Şimdi Ara

iPad clash of clanda sıfırdan 2. Hesap açmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ben clash of clanda 2. Köy hesabı açmak istiyorum ancak öğrendiğin kadarıyla yeni bir cihaz olarak ayarlamak gerekiyormuş ben iPad'i yeni cihaz olarak ayarladıktan sonra 2. Hesabı kurduktan sonra tekrar cipadi sıfırlayıp bu sefer yeni bir iPad olarak ayarlamadan iCloud verilerini geri yükle diyerek yaparsam 2 hesabım olur mu yoksa boşa mı uğraşmış olurum ? Biraz karışık durum :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • ios kullanmıyorum bilgim yok şuanki açık olan köyün game centere bağlı ise istediğini dene, icloud falan köyü geri getirmez o telefona yedeklediklerini yüklü olan uygulamaları getirir 2. hesap oynamada iosta sıkıntı var nedenini bilmiyorum ama androidde çok kolay birden fazla köy oynamak :)
  • iosta bir köyüm vardı game center bağlı olan telefonu formatladım sonra girdim sıfırdan hesap açıldı onada 90level olan hesabımı bağladım. şimdi hangi game centere girersem ona bağlı olan clashe giriyor
  • The Shawshank kullanıcısına yanıt
    Olur mu yani

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilo24 B kullanıcısına yanıt
    Ios cihazlarda bu işler android gibi değildir.

    İlk önce mevcut iOS cihazda kaç tane iCloud hesabı açılmış bilmek lazımdır. Her cihazın 3 hakkı vardır.
    Eğer yeni bir apple kimliği yaratma hakkı kalmamış ise pc üzerinden sonu @icloud.com olmayan yeni bir apple kimliği iş görür.

    Şimdi gelelim yeni apple kimlğini aldıktan sonra yeni bir clash köyünü bu hesaba bağlama meselesine.

    Cihazı sıfırdan kurmak en sağlam yoldur. Kurulum bitince oyunu AppStore dan indirin. Yeni bir köy gelecektir haliyle. Eğer android kaydı olan eski bir köy bu hesaba bağlanacaksa android cihazdaki kod kullanılır işlem tamamlanır. Ios bağlama yaptıktan sonra cihazda ayarlar gamecenter kısmında gamecenter çıkış yaptıktan sonra eski gamecenter hesabıyla giriş yaparsanız oyunu açtığınızda köyü yüklemek istiyor musunuz diye soracaktır.

    Bazen icloud olmayan yeni apple kimliği ile kurulum olmayabiliyor. Bunun da çözümü aynı şekilde aslında. Eski hesapla kurulum yapın ama cihazda oyunlar yüklü olmasın. Kurulum bitince ayarlar gamecenter çıkış yapın, yeni açtığınız gc hesabıyla giriş yapın sonra oyunu indirin yine sıfır köy ile açılır oyun.

    UNUTMAYIN CİHAZDA YÜKLÜ OYUN VARSA BAŞKA HESAP BAĞLANAMAZ.

    AYRICA OYNADIĞINIZ BAŞKA OYUNLAR VARSA, CLASH ROYALE BOOM BEACH GİBİ, YENİ APPLE KİMLİĞNE BU OYUNLARIDA İNDİRİP KURUN VE SIFIR OYUN OLARAK BAĞLAYIN Kİ, ESKİ OYUNLARINIZ YENİ APPLE HESABINIZA BAĞLANMASIN. YENİ OYUNU IOS HESABA BAĞLAMAK İÇİN OYUNLARDA İLK GÖREVLERİ VS YAPMAK GEREKEBİLİR MALUM.

    BİRAZ ZAHMETLİDİR IOS CİHAZDA ÇOK HESAPLI OYUN OYNAMAK...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 18 Mayıs 2017; 22:20:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • evet 2 hesap oynuyorum ben ama android gibi rahat değil androidde oyun içinden girip çıkıyosun ama iosta ayarlardan game centerden çıkış yapıp diğer hesaba şifreyi yazarak giriyorum sonra clashi açınca diğer hesap geliyor onayla yazıp giriyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.