Şimdi Ara

IPAD WHATSAPP MESSENGER YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün araştırırken, forumda bu bilginin olduğunu fakat derli toplu olmadığını, benim gibi bir çok kişinin tam olarak ne yapması gerektiğini anlayamadığını gördüm.



    Ipad, Ipod gibi cihazlara whatsapp messenger yüklemek için cihaza Apple'ın koyduğu ve programların sadece Apple Itunes üzerinden yüklenebilmesini sağlayan kilidi kırmak gerekiyor. Bu işleme "Jail Break" deniyor.


    1) İlk olarakhttp://www.insanelyios.com/jailbreaks/ adresinden Evasi0n sekmesindeki en güncel yazılımın bilgisayarımızda kullandığımız işletim sistemine uygun olan ( Windows - Mac ) versiyonunu download ediyoruz.

    2) Ipad'imizi bilgisayara bağlayıp indirmiş olduğumuz zip dosyasından çıkardığımız Evasi0n programını çalıştırıyoruz.
    Oradaki Jailbreak tuşuna tıklıyoruz. Sonra bekliyoruz, işlem yaklaşık 10 dakika sürüyor. İşlem boyunca Ipad'e dokunmuyoruz, sadece işlemin bir yerinde sizden Ipad ekran kilidini açıp, Ipadde oluşan Evasi0n programının simgesine tıklamanız isteniyor. Sonrasında cihaz bir kaç defa daha açılıp kapanıyor. Ve Ipad'imizde Cydia adında bir simge oluşuyor.
    Artık Ipad'imiz itunes haricindeki kaynaklardan yazılım yüklemeye açık durumda.

    3)Cydia simgesine tıklıyoruz, açılan sayfada en alttaki Search ( büyüteç ) ikonuna tıklıyoruz, Ipadde whatsapp messenger programının çalışabilmesini sağlayan yardımcı program olan Whatspad'i kurmak için arama kısmına Whatspad yazıyoruz. Aramada çıkan programı tıklıyor ve sağ üst köşedeki install tuşuna tıklıyoruz. Whatspad kuruluyor.

    4)Şimdi Ipad'imizi bilgisayardan ayırıyoruz. Itunes programını açıp, application kısmından whatsapp messengerı aratarak buluyor, kredi kartı bilgilerimizi girerek 1 dolar karşılığında satın alıyoruz. Satın alma sonrasında Whatsapp messenger bilgisayarımıza iniyor. ( para vermek istemeyenler programı başka kanallardan da temin edebilirler. )

    5) Şimdi bilgisayarımızdaki whatsapp messenger'ı Ipad'e yüklemek için,http://www.i-funbox.com/ sitesinden ifunbox programını bilgisayarımıza download ediyoruz. Programı kuruyor ve çalıştırıyoruz.

    6) Ifunbox programında en soldaki ifonbox classic kısmına geliyoruz, üstte yeşil bir "install app" tuşu var, ona basıyoruz. Bize indirmiş olduğumuz whatsapp programının bilgisayarımızdaki yerini soruyor, orada Belgelerim klasöründeki, müzik klasöründeki, itunes klasöründeki, itunes media klasöründeki mobile application klasöründe bulunan WhatsApp programını seçiyoruz ve yükle diyoruz.

    7) Sonrasında Ipad'imizde whatsapp messenger ikonuna tıklayıp, cep telefonu ve diğer bilgilerimizi giriyoruz, cep telefonumuza gelen doğrulama kodunu yazarak WhatsApp kullanmaya başlıyoruz. Kişiler kısmına ekle diyerek, arkadaşlarımızın isimlerini ve cep telefonlarını yazarak yeni kontaklar oluşturuyoruz.

    (Whatsapp hotmail kişilerinizi doğrudan kontak olarak ekliyor, bunları silmek isterseniz Ipad settingsten mail kısmında kişiler butonunu pasifleştirmeniz gerekiyor.)









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.