Şimdi Ara

Ip Kamera İçin Wifi Menzili Arttırma Hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Garajın olduğu kısma ip kamera kurmak istiyorum. Ancak kameraları kuracağım kısma wifi sinyali gelmiyor. Kablo çekmeden wifi menzilini arttırarak ip kameraları bağlamak istiyorum.


    Evimde eski Philips SNA6500 modemi ana modemime köprü yaparak kurdum. Ancak bununla garajın hemen iç kapısında düşük bir wifi sinyali elde edebiliyorum.

    Sormak istediğim konu şu:

    Garajın içinde cok düşük olan wifi sinyalinin olduğu yere xiaominin wifi menzil artırıcısını (https://www.mi.com/tr/product/mi-wifi-range-extender-pro) satın alsam bu düşük sinyali garajın dış kapısındaki ip kameraya ulaştırabilir miyim? Wifi sinyali cok zayıf olduğu için internet hızı çok düşük oluyor. Bu xiaomi ile zayıf sinyali arttırıp ip kameralara iletsem bile internet yine cok yavaş olacağı için ip kameralar çok düşük internet hızında çalışır mı?


    Philips SNA6500 çok eski bir modem. Bunun yerine yeni bir router alsam fark yaratır mı? Sanırım önemli olan antenlerin dbi değeri öyle değil mi? Philips modemin dbi değerini internette bulamadım. Dbi değeri yüksek bir router mı almalıyım Philips yerine? Bu ip kameralar için internet hızı ne kadar önemlidir?


    Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tenda AC5 router aldım. Tenda'yı Netmaster modeme bridge modunda tanıtamadım. IP listesinde netmaster modemin bilgileri gözükmüyor. Philips'te de aynı problem oluyor. Bunlardan birini kablolu şekilde Netmaster'a bağlayıp diğerini ona köprü yapmayı da bir türlü beceremedim maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.