıs oluyorsun. DDns sitesinin adresi dyndns.org dur.

    İyi gunler
  • hı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.