Şimdi Ara

İpad 9 vs Matepad 11 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her zaman daha pahallı çıkıyor zaten,Macbook'a gelirse oda kısmet :p hiç öyle bir planım yok,alırım 5-6 binlik 2015 macbook pro,en ucuz pc de o kadar zaten,dosya aktarımı felan rahat olur,ikinci el m1 macbook air 12 bin lira.

    İpad 9 vs Matepad 11


    tabi insan böyle bir şey istiyor :D,ben şahsen beklemem ipad 10'u yazdan itibaren ders çalışacağımı düşünürsek,erken adepte olmakta fayda var,benim için en azından.Hiç senin endişeni taşıyan iphone kullanacısı görmedim,nereden çıktı powerbank işi? Acaba bilmediğim bir şey mi var,benim bildiğim sorun yok.ben korsandan yana değilim,apkların çoğu zararlı zaten,pandahelper felan var iosta,3.parti,hileli,ücretli oyun,uygulama indirmek için.Lakin tehlikeli,çocuğum olsa yaptırmam :p 8 tln gitsin ne olacak,her plaftormda reklamsız kullanırsın,papara ücretsiz geliyor zaten sahip değilsen,tabii sen bilirsin.





  • celilesenn kullanıcısına yanıt

    Şu mac''ler ne klas duruyor yav :D aslında dosya aktarımı noktasında haklısın. Gerçi ben laptopumda dosya indirmek için vs idm programını kullanıyorum, işimi çok rahat görüyor. Ücretli bir uygulama normalde ama crackli halini kullanıyorum yıllardır. En aktif kullandığım program diyebilirim. Mac, Google Chromeda eklenti yüklememe izin verir mi acaba? Reklam engelleyici eklentiler kullanıyorum chrome'da ve aşırı rahatlık sağlıyor bana. O yüzden Windows laptoptan vazgeçmem çok zor :(


    Tablet benim için çok acelesi olan bişey değil, en azından okullar açılana kadar elimde olması lazım. Bir iki ay geç almış olmam çok sorun değil, daha fazla youtube inceleme videosuna maruz kalırım o kadar :D


    Bu powerbank olayı kütüphanede falan çok işe yarar. Şarjım bana yeter mi ya da priz sırası bekleyeceğim endişesi beni korkutuyor. Kütüphaneye gittiğimde prizli tek bir masa vardı, oraya erken gidip oturdum ama hep böyle şanslı olunmuyor sonuçta. Çünkü o zaman laptop kullanmam lazımdı ve laptop şarjım yarım saat gidiyor, priz olmadan bir hiç yani. Valla sırf bu yüzden tablet alma kararı bana cazip geldi.


    Apklar ya da crackli uygulamalara alışınca bırakmak zor oluyor cidden :D resmen bağımlılık yapıyor. Örneğin ben bir grafik tasarımcı olsaydım ya da video kurgulayan birisi yani bu işten para kazanan birisi olsaydım gözüm kapalı Adobe uygulamalarına para verirdim. Ama şuanki imkanlarla çok zor gerçekten.


    Pandahelper i araştırırım mutlaka. Garanti dışı bırakmaz mı cihazı? Papara ile premium youtube olayı da bana mantıklı geldi baya. Hem youtube premium hem de youtube music uygulaması mı 8 tlye geliyor toplamda? Eğer öyleyse harika bence. Netflix in de böyle kampanyaları yok mu acaba? Öğrenciler için vs.. Spotify için de aynı şekilde merak ediyorum. Bunlar çok iyi uygulamalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DrDex kullanıcısına yanıt

    Evet onlarda da %50 indirim var,uber,exen,vs var kampanya.Steam'de %10 :D,eklenti eklenir,Linux kullanıyordum ben 2 sene onda ekleniyordu.Panda helper aklında olsun ama tweaked app den hayır gelmez,cihaz yavaşlatır felan.Oyunlarda tuzlu 120 tl ye mc mi olur? ondan kaynalı sorun olursa garanti dışı kalır.Powebank'te ben şahsen sorun olacağını sanmıyorum,Brave var zaten,olmadı onu kullanırsın.

  • celilesenn kullanıcısına yanıt

    Bende bu aralar belgesel ve podcast kafası var. Trt izle uygulaması var, baya ilgimi çeken belgeseller var, onu kullanıyorum. Yeni keşfettim tabi. Podcast go (androidte var, ios ta var mı bilmiyorum) ile aşırı güzel podcastlar var, sık kullanıyorum bu aralar. Youtube vanced ile youtube müzik de kullanıyorum Android telefonumdan. Hani arkaplanda çalışan youtube olayına ihtiyacım yok tablette. Hem video izleyip hem tablete not almak da zor bişey aynı anda yapmak. Telefonumda ücretsiz izleyebildiğim youtube'yi tablette ücretli izlemek biraz tuhaf geliyor bana :D brave'da reklamsız youtube mu var? Ya da reklamsız tarayıcı mı sunuyor? İosta ücretsiz uygulama indirme fikri bana şuan mantıklı gelmedi valla :D powerbank umarım sorun oluşturmaz. Tablet eğer o panda gibi uygulamalarla yavaşlayacaksa salla gitsin, gerek yok o zaman indirmeye ya. Bir tarayıcıdan reklamsız youtube izlemekle uygulamasını kullanmak arasındaki tek fark sanırım arkaplanda oynatma özelliği ki o da müzik içnn işime yarar ve Android telefonum işimi görüyor zaten o anlamda.


    Netflix baya güzel, özellikle belgeselleri aşırı kaliteli. Hatta hafızası yüksek bir tablet alsam sürekli çevrimdışı izlemek için belgesel indirebilirim. O kampanya ile netflix alabilirim. Dediğin kampanya öğrenci indirimi mi yoksa sadece papara mı yoksa hem öğrenci indirimi hem de papara birleşimi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet brave'de ücretsiz tarayıcı deneyimi sunuyor,sanırım ücretsiz youtube sunmuyor.Pt de öğrenci indirimi,belgeni atıyorsun,hiç denemedim zaten yetkili satış noktası,ben ipad'den de zevk alacağını düşünüyorum,imkanın varsa teknosa,medimark felan deneyebilirsin istersen?ya da kendi mağazılarında.

  • celilesenn kullanıcısına yanıt

    Hiç dışarı çıkma imkanım yok :( operada youtube tarayıcıdan reklamsız oluyor, arkadaşım denediğini söyledi. Pt den alacaksan üniversite okuyan birinin öğrenci belgesine ihtiyacın var sanırım. Öbürleri oluyor mu bilmiyorum. Çevrenden onu halledersin. 5200 civarı geliyor zaten, en uygunu bu tablet :D şimdiden hayırlı olsun ikimize de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrDex kullanıcısına yanıt

    Eğitim Kurumları Uygunluk

    • İlk ve orta öğretim okulları
    • Kolejler
    • Yüksek okullar, üniversiteler ve meslek yüksek okulları
    • Ticaret ve sekreterlik okulları
    • Meslek okulları
    • Sürücü kursları
    • Öğrenci yurtları

    www.pt.com.tr’ye üye olarak Eğitime Özel Apple ürünlerine sahip olabilirler. 


    sorun yok,hayırlı olsun :))

  • celilesenn kullanıcısına yanıt

    Vallahi süpermiş, çok mutlu oldum (:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.