Şimdi Ara

Ipad pro 9.7 inç 32Gb / 128Gb tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, öncelikle belirteyim ilk kez tablet kullanacağım. Fakat daha önce uzun süre Iphone kullandığım için IOS deneyimim var. Ürün olarak Ipad pro 9.7 inç wifi modeline karar verdim. Ancak bundan sonrasında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bir tabletin günlük kullanım ölçütü illaki kişiden kişiye değişir ama benim merak ettiğim akıllı telefonlarda yapılmayıpta tabletlerde yapılması daha uygun şeyler nelerdir? Örneğin; basit bir örnek genel anlamda çoğu kişi tablette oyun oynamanın çok daha zevkli olduğundan bahsediyor. Bunun gibi sizler hangi amaçla kullanıyorsunuz? Bunu sormamın sebebi tablette bellek unsuru önemli bir nokta. Aşırı oyun oynayan birisi değilim ama hiçte oynamam demiyorum. Film dizi bunları online izliyorum. Bu noktaları hesap edebiliyorum ancak ilk defa kullanacağım için belki düşünemediğim noktalar vardır diye kullanıcı kişilerin tavsiyelerini dinleyip ona göre 32 ya da 128 Gb üzerinde karar vermek istiyorum. Biraz uzun oldu, zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlmydn -- 17 Nisan 2016; 2:22:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu birazda sizin maddi durumunuzla alakalı bir durum 128gb olanı sorun yaşamadan alırım diyorsanız tabikide 128gb aşın çünkü 32gb da mesela film arşivlemek isterseniz böyle bir şansınız olmaz ama 128gb bu şans her zaman vardır belki yaparsınız veya müzik dizi vs. Ondan dolayı eğer imkanınız varsa 128gb alın derim ama sizi zorlayacaksa 32gblık alırsınız film arşivi yapmazsanızda ölmezsiniz oda ayrı. Paranız varsa lükse acımayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapacağınıza bağlı. Benim iphone 64 gb ama 50si falan dolu şu an mesela. Ama diziyi filmi netten izleyecekmişsiniz bence 32 yeter ya. Apple yine saçmalayarak 64ü kaldırdı işte sırf 128 alınsın daha fazla para ödensin diye. 😤

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim1004 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında maddi durum önemli arada 600 TL fark oynuyor. Klavyede alacağım bir sonraki ay. Film arşivlemem müzik desen en fazla 1gb tutar. Sanırım 32 gb yetecek gibi gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sserdar93 kullanıcısına yanıt
    Opsiyonları 16 64 128 den 32 128 256 yapınca ister istemez fiyatlarda değişiyor Apple bu şaşmamak gerek :) Bende 32 Gb yeteceğini düşünmeye başladım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 yeterli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ikisi arasındayım şu an. 128 uzun vadededaha iyi olur gibi, fakat şu anki telefonum 32GB ve baya oyun/uygulama olmasına rağmen 13gb boş yerim var. Resim video zaten çok nadir çekerim. Dizi film anime internetten izlerim. Sizce 128GB almak yerine 32GB + Keyboard daha mı mantıklı? Pencil zaten ayrıca alıcam onun için onu eklemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi netten izleyecksin nasılsa 32 gb yeter
  • Hocam bende Note5 32 Gb kullanıyorum. Dropbox ve benzeri platformlarıda zorda kalırsam kullanacağım. Sonuç olarak 32 Gb karar verdim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlmydn A kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı seçim bence de. Ben de şimdi 32GB almaya karar verdiğim için 12.9 inç modeli düşünüyorum. Çizim için en ideal boyut. Kullananlar da öneriyor büyük modeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pro 9.7 32 GB Gold Wifi karar verdim ve dün Apple Akasya'dan aldım. 12.9 inc modeli görsellerden bakınca çok büyük geliyordu ama mağazada görünce o kadarda büyük değilmiş dedim :) Eğer kullanım alanınız o yöndeyse 12.9 inc daha mantıklı olacaktır.
  • anlmydn A kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın :) Evet sırf çizim için kullanmayı düşünüyorum o yüzden büyük ekran alacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim :) Darısı başınıza...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.