Şimdi Ara

İpek yolu hakkında genel bilgiler(Silkroad online)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu oyunun sitesiwww.silkroadonline.net tir.Buradan Register yani ID ve şifremizi alıp oyunu indiriyoruz.Yanlız dikkat edin üye olurken belirttiğiniz cinsiyetinizi oyunda değiştiremiyoruz.
    Oyuna gelince oyun geçmişte ipek yolu üzerinde geçen olayları canlandırmaya çalışmışlar.Oyunda 3 karakter var;

    1-Warrior(Savaşçı)
    Bu karakterin genel amacı kendisini ve tüccarları korumaktır.
    2-Thief(Hırsız)
    Bu karakter en eğlenceli karakterdir.Amacı Tücacarların ve Warriorkarın kervanlarına saldırarak kendini geliştirmektir.
    3-Trade(Tüccar)
    Asıl amacı kervanların başında eşya taşımaya yarar yani getir götür işlerini yapar.

    OYUNA BAŞLIYORUZ

    Önce Serverınızı seçin şuan 6 tane server var,(bunlar;Troy,Oasis,Athens,Xian,Aege ve Babel)Sheva hariç hepimiz Troy'dayız.O nie kıllık yaptı ona sorun.Neyse Oyuna girince
    karakterinizin adını,tipini ve silahını seçip oyuna Jangan şehrinde başlıyoruz.Şehir biraz kalabalıktır fazla önemsemeyin şehirin hemen ortasında bulunan havuzun yanındaki NPC ye eşyalarınızı ücret karşılığında emanet ediyorsunuz.Oyunumuzda 3 tane silah türü vardır;

    1-Blade,Sword
    Kendileri kılıç olup tek elle kullanılırlar ve yanında kalkan kullanabilirsiniz

    2-Glave,Spear
    Büyük mızrak,Balta ve uzun kılıçlar oluyor.İki elle kullanıldığı için kalkan kullanılamaz

    3-Bow(Yay)
    Anlatmaya gerek yok heralde yayla ok atıyosunuz bir elinize yayı diğerine oku alıyoruz Ve her Meslekteki insanların kullanabildiği kıyafet ve zırhlar var.Bunlar oyunun başındayken seçtiğiniz karakterlerdeki kıyafetler oluyor,onun için seçerken dikkatli olun çünkü kıyafet türünüzü değiştiremezsiniz.Kıyafet türleri şunlar:

    1-Armor

    Kalın zırhtan oluşur oyundaki en sağlam kıyafet budur ama sizi yavaşlatır.

    2-Protector

    Orta Güçte olan bu tür kıyafetler Armor a göre hafif ama güçsüzdür

    3-Garment

    Hafif ve incedir sanki günlük kıyafet gibidir ama şık durur ayrıca hızlı gitmemizi sağlar.Gelelim en çok sorulan soruya SKİLLER.Oyunda 3 tane silah 3 tane Force(element)skili olmak üzere 6 tane skill sınıfı var

    Silah Skilleri

    1-Bicheon

    Bu skill kılıç ve blade kullananlar içindir eğer başka bir silah kullanıyorsanız boşuna Skill pointinizi harcamayın

    2-Heuksal

    Bu skillde glave ve spear kullananlar içindir eğer başka bir silah kullanıyorsanız boşuna Skill pointinizi harcamayın

    3-Pacheon

    Bu skillde tahmin ettiğiniz gibi Yay kullananlar için eğer başka bir silah kullanıyorsanız boşuna Skill pointinizi harcamayın


    Şimdi Force bölümüne geçelim orda ise 3 tane element 1 tane yine Force adında bölüm var.Bu bölümler kısava şöyle;

    1-Cold

    Bu skill saldırılarınızda karşı tarafı dondurmaya veya buzdan kalkan oluşturmaya yarar

    2-Lightning

    Bu skill saldırılarınıza yıldırımla karışık yapmanızı sağlar ayrıca içinde hızlı yürümenizi sağlayan skilde var

    3-Fire

    Bu skill saldırılarınızda Ateşle yakmaya ve silahınıza özel ateş gücü verir

    4-Force
    Bu ilginç bir skill içinde hem HEALLER yani diğer oyuncaya veya kendinize HP vermenizi sağlayan skill,Rezzer'lık yani Ölen arkadaşınızı veya Çevredeki vatandaşları canlandırmanıza yarıyan skill vardır ve daha bir çoğu

    Oyunda kullanacağınız silaha göre kesinlikle 1 tane silah skilli üzerinde yağunlaşmanızı hatta 1 tane element skili üzerinde yoğunlaşmanızı yani 1 silah 1de element skilli üzerinde yoğunlaşmanızı öneririm.Tabi yanında bide Force adlı bölümüde geliştirin çünkü işinize yarıyabilir

    Oyundaki mesleklerde sadece görev ve biçim olarak farklar var güç olarak fark olmadığını belirtmek isterim.Yani LvL 35 Thief ile LvL 35 Trade arasında aynı skiller ve silahları geliştirdilerse hiç bir fark yoktur.

    Oyunda 2 tane Stat Point var bunların biri "STR" diğeri ise "İNT" dir."STR" oyundaki HP nizi arttırıyor,"İNT" ise MP yi arttırır Stat Pointleri her lvl atladığınızda 3 tane kazanırsınız.
    Ayrıca Her LvL atladığınızda Sağ üstte duran minimap'in altında 1 veya 2 tane kutucuk çıkar

    1 tanesi yeni LvL'ınızda neler yapabileceğinizi gösterir diğerinde ise yeni geçtiğiniz LvL daki Questlerinizi yani görevlerinizi nerelerden alacağınızı gösterir.

    Gelelim Savaşmaya birbirinizle savaşabilirsiniz şehirler hariç her yerde her zaman ama LvL 20 olmanız lazım.Ayrıca Guild yani Clan kurmak içinde gerekli olan LvL 20 ve tabiki 500.000 altın gerekli tabi bu oyunda biraz zor o para.
    Neyse eğer daha sormak istediğiniz merak ettiğiniz veya yapamadığınız bişi varsa bu başlık altına yazın mutlakaben cevaplarım...


    İyi oyunlar

    NOT: ALINTI DEĞİLDİR!!!!!!!!!!!!!!!!!







  • saol paylaşım için.
  • üst konu olablir herkes hangi karakteri seçiyim diyor
  • MusSakkA üst konu olsUn ama her yere bununda linkini verme illa bişiyi üst konu yapacan demi ama bu güzel
  • Dostum bilgiler için çok sagol..
    ama ben bişeyi sorcam.. sen bi silah skili uzerıne yıklenın demişin dogru cunku total sp olan 300 ü ıyı kullanmak lazım
    Ama element skillerini bi tane uzerinde yogunlaşırsan ilerde sorun yaşayabilirsin diye düşünüyorum.. Çünkü ben lvl 27 deyim sword cuyum.. bicheon,lightning gidiyodum.. baktım gun powder lar,,taoıst ler beni cayır cayır yakıyo bende fıre den ateşe karşı burn status u azaltan skıl actım.. bazı skıller cok lazım oluyo.. ateşe karsı her dakka pill kullanmak yetmiyo yani?? bence sp farm la gidip sp toplayıp bazı işe yarar skılleri acmak gerek!! Çünkü ben yeni bi char actım pure ınt bow gidiyorum bandit kalesinde sp farm kasıyorum benim gibi 5-6 kişi gordum yuksek lvl lerden char ını bırakıp düşük lvl den başlıyarak sp farm yapıyolar.. hatta birisi 4 gundur kaledeymiş 4800 sp yapmış.. 50000 yapıp oyle oyuna devam edicem dedi..
    Çünkü ilerde bu skiller için baya sp gerekiyor!! bi yerde skill poınt calculator u vardı..
    oraya lvl 60 yazdım.. Bıcheon mastery lvl 60, Lıghtnıng m. lvl 60, fıre m. lvl 60 force m.lvl 60 yaptım toplam 51056 sp poınt gidiyor!!! Sp Farm bu oyunda şart cunku koreliler böyle yapıyomuş,, hatta buna kore taktiği deniyomuş forumlardan okuduguma gore ...




  • Bilgiler için sağol.Benim bi kaç sorum var.Her server kendine göre farkları var mı?En iisi hangisi?
    Ben venice(new) başladım ve gündüzleri bağlanmakta zorluk cekiyorum.Level 15 ulaştım questlari yaparak 4 günde sadece günde 5 saat oynayarak.Diğer serverlarda level kasmak aynı mı?

    Oyunda elimde egg var ve bunları so*ok götürmem mi lazım?Onu bulamadım.
  • KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK FAKAT VERDİĞİN BİLGİLER İYİ NİYETLİ OLMASINA RAĞMEN ÇOĞUNLUKLA EKSİK YADA YANLIŞ.İSTERSEN BUNLARI BELİRTEYİM SENDE DÜZELT VE EKLE BU KONUDA TEKRAR.

    1-CİNSİYET OYUN İÇİNDE SİLK SATIIN ALARAK DEĞİŞTİRİLEBİLİR.İTEM MAİL DEN ALINAN SİLKLERLE KARAKTER DEĞİŞİMİ YAPABİLİRSİN.

    2-OYUNUN BAŞINDA SEÇTİĞİN ZIRH TÜRÜNÜ OYUN İÇİNDE DEĞİŞTİREBİLİRSİN.BU TAMAMEN İSTEĞE BAĞLI.

    3-KIYAFET ÖZELLİKLERİ

    a-ARMOR:PHYS DEFANSI YÜKSEK MAGİC DEFANSI DÜŞÜK VE DEDİĞİN GİBİ DİĞER ZIRHLARI GİYENLERE ORANLA KOŞMAYI YAVAŞLATIR.

    b-PROTECTOR:PHYS VE MAGIC DEFANSI EŞİT

    c-GARMENT:PHYS DEFANSI DÜŞÜK MAGIC DEFANSI YÜKSEK

    4-SİLAH SKİLLERİNDE İSE BİCHEON KULLANAN BİRİ HEUKSALIDA KASABİLİR MESELA.EN SONDAKİ HEAL ÖZELLİĞİNİ AÇMAK İÇİN

    5- ELEMENT SKİLLERİYLE İLGİLİ İKİNCİ BİR ELEMENTİNİ KASMAK HERZAMAN İYİDİR AMA BU İLERKİ LEVELLERDE OLMALIDIR.AYRICA TÜM ELEMENTLERDEKİ MAGIC VE PHYS DEFANS VE ATAK BAFLARINI AÇMAK YARARLI OLACAKTIR.NUKER KARAKTER KASANLARDA LEVEL 30 DAKİ NUKE LARI AÇMALIDIR.

    6-FORCE KASMAK GEREKSİZDİR BU BENİM GÖRÜŞÜM.

    7-STR VE INT SADECE HEAL VE MANA ARTTIRMAZ.STR PHYS ATAK, DEFANS VE HEAL ARTTIRIR.INT İSE MAGIC ATAK,DEFANS VE MANA ARTTIRIR.AYRICA HER LEVEL ATLADIĞINDA OTOMATİK OLARAK HEAL VE MANAN BİR MİKTAR KENDİLİĞNDEN ARTAR.HER KARAKTERDE AYNIMI BU ORAN DAHA TAM ANLAYAMADIM.AMA BENİMKİNDE HER LEVELDE HEAL VE MANA 30 AR POİNT ARTIYOR.

    8-SAVAŞMAK İÇİN LEVEL 20 OLMAYA GEREK YOK.YÜZÜK VE KOLYE SATAN SATICIDAN ALACAĞINIZ PELERİNLERLE PVP YAPABİLİRSİNİZ.AYRICA LEVEL 20 OLDUKTAN SONRA THİEF HUNTER YADA TRADER OLABİLİR HUNTERSANIZ THİEFLERLE TRADERSANIZ GENE THİEFLERLE THİEFSENİZ HUNTER VE TRADERLARLA SAVAŞ YAPABİLİRSİNİZ.KERVAN KALDIRABİLİR KERVAN SOYABİLİRSİNİZ.

    9-YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA.BAŞARILAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 25 Nisan 2006; 1:10:51 >




  • lord haklıdır , Suan Benim klight level 52 fire level 54 cold level 31 Heuskal 42 PACHEON 30 level(attack rating icin)

    Ve herkes diyor ki armor giyin, ya abi sacmalamayın , onundeki questin yaratıgına bul , bir kere vurmasını dene (magic mi vuruyor fizik mi bak) sonra garment vs ... diyeceksiniz ki cok paa lazım o işe , mantıklı dusunursenız yanlıs bır kıyafetle yaptıgınız bır questte ınanılmaz derecede potion harcıyorsunuz , bu potion parasını kıyafete yatırırsanız daha az potion ve sonrada aldıgınız kıyafetı satarsınız.benım en buyuk tavsıyem budur.her zaman alabılecegınız en ıyı sılahı alın.questınıze gore kıyafet gıyın yada kesecegınız yaratıga gore.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

    KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK FAKAT VERDİĞİN BİLGİLER İYİ NİYETLİ OLMASINA RAĞMEN ÇOĞUNLUKLA EKSİK YADA YANLIŞ.İSTERSEN BUNLARI BELİRTEYİM SENDE DÜZELT VE EKLE BU KONUDA TEKRAR.

    1-CİNSİYET OYUN İÇİNDE SİLK SATIIN ALARAK DEĞİŞTİRİLEBİLİR.İTEM MAİL DEN ALINAN SİLKLERLE KARAKTER DEĞİŞİMİ YAPABİLİRSİN.

    2-OYUNUN BAŞINDA SEÇTİĞİN ZIRH TÜRÜNÜ OYUN İÇİNDE DEĞİŞTİREBİLİRSİN.BU TAMAMEN İSTEĞE BAĞLI.

    3-KIYAFET ÖZELLİKLERİ

    a-ARMOR:PHYS DEFANSI YÜKSEK MAGİC DEFANSI DÜŞÜK VE DEDİĞİN GİBİ DİĞER ZIRHLARI GİYENLERE ORANLA KOŞMAYI YAVAŞLATIR.

    b-PROTECTOR:PHYS VE MAGIC DEFANSI EŞİT

    c-GARMENT:PHYS DEFANSI DÜŞÜK MAGIC DEFANSI YÜKSEK

    4-SİLAH SKİLLERİNDE İSE BİCHEON KULLANAN BİRİ HEUKSALIDA KASABİLİR MESELA.EN SONDAKİ HEAL ÖZELLİĞİNİ AÇMAK İÇİN

    5- ELEMENT SKİLLERİYLE İLGİLİ İKİNCİ BİR ELEMENTİNİ KASMAK HERZAMAN İYİDİR AMA BU İLERKİ LEVELLERDE OLMALIDIR.AYRICA TÜM ELEMENTLERDEKİ MAGIC VE PHYS DEFANS VE ATAK BAFLARINI AÇMAK YARARLI OLACAKTIR.NUKER KARAKTER KASANLARDA LEVEL 30 DAKİ NUKE LARI AÇMALIDIR.

    6-FORCE KASMAK GEREKSİZDİR BU BENİM GÖRÜŞÜM.

    7-STR VE INT SADECE HEAL VE MANA ARTTIRMAZ.STR PHYS ATAK, DEFANS VE HEAL ARTTIRIR.INT İSE MAGIC ATAK,DEFANS VE MANA ARTTIRIR.AYRICA HER LEVEL ATLADIĞINDA OTOMATİK OLARAK HEAL VE MANAN BİR MİKTAR KENDİLİĞNDEN ARTAR.HER KARAKTERDE AYNIMI BU ORAN DAHA TAM ANLAYAMADIM.AMA BENİMKİNDE HER LEVELDE HEAL VE MANA 30 AR POİNT ARTIYOR.

    8-SAVAŞMAK İÇİN LEVEL 20 OLMAYA GEREK YOK.YÜZÜK VE KOLYE SATAN SATICIDAN ALACAĞINIZ PELERİNLERLE PVP YAPABİLİRSİNİZ.AYRICA LEVEL 20 OLDUKTAN SONRA THİEF HUNTER YADA TRADER OLABİLİR HUNTERSANIZ THİEFLERLE TRADERSANIZ GENE THİEFLERLE THİEFSENİZ HUNTER VE TRADERLARLA SAVAŞ YAPABİLİRSİNİZ.KERVAN KALDIRABİLİR KERVAN SOYABİLİRSİNİZ.

    9-YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA.BAŞARILAR.

    Saol ama benim bildiklerim bukadar elimden geldi kadar size yardım etmeye çalıştım




  • Troy da oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.