Şimdi Ara

iPad Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün iPad'den video izlerken dahili hoparlörün sesi gitti. Şu an hiç ses çıkarmıyor. Kulaklık ve harici hoparlörde sorun yok sadece dahili de ses çıkmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkWarrior61

    Arkadaşlar dün iPad'den video izlerken dahili hoparlörün sesi gitti. Şu an hiç ses çıkarmıyor. Kulaklık ve harici hoparlörde sorun yok sadece dahili de ses çıkmıyor.

    Acip kapamayi deneyim belli yazilmisal bir sey olmustur home +power tusu yontemini deneyin en kotu ihtimalle hoparlor patlamistir veya su kactiysa bunlar olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok kez hard reset çektim. Jailbreakle kullandığım için tweakler devre dışı kalsın diye safe mode da da açtım ama yine ses seda yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkWarrior61

    Bir çok kez hard reset çektim. Jailbreakle kullandığım için tweakler devre dışı kalsın diye safe mode da da açtım ama yine ses seda yok.

    Bu durumda olay buyuk ihtimalle donanimsal fakat son yuklediginiz tweakleri de dusunun belki onlarla ilgili bir durum vardir ama bunlar dusuk ihtimal safe modda acmissiniz en son care restore gozukuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ipad 3 tede bu sorun oluştu ipadı önce teleservise gönderdim ama ne hikmetse hiç bir şeye dokunmadan servise alıp geri göndermişler..daha sonra genpaya gönderdim garantisi olmadığından ücretli onarım dedim tabi önce arıza tesbiti için 30 tl.yi ödettirdiler..onada peki dedim iki saat sonra gelin denilince süre sonunda cihazın durumunu sorduğumda hoparlörü patlak dediler peki onarım ücreti ne kadar dedim 157 tl.dediler..yahu bu kadarmı zor dedim hoparlör değiştirmek evet dediler,neyse onada razı olduk..şimdi burada durun,

    1- cihazımda sadece ses duyulmaması dışında sorun yokken eğer cihaz onarım sırasında camı kırılırsa,veya başka sorun çıkarsa,cihaz bir daha hiç açılmama durumu olursa kabul ediyormusunuz..işte orada patladım...peki benim cihazda cammı kırık,veya ses hariç herhangi çalışmasına bir engel durumu veya cihazın hiç açılmama gibi bir durumuda varmı dedim onlarda yok dediler,öyleyse bende bunlar yoksa demekki siz bunları yapacaksınız onarım ücretlerinide üzerine ekliyeceksiniz..dahada olmadı beceremediniz cihaz hiç aöılmaz bir duruma getirip zaten biz size demiştik ve sizde bunu kabul etmiştiniz..bende bunun üzerine boynumu büküp cihaza veda edeceğim öylemi deyip hışımla oradan uzaklaştım..şimdi arkadaşlar bu nasıl bir servis anlayışıdır anlamadım gitti..

    Peki arkadaşlar bunu bana Ankarada onarabilecek özel bir servis önerebilirmisiniz..? saygılarımla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.