Şimdi Ara

iPad Çeşitleri ve Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Tablet almak istiyorum ve aklımda apple almak var, eğer tavsiye ederseniz samsung da olabilir.

    Piyasa sanıyorum iPad mini, iPad air ve iPad 4 var. Başka var mı bilmiyorum maalesef. Hangi iPad'i, neden tavsiye edersiniz? İşlemci hızları karşılaştırmaları nasıldır, modeller arasında aşırı boyutlarda fark olur mu hız olarak? En uygunu, boyutu ufak da olsa mini olarak görünüyor. Metrobüste ya da okuldayken kullanmak için almak istiyorum tableti. oyun oynayıp bazen de derste slaytları takip etmek ve üzerine notlar almak istiyorum(iPad üzerinde not almak mümkün mü bilmiyorm (: ) tablet beni 3-4 sene kasmadan götürse çok iyi olur. apple yeni ürünler çıkardıkça eskileri güncellemek sorun oluyor bildiğim kadarıyla.

    Tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de uygun fiyatla nerelerden alabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum (:



  • iPad 4 ve iPad Air'in ekran boyutları 9.7", iPad Mini'nin ekranı ise 7.9". İlk olarak boyutuna karar vermen gerekiyor, büyük ekranı taşımakta zorlanmam ve ağırlık olarak da birazcık dezavantajı olması benim için sıkıntı değil diyorsan not falan alma işlerini de göz önünde bulundurduğumuzda senin için daha büyük ekranlı ipad 4 ve ipad air yararlı olacak gibi duruyor. (iPad üzerinde not alman mümkün ama not alma konusunda samsung bu konuda daha öncü sPen ile falan). Yeni çıkan ipad air ile ipad mini 2 arasında donanım olarak hiçbir fark yok işlemci hızları ve ramleri tamamen aynı. Ama ipad 4 bir önceki nesil olduğu için işlemci mimarisinde ve hızında belki biraz daha geride kalmış olabilir ama kesinlikle bu cihazın yavaş olduğu anlamına gelmiyor. (Kendimde ipad 4 var) Güncelleme konusunda ise sana şöyle söyleyeyim ios 7 güncellemesi ipad 2 ve üstü cihazlara gelmişti bu da demek oluyor ki 2011 de çıkan cihaz güncellemeyi aldı. Yani 4 sene belki olmayabilir ama 2-3 sene garanti güncellemeleri alıyorsun. Uygun fiyat olarak ise internette kampanyaları takip edebilirsin, sıcak fırsatlarda da konular oluyor genelde fiyatı ucuzladığında falan.

    Not: iPad 4 ve iPad air arasındaki tasarımsal farklar benim hoşuma gitti ekran çerçevesinin kırpılması biraz cihazı ipad Mini gibi yapsa da ağırlığı da hafifletmeleriyle daha bir taşınabilirliği artırılmış hissi verdi bana.




  • iPad Air =iPad Mini retina>iPad 4>iPad 3>iPad 2=iPad Mini>iPad 1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

    iPad Air =iPad Mini retina>iPad 4>iPad 3>iPad 2=iPad Mini>iPad 1

    En guzel ozet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhonedo incelemesi

    Bu videoda iPad Air'i tanıtıyor. Fakat bütün iPad'lerle karşılaştırıyor. Faydalı olur size.
  • Mini retina uygun gibi geldi. Dışarda kullanım için daha pratik. Ama birinci önceliğiniz not almaksa samsunglara yönelin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran boyutuna bak, hangisi icine siniyosa ya retina ekranli mini, yada air daha uzun sureler seni goturebilmesi ve daha iyi performans icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.