Şimdi Ara

İpad Air 3 Isınınca Dokunmatik Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ipad air 3 tabletim var. Pubg oynamak için kullanıyorum. Ekranda ışık parlaması var diye garantiden yenisiyle değiştirdiler ama keşke değişmeselerdi. Yeni tabletimde oyun esnasında ısınınca bazen dokunmatik kayıpları yaşanıyor. Bazen hiç olmuyor bazen de 3-4 sn lik algılamadığı oluyor. Genelde oyunun en kasacağı noktalarda oluyor. Rakiple karşılaşınca her zaman olmasa da bazen algılamıyor veya kesik kesik algılıyor. Apple'ı aradım durumu anlattım bağlandılar test programıyla test ettiler tabiki sorun gözükmüyor dediler. Normal kullanımda hiçbir sıkıntı yok. Bu sıkıntıyı görmeleri için tabletle 1 saat pubg oynamaları lazım kimse de bununla uğraşmaz. Garantisinin bitmesine 1 ay kaldı bu tablette problem olduğunu nasıl ıspatlayabilirim. İpad air 1 tabletim alev gibi yansa bile dokunmatik kaybı olmuyordu.




  • K4TL14M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bir çok ipad air 3 de var. Bende de vardı. Telefonla videosunu çektim ipadin galerisine yükledim garantiye gönderdim değişim yapıldı.
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Ama normal kullanımda olmuyor. Pubgde de ne zaman denk geleceği belli olmuyor. Kesikli olarak 3-4 sn yaşanıyo. Siz nasıl hangi program veya oyunu oynarken çektiniz videoyu?

    İşin kötüsü garantisi 1 ay kaldı tam da bayram girecek. Call of duty indirdim onda hiç ısınmadı dokunmatik kaybı yaşanmadı. Tableti çok yoracak bişey bulmam lazım ıspat için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 23 Haziran 2022; 17:33:0 >
  • https://ipsw.me/product/iPad


    ile yeni kurulum yaptım itunesden sıfırladım benimki düzeldi. Sizde aynı şekilde yükleme yapın sıfırlayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 23 Haziran 2022; 21:47:32 >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

    Verileri yedeklemeyeyim mi?


    İşletim sistemim windows 7 olduğu için itunes güncel olmasına rağmen güncel değil uyarısı veriyor ve kurulum yapamıyorum. 3utools ile temiz kurulum yapabilir miyim?


    Temiz kurulum yaptım yine düzelmedi. Bazı günler hiç olmuyor bazen de 2. oyunda bile oluyor. Ne zaman kesin olduğu belli değil ki serviste öyle gösteriyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 25 Haziran 2022; 10:41:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.