Şimdi Ara

Ipad Şarj Aleti ile Iphone Şarj Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gözlemim şu ki , ne zaman Iphone 7 Plusımı Ipad Şarjı ile şarj etsem ( Ipadin Şarj Aletinin Amper değeri Iphone kutusundan çıkan şarj aletininkinden yüksek ) telefon daha kısa sürede şarj olup birim zamanda daha çok akım ( enerji ,elektrik vs. hangisi doğru tanım ise ) geçtiğinden telefonda ısınma oluyor. Sanırım bu ısınma telefonun dokunmatiğinin %100 doğru çalışmamasına neden oluyor çünkü dokunmatik algısı bozuluyor. Eksik algılıyor , ekranı aşağı sürüklemye çalışırken dokunma olarak algılayıp bir yere tıklıyor. Ekran sinir bozucu bir hal alıyor. Şarjdan çıkarıp telefonu baştan başlatsam da aynı sorun devam ediyor ve bir süre sonra düzeliyor ( belki de tamamen soğuduktan sonra )..

    Aynı durumu 3A çıkışı olan BELKIN marka Apple Store dan aldığım araç şarj aletimle de yaşıyorum. Telefonu Aralık 2106 da aldım. İlk zamanlarda böyle bir sorun olmuyordu. ( Belki de yaz mevsiminin gelmesi ile ekstra sıcak ısılara ulaşıyor olabilir )..

    Bu durumun telefona zarar verip vermediğinden emin değilim. Detaylı araştırmış birileri belki aydınlatabilir.

    Bu arada Apple forumlarında ya da canlı destek de ( ABD olanında ) Ipad Şarj Aleti ile şarjın telefona bir zarar vermeyeceği yazıyor / söylendi.. Fakat yaşadığım durum da ortada.

    Kısacası aceleniz yoksa kutusundan çıkan kendi şarj aleti ile şarj edin..







  • Bir farkı olmadığını söylüyorlar ama ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.