Şimdi Ara

iPad'de yönetici paneli kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ben kendime bir Yeni iPad almayı düşünüyorum. Ancak her gün düzenli olarak girip güncellediğim bir site var. Sitenin yönetici panelini kullanarak her gün yazı girmem gerekiyor. Bunu iPad'de yapmam mümkün müdür acaba bir fikri olan var mı?

    iPhone'da Safari ve Opera Mini ile bahsettiğim admin panelini açıyorum, yazı listelerine erişmem mümkün oluyor ancak metni girdiğim bölümleri kullanamıyorum. Safari ile denediğimde adres barında 'html' diye bir ibare çıkıyor ona tıkladığımda ise yazıları editleyebiliyorum ancak benim anlamadığım bir dünya kod görüyorum edit penceresinde.

    iPad'de bu tür admin panellerini kullanmak için kullanabileceğim app'ler var mı bildiğiniz? Ya da bilgisayarda yaptığım gibi tarayıcı üzerinden sorunsuz bir şekilde halletmenin bir yolu var mıdır bildiğiniz?

    teşekkürler,







  • Yaziyi girdiniz yere gore degisir. Bazi servislerin app leri mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok malesef benim çalıştığım yerde böyle bir uygulama yok. Bunun dışında genel bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorum sanırım.
  • Konuyu hatırlatmak için tekrar sorayım:

    Bir siteye yazı girmek için kullandığım yönetici panelini sadece Safari Html modda çalıştırabiliyorum ve bu haliyle de işimi görmüyor. Onun yerine bildiğiniz önerebileceğiniz bir uygulama var mıdır iPad için?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.