Şimdi Ara

Ipad 2nin içinde ışık sızması (backlight değil!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    size bir sorum olacak,
    turkcell in kampanyasından aldığım ipad 2 de home tuşu aşağıda kalacak şekilde tutulup bakıldığında; sağ yan alt köşede (görünen ekran kısımda değil, cihazın içinde, iç kısımda) 4-5 santim uzunluğunda ışık görülüyor, başka bir ipad e baktım ve öyle bir sorun görmedim.

    Yanlış anlaşılma olmasın backlight tan bahsetmiyorum.

    Ekranın sağ alt yan tarafında ekrana 70-80 derece yandan açıyla baktığımda ipadin içinde lcd panelin bittiği yerde parlak ışıklar mevcut. Ekranın o bölümünde herhangi bir backlight yada karanlık ortamda ışık sızması olacak şekilde bir rahatsızlık vermese de çok ilginç bir şekilde ışık sızması var. Bu nedir acaba.
    beni sadece aydınlatmanızı istiyorum, kullanımda hiç bir sıkıntı vermese de mekanik, teknik olarak bir açıklamada bulunabilir misiniz. bir çok telefona lcd ekrana farklı tablet pc lere baktım o şekilde bir ışık görmedim :)
    Teşekkürler.







  • bilkoma da mesaj atmıştım bilkomdan gelen mail şu şekilde :)

    ''iPad ile ilgili gerekli kontrolleri yaptırmak için ürünü satın aldığınız yerden destek alabilirsiniz.''

    yani biz karışmayız, anlamayız, bilmeyiz etmeyiz, bizde bu konuda yetişmiş uzman kadro yoktur, biz sadece eften-püften bir zamazingoyuz, bize mail atıp sormanız çok yanlış! size biz mi sattık ürünü, ipad almadan önce bize sordunuz mu! bağane almayaydınız, körmüsün ne alıyon, get aldığın yere danış bundan neye ışık çıkıyo içine cin mi girmiş bi bakın hele! diye...
    bu şekilde demiş gibi oldular, durum bu derece vahim yani Türkiye de...
  • iPad2 arkadan aydınlatmalı led ekrana sahip ordan gelen ışığı neye bakarken buldun bilmiyorum ama önemli bir şey değil benim iPad imde kenarda eğik bir şekilde ışık gözüküyor muhtemelen led ışık parlaklık full oldugunda herhangi bir fiziksel darbeden etkilendiyse ışık kaçırıyor olabilir ama sorun oldugunu sanmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    iPad2 arkadan aydınlatmalı led ekrana sahip ordan gelen ışığı neye bakarken buldun bilmiyorum ama önemli bir şey değil benim iPad imde kenarda eğik bir şekilde ışık gözüküyor muhtemelen led ışık parlaklık full oldugunda herhangi bir fiziksel darbeden etkilendiyse ışık kaçırıyor olabilir ama sorun oldugunu sanmam.

    lol:)
    evet bi ara gözüme çarptı işte :))
  • arkadaşlar backlight değil dediğim bir bakabilir misiniz sizde de bu tip ışıklar var mı.
    altta resimde gösterttiğim yerde dış camın içine lcd den yatay bakınca ipad in içinde oluşan bir ışık bu benim dediğim.
    ipadinize yanlardan bir bakmanızı rica ederim.
    saygılar.

     Ipad 2nin içinde ışık sızması (backlight değil!)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.