Şimdi Ara

iPad Pro 2018 12,9 inç Isınma Problemi (Güncelleme: 09/07) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba gelişme varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yeni aldığım İpad pro 11 64gb wifi li modeli var dedğiniz gibi youtube da 30 dk video izledim hafif bir ısınma dışında birşey yok.Bunlarda anakart ortada olduğu için orta kısımdan yanlara doğru ısınma yapıyor apple ında dediği gibi 40 °C yi geçmiyor sıcaklık.
  • Sonuç ne oldu???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bugün konunuza denk geldim ve bende de 2018 12.9 256GB modeli var. Ben de arada aynı bölgede ısınmaya denk geliyordum ancak kılıf da olduğundan olsa gerek pek önemsemedim. Az önce tam parlaklıkta yaptığım youtube, goodnotes gibi kullanım testlerinde aynı soruna sahip olduğumu fark ettim. Son durumu merak ettim, aynı sorunu yaşayanlar neler yaptılar? Bu arada cihaz Şubat 2020 Akasya'dan alındı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar son 15 gündür aynı problem bende de başladı ipad pro 3 12.9 inch kullanıyorum.cihazın sol üst köşesi hiçbir uygulama açık değilken sadece ekran parlaklığı %70 ve üzerindeyken ısınmya başlıyor. Procreate kullanırken daha da ısınıyor. Bir sonuc elde edebildiniz mi?
  • ipad pro 2020 12.9 tabletim var.arada sırada pubg oynarım. Son parlaklıta oynadığımda yarım saat sonra ısınıp ekranın ısıgı kesiliyor...Moralim bozuldu aslında... Sonra internetten biraz arastırmaya basladım.


    trutonu kapadım
    otomatik parlaklıgı kapadım.
    beyaz dengesi denen bir yer var onuda eski ayarlara getirdim...

    Simdi oyunu 100 de yuz ekran ısıgı ıle deil yuzde 60 ekran ısıgı yetiyor.yuzde 100 asırı parlak.... oyundan da parlaklıgı son sevıye actım.Daha once ekrana dokundugumda yanardı.Simdi hissetmiyorum sıcaklıgı


    Sıcaklık hisseden arkadaslar bi ayarlara baksınlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.