Şimdi Ara

İpad 2 ilk şarj kaç saat sürmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, sonunda İpad 2'me bu gece kavuşuyorum. Amerikadan arkadaşım 32 GB Beyaz ve Smart Cover mavi getirdi 1100 TL'ye. Gece elimde olacak ancak ilk şarjını yapmam gerekiyor. Bu süre içinde açık olmasında bir sakınca olur mu ? Ya da kaç saat kesintisiz şarj olmasını tavsiye edersiniz ? Deneyenler bilenlerden yardım bekliyorum. Siz nasıl yapmıştınız ?



  • Eskiden bataryalar kadyum idi bitmeden sarza takmaniz sakincali idi,tam dolmadan cekerseniz bozulur falan derlerdi ancak su anda piyasadaki son cihazlar lityum ion pile sahip sizin almis oldugunuz cihazda bu pile sahip yani doldugu anda cikartabilirsiniz ilk sarj diye birsey yok,bataryayi tamamen bitirmemeye ozen gosterin o kadarcihaziniz hayirli ugurlu olsun bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canboca

    Merhabalar, sonunda İpad 2'me bu gece kavuşuyorum. Amerikadan arkadaşım 32 GB Beyaz ve Smart Cover mavi getirdi 1100 TL'ye. Gece elimde olacak ancak ilk şarjını yapmam gerekiyor. Bu süre içinde açık olmasında bir sakınca olur mu ? Ya da kaç saat kesintisiz şarj olmasını tavsiye edersiniz ? Deneyenler bilenlerden yardım bekliyorum. Siz nasıl yapmıştınız ?

    Ilk sarjin saati yok artik. Aletin acik olmasinda bir sorun yok zaten ipadi iphone u kapatip sarj edemezsiniz. Sarja takdiginizda otomatik acilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.