Şimdi Ara

iPad Almayı Düşünüyorum, Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar; sevgilime doğum gününde iPad almayı planlıyorum. 3G bağlantısı olsun istiyorum; fakat iPad model ve fiyatları hakkında en ufak bir fikrim yok 3G bağlantılı bir iPad modeli ve fiyatı hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum Biraz araştırdım, iPad 2 buldum bi kaç tane fakat 3G bağlantısı hepsinde "yok" yazıyor. Anlam veremedim.. Bütçem yaklaşık 1000 lira, teşekkür ederim.



  • Öncelikle 1000 liraya sıfır iPad3 filan bulamazsın. İpad2yi bile 3gli bulur musun o fiyata bilmem ama sanmıyorum.
    İkincisi mağaza mı bura bana bilgi ver deyince baştan anlatsın millet. 2-3 sayfa gezsen şu kategoride aynı şeylerin sorulduğu/cevaplandığı konular var. Spesifik bir soru olsa neyse. Bir kaç sayfa gez öyle gel.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S3datt

    Öncelikle 1000 liraya sıfır iPad3 filan bulamazsın. İpad2yi bile 3gli bulur musun o fiyata bilmem ama sanmıyorum.
    İkincisi mağaza mı bura bana bilgi ver deyince baştan anlatsın millet. 2-3 sayfa gezsen şu kategoride aynı şeylerin sorulduğu/cevaplandığı konular var. Spesifik bir soru olsa neyse. Bir kaç sayfa gez öyle gel.

    Hayırdır kardeş muhtarı mısın sen buraların? "bilgi verirseniz çok memnun olurum" yazmışım farkettiysen. "Bilgi Ver" diye kimseye emir kipiyle hitap etmedim, kimseyi de yazmaya zorlamıyorum. Sen spesifik sorularla ilgilenmeye devam et hadi..
  • Amerikalı bir kız arkadaş bul o sana getirsin İşin şakası bir yana, 3G'li olanlar pahalıdır, çünkü dediğin gibi Ipad 2 Wifi bile 900 tl şu anda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osstation

    Amerikalı bir kız arkadaş bul o sana getirsin İşin şakası bir yana, 3G'li olanlar pahalıdır, çünkü dediğin gibi Ipad 2 Wifi bile 900 tl şu anda.

    haklısın, napalım o zaman 3g'den vazgeçmek durumundayız
  • Hocam yanlış hatırlamıyorsam Teknosa ipad2lerde indirim yaptıydı ancak 3g modelimi değilmi onu yerinden bakmak lazım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axecalos

    Hocam yanlış hatırlamıyorsam Teknosa ipad2lerde indirim yaptıydı ancak 3g modelimi değilmi onu yerinden bakmak lazım..

    Sanırım bu üründen bahsediyorsunuz hocamhttp://www.teknosa.com/urunler/125042121/apple-ipad2-16gb-wi-fi-beyaz fakat 3G olmaması daha doğrusu 3G'lilere benim bütçemin yetmemesi durumu beni Samsung tabletlere itti biraz.. Düşünceliyim :) öğrenciyim ve kız arkadaşımın doğum günü olması nedeniyle bir bekleme süremde yok :) sanırım samsung tablet alıcam..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.