Şimdi Ara

ipad ile sim karttan internete bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    ipad kullanıcısıyım. ipadimde 2 ana sorun var su anda. ilki OS guncellemesi yapamıyor olmam. 700 kusur mb lik dosyayı itunes ile indiriyorum processing file diyor ve resimdeki hatayı veriyor her seferinde!
     ipad ile sim karttan internete bağlanamıyorum

    aynı hatayı iphone 4 OS 5 guncellemesinde de veriyor! onu da guncelleyemedim... internetten mi yoksa itunesten mi anlayamadım???

    ikinci sorunum da şu. turkcell data hattı kullanıyorum. bu hattın odenmemiş faturası vardı, kullanıma kapanmıştı, 3 gun once odedim, açıldı hat. Turkcell çekiyor gorunuyor ama 3G ya da Edge hiçbirşey yok. WiFi yi de kapatınca ipad'den internete girilmiyor yani. Turkcell'i aradım, adam bana hattınız kullanıma açılmış ama internet kullanımınız arka planda takılı kalmış, resetleyeceğim ben burdan siz de sim kartını bir cıkarıp tekrar takın o duzelir dedi... yaptım tabii.. ama bir sonuc alamadım. hala aynı durum. hattı cıkarıp iphone'ye taktım sorun sim'de mi acaba diye, sorun sim kartta değil. iphone sorunsuz çalıştırdı kartı. sorun ippadde imiş. turkcell'i aradım ağ ayarlarını falan sıfırlattılar sonra da elimizden gelen bu, su an başka bir şey yapamayız dediler... alet sim karttan internete giremez oldu. ne olmuş olabilir acaba? işletim sistemini guncelleyeyim belki duzelir dedim onda da yukarıdaki hatayı verdi..... sabrım tukenmek uzere resmen kaç gundur ugrasıyorum ya! bir yardımcı olabilecek olan varsa çok iyi olacak gerçekten. teşekkürler..







  • Hocam sim kartın vpn (ağ) ayarları ekranında en üst kısımda internet yazıyor. Sen oraya mgb yazarak dene diğer kısımları boş bırak. Bu şekilde çalışması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.