Şimdi Ara

ipad 2 yi 5.0.1 den 5.1.1 veya 6.0.1 e yükseltip jb yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba,

    anneme 2yıl once aldıgım ipad 2 de 5.01 yuklu ve jb kurulu..sık kullandıgı bi uygulama guncelleme yayınladı ve 5.1 ve üstünü istiyor..cihaza 5.1.1 veya 6.0.1 veya 6.1 falan yukleyebilirmiyim busaatten sonra..yoksa sadece 6.1.3 mü yukleyebilirim..jb yapabilmem gerekiyor yıne..

    shsh kaydına baktım tinyumbrella ile..5.01. 6.0.1 ve 6.1.3 için shsh kaydı aldı pc ye.cydia dan bakınca sadece 5.0.1 ve 6.1.3 shsh gozukuyor ama tinyumrella 6.0.1 shsh de aldı pcye.. .6.x lerı yuklemedim daha once hiç ama aldı nasl olduysa..sanırım 5.1.1 almadıgı ıcın o surume gecemem...6.0.1 shsh m olduguna gore o surume geçip jb yapabilmem mümkün mü acaba?

    apple ımzalamayı bıraktı o surumlerı fln yazılmıs baska bı programla fln ıpsw indirip kurmak ve jb yapmak mumkunmudur?mümkünse eğer, cihazı restore edip 6.0.1 mi kurmam gerekir yoksa update diyerek kurup jb yapabilir miyim?cihazdaki veriler kaybolsun ıstemıyorum..ondan restore yerıne guncelleme daha mantıklı geliyor oluyorsa tabı..

    bıraz arastrma yaptım ama heryerde farklı seyler yazıyor tam sorumun cevabını bulamadım..bilen bi arkadas yardımcı olursa sevinirim..


    kısaca 5.01 yuklu ipad2 ye veri kaybetmeden jb yapabileyeceğim hernhangı bir üst sürüm var mı??

    teşekkürler...







  • Yaparsın da o sürüme geçiş var mı bilmiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • shsh kaydı var ise 6.0.1 geçilebilir diye okudum bıkac yerde..elimde de 6.0.1 için shsh kaydı bulunuyor..bu sayede sanırım gecebiliyorum o surume ama restore ederek mı gecırıyor update ile mi onu bilmiyorum ne yazıkkı..
  • Gerekli olan istediğin versiyonlara ait shsh kayıtları eğer shsh kaydın varsa yapabilirsin bildigim kadarı ile a5 işlemcisi cihazlar için iOS 6 ve üzeri shsh da bir ise yaramıyor düşürme felan olmuyor 4s 5 ve iPad 2 ve üstü için o yüzden irat mı ne oyle bir restore programı vardı onunla restore et keyfine bak 6.1.3 JB bekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1.3 e jb felan yok 6.0 ile 6.1.2 arasında elle ifaith yöntemi ile shsh almadıysan shsh hatalıdır elmada takılır kalırsın haberin olsun bence sorun yoksa 5.0.1 le devam edin derim tabi karar sizin jb yapmıyıcaksanız 6.1.3 sizi bekler :D
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    hocam jb yapmak zorundayım...6.1.3 yalan yanı suan ıcın..5.1.1 e gecmemım bır yolu var mı acaba?
  • cem_k12 C kullanıcısına yanıt
    shsh kaydın varsa 5.1.1 e gecersin yoksa yok net yani :)
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    tamam onu anladım shsh kaydım yok..ozamn gecemem..

    ama tınyumbrella 6.0.1 için aldı shsh kaydı pcye kaydetti..ona gecemezmıyım..hatalıdır demıssın anlamadım tam
  • cem_k12 C kullanıcısına yanıt
    tinyumbrella 6.0 ~6.1.2 arasındaki sürümleri shsh kaydını hatalı almıs hic bir şekilde calısmıyor denersen eğer elma logosunda takılır kalırsın tabi ilerleyebilirsen :)
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    6.0 61.2 arasını almamısta bıtek 6.01 i almıs bıde oda ilgınc...

    ozamn hocam kısaca bnm suan 6.1.3 e untet jb cıkmasını beklemek dısında, cıhazımın surumunu yukseltıp jb yapabilmemin bi yolu yok suan dogrumudur?
  • cem_k12 C kullanıcısına yanıt
    sen 6.1.3 e untextered bekleme alıstır kendini hic gelmiyicek gibi düsün jb geliştirmeleri yapılmıyor gibi hiç bagımlı jb cıkmıyor a5 ve üzeri cihazlarda sistem acıgı varmı net bilinmiyor bagımlı jb 4s e hic cıkmadıgını düsünürsek birdaha jb gelmez gibi :(
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    ala ala ios 7 yi bile halletmedi mi bu adamlar nasıl bır dha gelmez dediniz anlamadım..
  • cem_k12 C kullanıcısına yanıt
    ios 7 nin kırıldıgına dair herhangi bir görüntü yada bilgi bulamazsın ;) ünlü hackerlarda ios 7 yi kötülüyen yazılar atıyorlar sosyal medyada
    Apple eskiden satışlar zayıflamaya baslayınca hacker'lara acıkları verirdi el altından satışlar tekrardan patlardı bu yurt dısında böyleydi ki bilenlerde jb destegine göre alıyorlardı nyse fazla detaya girmiyim :)
  • mamilan kullanıcısına yanıt
    nette videolar var ama sanırım fake dıosun onlarada..

    el altından verme muhabbeti yıllardır donuyor bende ınanıyordum hatta ona..ama bence apple acıkları vermiyor sadece kırılabilmesi ıcın bılerek acık bırakıyordu sıstemi..her surume(3,4,5,6) ıyı kotu cıktıgı gibi ios 7yede jb gelecektir diye dusunuyorum..o okadar onemli değilde annemin ipad kaldı yanı oyle ozamn :)guncelleyemeyecegım oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.