Şimdi Ara

Ipad Air 2 Klavye tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Air 2 cihazımda Word kullanmak istiyorum, uygun fiyatlı bir klavye bulamadım. Önerilere açığım ancak kılıf gibi değilde, cihazı üstüne oturtabileceğim tarzda bişey arıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sadece klavye olanlardan tavsiye istemişsin ancak ben klavye kılıf kullanıyorum(logitech type+) ve inanılmaz memnunum. Bukadar rahat yazı yazılabilen ve kaliteli bir kılıfa verdiğim paraya içim hiç acımıyor. Parasını sonuna kadar hak ediyor. Bu ürünle ilgili inceleme videosu hazırladım istersen bir göz at belki karar vermene yardıcı olurhttp://youtu.be/6heM635Gz5g

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Type s yada logitech ultrathin ikisinden şaşmayın amazondan türkiyeye gönderim mevcut, indirimden 50 dolara almıştım şu sıralar 70 dolayları olabilir ama son kuruşuna kadar hak ediyor tuşlar kavisli vs macbook klavyesinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

    Eh haliyle ışıklı degil ve amazondan alirsaniz ingilizce klavye geliyor, ben bakmadan yazdigim icin turkce klavye secip oyle kullaniyorum, dilerseniz 3-5 liraya sticker alip bu problemi de cozebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Ben de şu an alma aşamasındayım. Type + düşünüyorum ama söylediğiniz modellerin type+ modelinden artı özelliği var mıdır acaba?

    Bende yurtdışından alıcam. Klavyeye alışmak çok sıkıntı olmaz sanırım.

    Aklımda Zagg Slimbook da var. Bilemiyorum çok kararsızım :(


    Yorumunuz ne olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 martta sipariş verdiğim ipad air 2 klavyeli kılıf ürünü bugün elime geçti. Çok şık ve kullanışlı bir ürün, kaliteli bir malzemeye sahip ele alınca bunu gerçekten hissettiriyor. Ipad kullanıcılarına tavsiye edilir.http://www.amazon.com/Belkin-QODE-Ultimate-Keyboard-White/dp/B0108LX660
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.